Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçen ay bu kadar soguk degildi havalar kısa sürede çok çalışmıştır metreküpe baktın mı sözde indirim vardı onun yerine zam mı yapılmış
Metreküp birim fiyatında artış olmuş evet baktım. Şöyle ki örnek veriyorum sana Ekim ayında birim fiyatı vergiler dahil 1.20 kuruşken kasım ayındaki faturada 1.30 kuruş olmuş . 4 aralık ile 4 Ocak arasındaki fatura döneminde ise 1.35 kuruş olmuş gibi . 1 Ocak’ta indirim olacaktı ya 1 inden itibaren de yüzde 10 indirim yapıp indirim yapmış gibi oldular bizim şehirde . Türkiyenin her yerini bilemem tabiki . Çünkü geçen gün bdv de açılan konularda bayan faturasının resmini koymuştu oradan gördüm bizimki ile onun birim fiyatı farklıydı.

balıklarda hiç ucuzlama yok yaa
burda balık hali var dısarda balık satılıyo alıyosun restoranta bıldırıyosun aldıgını pısırıyolar pısırme,salata mısır ekmegı tursu kavurması vs ucreti verıyosun içeri
1kılo mezgıt 1kılo hamsı aldk 50tl
pısırme ve dıgerleri 52tl

gratiste 21tl harcadım bugün. Makyaj malzeme düzenleyici, pamuk ve oje. 25 kuruşta poşete verdim. Bu poşet konusu baydı hakikaten ya, herkes nasıl kullanırsa kulllansın ister market poşeti taşır ister bez poşet ister hiç taşımaz para verir kime ne. Doğru kimin doğrusu Allah aşkına. Ben kendi adıma evde otursam gün işinde keyfe keder alışverişe çıkacak olsam tamam bez poşetimi alıyım yanına da 2 güne bir çanta değiştiriyorum her birine bez poşet mi atacam yok artık hiç gelemem, neyse kapatalım gitsin. Altın alan oldu mu bugun?

Olabilir insanları iyice saf yerine koymaya başladılar. Gerçekten bu kadarda olmaz önce zam yap kat kat artır sonra indirim yaptım de

Almadım dolar aldım ve yins ben aldıktan sonra düştü ne kadar şanssızım ya

Bugün para harcamadım ne nakit ne kredi kartı çay demledim mısır patlattım yanına film seyrediyoruz kızlarımla eşimle
Ahhh cok guzellll
Bugun ben duman oldummm

Kizlar az once yine 200 liraya yakin gitti.
A101den 32 gb telefona hafiza karti aldim. Esim illa al senin tlfna lazim dedi.
Cift tarafli flashdisk aldim.

Çerez kokteyl aldi. Alkollu icecek aldi. Yarim kilo da kalamar aldi. Hazirliyor mutfakta simdi

Yoruldum inan canim.
Evde misafir olunca öyle oluyorsun bende kendimi yorgun hissediyorum. Misafir gelmeden 1 gün evvel süpür sil misafir geleceği gün yemek pişir pasta börek hızlı hızlı yapılıyor . Misafir gidince de mecbur sil süpür gerekiyor . Dün mesela çocuğun eline ekmek verdiler her yer ekmek ufağı oldu bugün yine sil süpür yaptım. Anlıyorum seni birde ben misafiri güzel ağırlamaya çalışıyorum o yüzden stresli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…