Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Önümüzeki hafta için yemek listesi oluşturdum . Ayrıca birde alışveriş listesi yaptım biraz baharat alacağız arabaya paspas süt cif tereyağı gibi şeyler alacağız bakalım nakit iyi durumda bu hafta ciddi güzel gittim çünkü ama birkaç tane stokluk şey alacağız listeye ekledim. A101 de petibör bisküvi de indirim var pasta yaparken güzel oluyor bulgur alacağım stok fark yatacak ona dokunmadan duruma göre gram alabilirim yada hesapta kalır piyasa takibi yapalım biraz bakalım. Ayın 20 si gibi benim ailem geliyor yarın yada Pazar balık günü bakalım

Haftasonu evde dinlenmek istiyordum.
Neyse bakalim agirlicaz bi sekilde.
Çalışırken misafir daha zor hadi full evde olsan neyse yaya yaya hazırlanırsın butun gun bi yemek önceki gundende temizlik bitti gitti ama calışınca haftasonuna ya planın oluyor ya birikmiş işler. Neyse gelen eksik olmasında halledersin sen bi şekilde. Buzluktan et çıkar çoban kavurma pilav cacık mercimek çorbası, hem gozdoyurur hem karın

Kizlar bakin ne buldum. Link atamiyorum burdan ama google yazin cikar.
Elektrik muhendisleri odasi yonetim kurulu,konut kullanicilarinin elektrik faturalarinda yuzde 10 indirime gidilirken,dagitim bedelleri arttirilarak sirketlerin karini koruyacak duzenleme yapildigini acikladi.

Yani demek oluyor ki faturada indirim yaptik ama gaturanin diger kaleminde zam yaptigimiz icin bize giren cikan yok. Siz dusunun ey halk!

Ne zaman yatacak fark canim. Esimin de yatsaydi hemen altin alacagim bende.
Subatta 2200 gun param var. 1 lirasina dokunmadan altin alacagim

Ne zaman yatacak fark canim. Esimin de yatsaydi hemen altin alacagim bende.
Subatta 2200 gun param var. 1 lirasina dokunmadan altin alacagim
Önümüzdeki hafta içi canım 10 undan önce dedi bizim evdeki mutemetcim. Sistemde arka plana giriş yapılıyor onu bekliyorum fark yatırmak için dedi

Ben gün içinde onu okumuştum ne yazıkki . Biraz daha dikkatli olacağım fatura konusunda . Ayrıca senin elektrik allahtan benimki gibi düşük geliyor maşallah darısı bu aya benimkine çünkü çok fırın çalıştırdım çamaşır makinası da çok çalıştı perdeler filan yıkandı hep

Önümüzdeki hafta içi canım 10 undan önce dedi bizim evdeki mutemetcim. Sistemde arka plana giriş yapılıyor onu bekliyorum fark yatırmak için dedi
Iyiymis canim. Allah bereket versin.
Bugun sanayi de pazarlik bile yapamadik inan milletin halini gorunce.
Adam oooo hocam oooo komutanim .zami iyi aldiniz .iyisiniz. ayliginiz yilliginiz belli duzenli geliriniz var vs vs dediler. Adamlar yilmis yani . 3 gundur siftah etmedim diyor

Bizim apartmanda giriste posta kutularina birakiyorlar faturalari . Bende inceleme firsati buluyorum. Cogunlugun faturasi benden yuksek.
Camasir mak bulasik mak mikrodalga calisir. Tv acilir. Haftada 2 kez elektrk supurgesi calisir. Ama benim elektrik aletlerin hepsi a plus +

Biraz haklılar ya yazık bizim belirli gün belirli miktar maaşımız var Allah’a binlerce kere çok şükür . Ama esnafın işi zor benimde babam esnaf küçük değil ama oda etkilenildiği ni piyasanın kötü olduğunu anlatıyor.

Benim babam memur. Oturduklari ilceye gore maasi guzel masallah. Daha dogrusu guzeldi.
1 yildir onlar da yetisemiyoruz demeye basladilar.

Aynen bizimde öyle kendi faturamı bulmaya çalışırken hep görüyorum . Örnek vereyim onlarda evde 2 kişi bizde 2 kişiyiz . Ben çok temizlik yaparım haftada 3 kere makina çalışır . Çamaşır ütü hele fırın hiç saymıyorum bile . Bana geçen ay 49 geldi komşuma 80 gibi . Evlenirken ne kadar doğru beyaz eşya seçimi yaptığımı şuan daha iyi anlıyorum

Belli bir tuketim ustu olunca elektrik dagitim sirketini kullanici kendi tercih edebiliyor diye biliyorum. Bir donem biz de arastiralim baska sirketten alalim dedik ama kaynadi arada.
Butun bu olanlar bize mustehak aslinda.

Benim babam memur. Oturduklari ilceye gore maasi guzel masallah. Daha dogrusu guzeldi.
1 yildir onlar da yetisemiyoruz demeye basladilar.
Babamın ortakları var 3 ortaklar . 1 yıldan beri dönmeyen Çekleri çok fazla olmuş . Şimdi. Ne yazıkki defterlerin altları çizilecek ödeneceklermiş babam inşallah en az zararla kurtulur ona üzüldük biraz

Belli bir tuketim ustu olunca elektrik dagitim sirketini kullanici kendi tercih edebiliyor diye biliyorum. Bir donem biz de arastiralim baska sirketten alalim dedik ama kaynadi arada.
Butun bu olanlar bize mustehak aslinda.
sirkencubin gecen gun yazmistin ya yazacak cok seyim var ama yazmiyorum.
Ayni senin gibiyim. Yazacak cokkkk sey var. !!
Ama bu ulkede konusmak yasak gibi birsey oldu.
Adam bilim adami turkiyedeki kanser durumunu yazdi diye hapis cezasi aldi. Halki bilgilendirdi diye.
Haberleri izlemek istemiyorum artik

Ben bıraktım haber izlemeyi geçen sene bu zamanlardı afrin için eşim için günde 12 saat haber izliyordum . Artık haber zehirlenmesi yaşadım bıraktım evimize dönünce. Eşimde çocuklara taciz tecavüz olayları yüzünden izlemiyor. Netten süzerek takip ediyoruz gündemi. Her sabah yatakta yarım saat okurum birde akşam yeterli oluyor

Aynen öyle milletçe bazı şeylere takıldığımız gibi ekonomiye ülkedeki operasyonlara verilen şehitleri konuşsak belki bir yere geliriz . Ama yokk anca poşetti şuydu buydu bunları konuşalım

Az once dedin ya esnaf kan agliyor diye. Ben Artik kendi adima diyorum ki ohh olsun bundan hepimiz de bir sekilde etkilenecegiz. Benim standartlarim yine az biraz kendini koruyacak ama insanlarimizin malesef cebindeki paraya dokunmadikca akillari baslarina gelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…