Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Olay iyi yada iyi olmaması değil zam gelmiş olması geçen ay ile bu ay arasında . Ayrıca düşükte yanıyor kendine hayrı yok
açıktı diyorsun ya tuce bizim kartlı en düşükte yanıyor 400 tl gitti... keza ananemde açık en düşükte 385 tl doğalgaz faturası ödedi..... açık olmasına rağmen iyi gelmiş diyor arkadaşım

bugün sol tarafından falan mı kalktın neee

Hayır gayet normalim bende diyorum ki açık olması zam olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki onu anlatıyorum.

ındırımler 1 ocak itibariyle geçerli canım iyi gelmiş bizim 254 tl idi ama bebek var ve altım üstüm yok evde
Bir önceki ay ile bu ay arasında zaten zam yapmışlar diyorum indirim olsa kaç yazar . 2 fatura arasında zam olmuş zaten . Ben faturam fazla geldi yazmıyorum zeynocum 2 fatura dönemi arasında zam olmuş yine diyorum .

Bir önceki ay ile bu ay arasında zaten zam yapmışlar diyorum indirim olsa kaç yazar . 2 fatura arasında zam olmuş zaten . Ben faturam fazla geldi yazmıyorum zeynocum 2 fatura dönemi arasında zam olmuş yine diyorum .
canım öyle bir zam haberi hatırlamıyorum
Çaktırmadan mı yapıyorlar acaba

canım öyle bir zam haberi hatırlamıyorum
Çaktırmadan mı yapıyorlar acaba
Evet işte onu ifade ediyorum aslında birşey olmuş . Ayrıca birtek ben söylemiyorum az önce arkadaşım aradı zam gelmiş diyor oda evet dedim ya zam gelmiş . 1 Ocak’tan önce ki dönem zam gelmiş şimdi indirim yapacaklar aynı şeye denk gelecek yani indirim yok olmuş oluyor aslında .

zamlı 160 a şükretmek gerek diye düşünüyorumm o zaman.. demek biz 500 600 ödücez bu aydan
İyide üşüyoruz evde niye şükür edeyim . Ben faturam fazla geldi diye söylenmiyorum zam gelmiş diyorum neyi ifade edemiyorum acaba . Zaten bu ay bdv de 4 tane filan fatura konusu açılmıştı sebebini çözdüm şuan

Doğalgaz 160 tl geldi güya indirim olacaktı ama bizim faturalarda zam mevcut
Kayınvalideler vardı heryer acıktı demıstın canım ondan olabılır banada elektrik çok geldı 1 Ocak’tan sonra kullanımlar ıcın indirim olacakmış sen Aralık’ta yaktın zamlı gelmesi normal

Canım benim onu ifade etmiyorum Kasım ile Aralık arasında zam gelmiş . Ocak’ta indirim olacak ya hani Kasım fiyatına geri dönecek böylece indirim olmamış olacak . Faturam fazla geldi demiyorum ben evet yaktık bunda birşey yok . Zam gelmiş arada diyorum ben

Kizlar merhabalarrr
Bugun okul sinavlar ve yazili kagitlari okumakla gecti. 3 liraya tost yedim okulda.
Oğlen eve bile gelemedim. Eşim aldi okuldan sanayiye gittik
Good year yaz lastik taktirdik 1.050 lira kizlar sifir nasil. Ucuz bulmadim ben fiyati. Ah bu eşim..
Sonra dediki sanayide cok guzel kebap yapiyorlar
Neyse 2ser porsiyon ciğer kebap yedik 66 lira.
Epey harcamali oldu

Neyseki senin demek istedigini anlamayan bi ben degilim

Bugun sanayide ustalarla tamircilerle vs konustuk. Ozellikle piyasayi sordum.
Adamlar nasil dertli nasil dertli.
3 gün oldu siftah yapmadim dedi biri.
Piyasada para dönmüyor dedi.
Siz memurlar iyisiniz bizler napalim vs dediler

Olay iyi yada iyi olmaması değil zam gelmiş olması geçen ay ile bu ay arasında . Ayrıca düşükte yanıyor kendine hayrı yok
Geçen ay bu kadar soguk degildi havalar kısa sürede çok çalışmıştır metreküpe baktın mı sözde indirim vardı onun yerine zam mı yapılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…