- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.921
bizde görevli yok herkes kendi atıyor 19 daire var sizinki mecburen çöp poşetli olması lazımBizim görevli alıyor herkesin kapısında ben hariç büyük çöp kovaları var . Ona mavi poşetlerden geçiriyor her ay ona para veriyoruz zaten. Sonra çöpü atıyoruz oda oradan alıyor yeni poşet geçiriyor . Benim kovam yok mutfaktaki çöp kovasının çöplerini direk mavi poşete atıp kapıya bırakıyorum
Aynen görevli dışarıdan geliyor zaten ayda bi yıkar temizler akşamda çöpleri alır o kadarbizde görevli yok herkes kendi atıyor 19 daire var sizinki mecburen çöp poşetli olması lazım
önceden öyleydi zaten senin yaşın yetmez belki hatırlamazsın... önceden bez çantalar kese kağıtları pazar çantaları fileler vardı... madem öyle naylon poşetleri başımıza sarmamış olsalardı... önce insanları eğitmek gerekir...bilinçlendirmek gerekir.. ondan sonra kasalarda kavgalar da çıkar .25 krş. için kan davaları da yaşanır...İyide insanlık hali poşet geçen ilk gün mesela evde kalmış mecbur poşet aldık hiç poşet olmayacak diye birşey de yok o zaman çöp poşetleri de kalksın neye çöp atılacak . Buna gelene kadar diye birşey yok bir yerlerden birşeylerden başlamak lazım . Bitirmek değil ama azaltmak lazım bitiremeyiz asla
Siyasette hiç gerek yok şuan amaç o değil. Poşeti kaç yıl önce başımıza sardılar tarihçesine bakmak lazım her neyseönceden öyleydi zaten senin yaşın yetmez belki hatırlamazsın... önceden bez çantalar kese kağıtları pazar çantaları fileler vardı... madem öyle naylon poşetleri başımıza sarmamış olsalardı... önce insanları eğitmek gerekir...bilinçlendirmek gerekir.. ondan sonra kasalarda kavgalar da çıkar .25 krş. için kan davaları da yaşanır...
misal ben poşetimle gideceğim alışverişe...
senelerdir metroda alışverişte poşet ücretli.. napıyor insanlar ordan alışveriş yapmıyor mu, keza ikea da öyle..
madem çevreyi düşünüyor önce bedava kömür dağıtmasın o zaman.... benim buna gelene kadar demek istediğim buydu...
nefes alamıyorum kışın Ankara'da..
ayy buna siyaset mi diyorsun... anlatamadım ben ne demek istediğimi sanırım.. evet neyse tuce..Siyasette hiç gerek yok şuan amaç o değil. Poşeti kaç yıl önce başımıza sardılar tarihçesine bakmak lazım her neyse
Siyaset değil de ne işte ucundan kıyısından siyaset alemsin valla ben birşey yazacağım sen yazacaksın sonra ben şikayet edileceğim ve ban yiyeceğim günlerce olamam artık her zaman olduğu gibiayy buna siyaset mi diyorsun... anlatamadım ben ne demek istediğimi sanırım.. evet neyse tuce..
ahaha hee sen bedava kömür dediğim için mi siyasete giriyor diyorsun... ama çevre kirliliği söz konusu bunun en büyük etkenlerinden bir tanesi de yakıtlar işte..Siyaset değil de ne işte ucundan kıyısından siyaset alemsin valla ben birşey yazacağım sen yazacaksın sonra ben şikayet edileceğim ve ban yiyeceğim günlerde olacağı o her zaman olduğu gibi
Aynen öyle bez torba çok güzel renk renk aldık zaten mis gibi kullanırızahaha hee sen bedava kömür dediğim için mi siyasete giriyor diyorsun... ama çevre kirliliği söz konusu bunun en büyük etkenlerinden bir tanesi de yakıtlar işte..
neyse bez çantalara devam diyelim okuyalım okutturalım
Bencede daha kaç sene bu konu konuşulacak acaba merak ediyorumVallahi poşet konusundan sıtkımız sıyrildi
Amacina ulasti poset konusu
Kimse dogru duzgun almiyor zorda kalmadikca
Yeter dagilalim bence :))
Benim de gülesim geliyor artikBencede daha kaç sene bu konu konuşulacak acaba merak ediyorum
Aaaa aynı ben valla bak delirttiler artık . Bu kural kardeşim herkes birer bez poşet alsın yeter ya bu kadar konuşmaktan enerjileri bitmiyor mu acaba başka işleri güçleri yok muBenim de gülesim geliyor artik
Her markette poset poset poset
Hepsini agzima sokup yedim ulan yok poset moset diyesim geliyo
Aynen oyle ne konusuyorlarsa zaten alt tarafi .25 kurusAynen öyle bez torba çok güzel renk renk aldık zaten mis gibi kullanırız
Alt tarafı 25 kuruş değil aslında bu ülke de asgari ücretle geçinen insanlar var toplasan para eder yani . Olay burada para değil çevre tabikiAynen oyle ne konusuyorlarsa zaten alt tarafi .25 kurus
sürekli açıkmıydı aç kapa yaptın mıDoğalgaz 160 tl geldi güya indirim olacaktı ama bizim faturalarda zam mevcut
Açıktısürekli açıkmıydı aç kapa yaptın mı
iyi gelmiş o zaman bende bu ay bekliyorum inşallah çok gelmez sürekli açık bazen eşim yükseltiyor çok soğudu hava çocuklar üşümesin diyeAçıktı
Olay iyi yada iyi olmaması değil zam gelmiş olması geçen ay ile bu ay arasında . Ayrıca düşükte yanıyor kendine hayrı yokiyi gelmiş o zaman bende bu ay bekliyorum inşallah çok gelmez sürekli açık bazen eşim yükseltiyor çok soğudu hava çocuklar üşümesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?