- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.941
açıktı diyorsun ya tuce bizim kartlı en düşükte yanıyor 400 tl gitti... keza ananemde açık en düşükte 385 tl doğalgaz faturası ödedi..... açık olmasına rağmen iyi gelmiş diyor arkadaşımOlay iyi yada iyi olmaması değil zam gelmiş olması geçen ay ile bu ay arasında . Ayrıca düşükte yanıyor kendine hayrı yok
Hayır gayet normalim bende diyorum ki açık olması zam olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki onu anlatıyorum.açıktı diyorsun ya tuce bizim kartlı en düşükte yanıyor 400 tl gitti... keza ananemde açık en düşükte 385 tl doğalgaz faturası ödedi..... açık olmasına rağmen iyi gelmiş diyor arkadaşım
bugün sol tarafından falan mı kalktın neee
ındırımler 1 ocak itibariyle geçerli canım iyi gelmiş bizim 254 tl idi ama bebek var ve altım üstüm yok evdeDoğalgaz 160 tl geldi güya indirim olacaktı ama bizim faturalarda zam mevcut
Bir önceki ay ile bu ay arasında zaten zam yapmışlar diyorum indirim olsa kaç yazar . 2 fatura arasında zam olmuş zaten . Ben faturam fazla geldi yazmıyorum zeynocum 2 fatura dönemi arasında zam olmuş yine diyorum .ındırımler 1 ocak itibariyle geçerli canım iyi gelmiş bizim 254 tl idi ama bebek var ve altım üstüm yok evde
canım öyle bir zam haberi hatırlamıyorumBir önceki ay ile bu ay arasında zaten zam yapmışlar diyorum indirim olsa kaç yazar . 2 fatura arasında zam olmuş zaten . Ben faturam fazla geldi yazmıyorum zeynocum 2 fatura dönemi arasında zam olmuş yine diyorum .
zamlı 160 a şükretmek gerek diye düşünüyorumm o zaman.. demek biz 500 600 ödücez bu aydanHayır gayet normalim bende diyorum ki açık olması zam olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki onu anlatıyorum.
Evet işte onu ifade ediyorum aslında birşey olmuş . Ayrıca birtek ben söylemiyorum az önce arkadaşım aradı zam gelmiş diyor oda evet dedim ya zam gelmiş . 1 Ocak’tan önce ki dönem zam gelmiş şimdi indirim yapacaklar aynı şeye denk gelecek yani indirim yok olmuş oluyor aslında .canım öyle bir zam haberi hatırlamıyorum
Çaktırmadan mı yapıyorlar acaba
İyide üşüyoruz evde niye şükür edeyim . Ben faturam fazla geldi diye söylenmiyorum zam gelmiş diyorum neyi ifade edemiyorum acaba . Zaten bu ay bdv de 4 tane filan fatura konusu açılmıştı sebebini çözdüm şuanzamlı 160 a şükretmek gerek diye düşünüyorumm o zaman.. demek biz 500 600 ödücez bu aydan
Kayınvalideler vardı heryer acıktı demıstın canım ondan olabılır banada elektrik çok geldı 1 Ocak’tan sonra kullanımlar ıcın indirim olacakmış sen Aralık’ta yaktın zamlı gelmesi normalDoğalgaz 160 tl geldi güya indirim olacaktı ama bizim faturalarda zam mevcut
Canım benim onu ifade etmiyorum Kasım ile Aralık arasında zam gelmiş . Ocak’ta indirim olacak ya hani Kasım fiyatına geri dönecek böylece indirim olmamış olacak . Faturam fazla geldi demiyorum ben evet yaktık bunda birşey yok . Zam gelmiş arada diyorum benKayınvalideler vardı heryer acıktı demıstın canım ondan olabılır banada elektrik çok geldı 1 Ocak’tan sonra kullanımlar ıcın indirim olacakmış sen Aralık’ta yaktın zamlı gelmesi normal
İyide üşüyoruz evde niye şükür edeyim . Ben faturam fazla geldi diye söylenmiyorum zam gelmiş diyorum neyi ifade edemiyorum acaba . Zaten bu ay bdv de 4 tane filan fatura konusu açılmıştı sebebini çözdüm şuan
Mutlu oldun herhalde bu durumaNeyseki senin demek istedigini anlamayan bi ben degilim
Aynen hani benim yas da geciyor da ben mi anlamiyorum dedimdiMutlu oldun herhalde bu duruma
Bugün yaşa taktın nedense .Geçiyor da olabilir valla hiç bilemeyeceğimAynen hani benim yas da geciyor da ben mi anlamiyorum dedimdi
Olsun napalim sizler de bu yaslara gelecenizBugün yaşa taktın nedense .Geçiyor da olabilir valla hiç bilemeyeceğim
Geçen ay bu kadar soguk degildi havalar kısa sürede çok çalışmıştır metreküpe baktın mı sözde indirim vardı onun yerine zam mı yapılmışOlay iyi yada iyi olmaması değil zam gelmiş olması geçen ay ile bu ay arasında . Ayrıca düşükte yanıyor kendine hayrı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?