- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.961
Metreküp birim fiyatında artış olmuş evet baktım. Şöyle ki örnek veriyorum sana Ekim ayında birim fiyatı vergiler dahil 1.20 kuruşken kasım ayındaki faturada 1.30 kuruş olmuş . 4 aralık ile 4 Ocak arasındaki fatura döneminde ise 1.35 kuruş olmuş gibi . 1 Ocak’ta indirim olacaktı ya 1 inden itibaren de yüzde 10 indirim yapıp indirim yapmış gibi oldular bizim şehirde . Türkiyenin her yerini bilemem tabiki . Çünkü geçen gün bdv de açılan konularda bayan faturasının resmini koymuştu oradan gördüm bizimki ile onun birim fiyatı farklıydı.Geçen ay bu kadar soguk degildi havalar kısa sürede çok çalışmıştır metreküpe baktın mı sözde indirim vardı onun yerine zam mı yapılmış
Olabilir insanları iyice saf yerine koymaya başladılar. Gerçekten bu kadarda olmaz önce zam yap kat kat artır sonra indirim yaptım deMetreküp birim fiyatında artış olmuş evet baktım. Şöyle ki örnek veriyorum sana Ekim ayında birim fiyatı vergiler dahil 1.20 kuruşken kasım ayındaki faturada 1.30 kuruş olmuş . 4 aralık ile 4 Ocak arasındaki fatura döneminde ise 1.35 kuruş olmuş gibi . 1 Ocak’ta indirim olacaktı ya 1 inden itibaren de yüzde 10 indirim yapıp indirim yapmış gibi oldular bizim şehirde . Türkiyenin her yerini bilemem tabiki . Çünkü geçen gün bdv de açılan konularda bayan faturasının resmini koymuştu oradan gördüm bizimki ile onun birim fiyatı farklıydı.
Almadım dolar aldım ve yins ben aldıktan sonra düştü ne kadar şanssızım yagratiste 21tl harcadım bugün. Makyaj malzeme düzenleyici, pamuk ve oje. 25 kuruşta poşete verdim. Bu poşet konusu baydı hakikaten ya, herkes nasıl kullanırsa kulllansın ister market poşeti taşır ister bez poşet ister hiç taşımaz para verir kime ne. Doğru kimin doğrusu Allah aşkına. Ben kendi adıma evde otursam gün işinde keyfe keder alışverişe çıkacak olsam tamam bez poşetimi alıyım yanına da 2 güne bir çanta değiştiriyorum her birine bez poşet mi atacam yok artık hiç gelemem, neyse kapatalım gitsin. Altın alan oldu mu bugun?
Ahhh cok guzellllBugün para harcamadım ne nakit ne kredi kartı çay demledim mısır patlattım yanına film seyrediyoruz kızlarımla eşimle
Bozuldum evet ama affetim ben de ozrun icin tesekkur ederim ...
Bozuldum evet ama affetim ben de ozrun icin tesekkur ederim ...
Boşver huzurun olsunda giden para olsun yeni geldiya herşey alası vardırYarin yine misafir varr
Ne yemek yapicam kara kara düsünuyom şuan
Harcamalarınla ilgili yazmıştım yanlış şeyi alıntı yapmışımBoşver huzurun olsunda giden para olsun yeni geldiya herşey alası vardır
Yaa yine de ne bileyim fazla harcadikkHarcamalarınla ilgili yazmıştım yanlış şeyi alıntı yapmışım
Buzluktan gitsene. Ya da bugunden nohut fasulye islat pilav Tursu vs aklima Ilk bunlar geldiYarin yine misafir varr
Ne yemek yapicam kara kara düsünuyom şuan
Yoruldum inan canim.Buzluktan gitsene. Ya da bugunden nohut fasulye islat pilav Tursu vs aklima Ilk bunlar geldi
Evde misafir olunca öyle oluyorsun bende kendimi yorgun hissediyorum. Misafir gelmeden 1 gün evvel süpür sil misafir geleceği gün yemek pişir pasta börek hızlı hızlı yapılıyor . Misafir gidince de mecbur sil süpür gerekiyor . Dün mesela çocuğun eline ekmek verdiler her yer ekmek ufağı oldu bugün yine sil süpür yaptım. Anlıyorum seni birde ben misafiri güzel ağırlamaya çalışıyorum o yüzden stresli oluyorumYoruldum inan canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?