Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bizde görevli yok herkes kendi atıyor 19 daire var sizinki mecburen çöp poşetli olması lazım

önceden öyleydi zaten senin yaşın yetmez belki hatırlamazsın... önceden bez çantalar kese kağıtları pazar çantaları fileler vardı... madem öyle naylon poşetleri başımıza sarmamış olsalardı... önce insanları eğitmek gerekir...bilinçlendirmek gerekir.. ondan sonra kasalarda kavgalar da çıkar .25 krş. için kan davaları da yaşanır...
misal ben poşetimle gideceğim alışverişe...
senelerdir metroda alışverişte poşet ücretli.. napıyor insanlar ordan alışveriş yapmıyor mu, keza ikea da öyle..
madem çevreyi düşünüyor önce bedava kömür dağıtmasın o zaman.... benim buna gelene kadar demek istediğim buydu...
nefes alamıyorum kışın Ankara'da..

Siyasette hiç gerek yok şuan amaç o değil. Poşeti kaç yıl önce başımıza sardılar tarihçesine bakmak lazım her neyse

ayy buna siyaset mi diyorsun... anlatamadım ben ne demek istediğimi sanırım.. evet neyse tuce..
Siyaset değil de ne işte ucundan kıyısından siyaset alemsin valla ben birşey yazacağım sen yazacaksın sonra ben şikayet edileceğim ve ban yiyeceğim günlerce olamam artık her zaman olduğu gibi

Son düzenleme:
Siyaset değil de ne işte ucundan kıyısından siyaset alemsin valla ben birşey yazacağım sen yazacaksın sonra ben şikayet edileceğim ve ban yiyeceğim günlerde olacağı o her zaman olduğu gibi
ahaha hee sen bedava kömür dediğim için mi siyasete giriyor diyorsun... ama çevre kirliliği söz konusu bunun en büyük etkenlerinden bir tanesi de yakıtlar işte..
neyse bez çantalara devam diyelim okuyalım okutturalım

Aynen öyle bez torba çok güzel renk renk aldık zaten mis gibi kullanırız

Vallahi poşet konusundan sıtkımız sıyrildi
Amacina ulasti poset konusu
Kimse dogru duzgun almiyor zorda kalmadikca
Yeter dagilalim bence :))

Benim de gülesim geliyor artik
Her markette poset poset poset
Hepsini agzima sokup yedim ulan yok poset moset diyesim geliyo
Aaaa aynı ben valla bak delirttiler artık . Bu kural kardeşim herkes birer bez poşet alsın yeter ya bu kadar konuşmaktan enerjileri bitmiyor mu acaba başka işleri güçleri yok mu

Aynen oyle ne konusuyorlarsa zaten alt tarafi .25 kurus
Alt tarafı 25 kuruş değil aslında bu ülke de asgari ücretle geçinen insanlar var toplasan para eder yani . Olay burada para değil çevre tabiki

Doğalgaz 160 tl geldi güya indirim olacaktı ama bizim faturalarda zam mevcut

iyi gelmiş o zaman bende bu ay bekliyorum inşallah çok gelmez sürekli açık bazen eşim yükseltiyor çok soğudu hava çocuklar üşümesin diye
Olay iyi yada iyi olmaması değil zam gelmiş olması geçen ay ile bu ay arasında . Ayrıca düşükte yanıyor kendine hayrı yok

Bugun bos gunumdu oglusla uykumuzu aldik guzelce gec kahvalti yaptik temizligimi yaptim 2 defa camasir attim serdim aksamada arkadaslari kahveye cagirdim
Esim sut almis kaynattim yarisini ictik kalaniyla sutlac yaptim
Hafta sonu yazili hazirlama, okuma, okunmus olanlari e okula girmeyle ugrasicam temizlik olarak gardolabi temizlemeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…