- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.001
Olay cidden poset olsa cevreyi koruma olsa ok sonuna kadar savunalim ancak farkli bir boyutu var.Aynen öyle milletçe bazı şeylere takıldığımız gibi ekonomiye ülkedeki operasyonlara verilen şehitleri konuşsak belki bir yere geliriz . Ama yokk anca poşetti şuydu buydu bunları konuşalım
Herşey için öyle İnan hiç birşey tek yüzlü değil . Tek derdimiz poşet olsa keşke o zaman herkese ben poşet satın alayım ama değil .Olay cidden poset olsa cevreyi koruma olsa ok sonuna kadar savunalim ancak farkli bir boyutu var.
Benim bi arkadasim da oyle diyor.Az once dedin ya esnaf kan agliyor diye. Ben Artik kendi adima diyorum ki ohh olsun bundan hepimiz de bir sekilde etkilenecegiz. Benim standartlarim yine az biraz kendini koruyacak ama insanlarimizin malesef cebindeki paraya dokunmadikca akillari baslarina gelmeyecek.
Sana katılıyorum İnan . Kimin fikirleri ters geliyorsa görüşmeyi kesiyorum . Hayatıma huzur geldi hissediyorum. Hayatımı merak eden komşular örnek vereyim şuan kimseyi arayıp sormuyorum kimse ile de karşılaşmadık bayadır . Ama çok iyi geldi bana kimsenin eksikliğini hissetmiyorum.Yoruluyorum . Kaldirmiyor beynim.herkesle hersey konusulmuyor. Dunya uzerine insanlik uzerine 2 cift laf edemiyosun.
Okulda bakiyorum cahil cahil konusmalar oluyor bazen. Selam verip gecerim o insanlara.
Komsum ise muhabbeti keserim
Face de instada arkadasimsa arkadasliktan cikaririm. Takipten cikaririm. Gereksiz cahille isim olmaz.Okumam gormem daha iyi.
Tinlamam.
Ne demisler az insan cok huzur.
Azaltiyorum hayatimdan bunlari
Poset de iyi malzeme oldu milleti iyi oyaladi. Diger taraftan neler oluyor ..Aynen öyle milletçe bazı şeylere takıldığımız gibi ekonomiye ülkedeki operasyonlara verilen şehitleri konuşsak belki bir yere geliriz . Ama yokk anca poşetti şuydu buydu bunları konuşalım
Aynen anca poşet poşet ülke de tek derdimiz o zaten. Sınıra yine asker gidiyor kimse bunları görmüyor en basitiPoset de iyi malzeme oldu milleti iyi oyaladi. Diger taraftan neler oluyor ..
Onlar seni gizliden iyi takip ediyordur.Sana katılıyorum İnan . Kimin fikirleri ters geliyorsa görüşmeyi kesiyorum . Hayatıma huzur geldi hissediyorum. Hayatımı merak eden komşular örnek vereyim şuan kimseyi arayıp sormuyorum kimse ile de karşılaşmadık bayadır . Ama çok iyi geldi bana kimsenin eksikliğini hissetmiyorum.
Benim cevremde direk “beter olsunlar” diyen bir guruh da var. surekli yemek kahvalti icin ugradigimiz bir esnaf var eee dedik aldin mi dolarlari netttin hocam ne dolari allasen ay Sonunu getiremiyorum. Cocuk universiteye basladi Suriyeli ogrencilerden yurt parasi almiyorlarmis bizim kizdan su kadar lira aliyorlar dedi. Dedik ne bekliyordun ki?Benim bi arkadasim da oyle diyor.
Bunlari oturup cekirdek citleyerek seyredevegim diyor
Ha bi de suriyeli olayi var.Benim cevremde direk “beter olsunlar” diyen bir guruh da var. surekli yemek kahvalti icin ugradigimiz bir esnaf var eee dedik aldin mi dolarlari netttin hocam ne dolari allasen ay Sonunu getiremiyorum. Cocuk universiteye basladi Suriyeli ogrencilerden yurt parasi almiyorlarmis bizim kizdan su kadar lira aliyorlar dedi. Dedik ne bekliyordun ki?
Geçen beni aramış diyor ki Tuğçe sokakta bi arabanın alarmı öttü senin araba mı acabaOnlar seni gizliden iyi takip ediyordur.
Paraya kiyip bir de durbun aldi mi tamamdir.
Kiz valla bak. Oyle insanlar var
Konusmak istiyor sana donmek istiyorGeçen beni aramış diyor ki Tuğçe sokakta bi arabanın alarmı öttü senin araba mı acabayok dedim değildir ben sabah Çarşıya gidip geldim ötmemiştir. Bana diyor ki duydun mu ama ayy bilmiyorum duymadım dedim ya şuan ötmüyor diyorum hiçççç daha diyor ki eee senin arabanın alarmı öter mi valla bilmiyorum dedim kapattım . Ben dürbün alıp hediye edeceğim zaten
Hahahah aynen öyle bana diyor ki senin araba kapısaydı bugün . Evet kapıda sokakta duruyor çünkü eşim spor yapıyor bunun için 700 metre ilerdeki tugaya sabah akşam yürüyerek gidip geliyor . Bende dışarı çarşıya gitmezsem araba doğal olarak kapıda eve çıkartacak halim yok yaKonusmak istiyor sana donmek istiyor
Diyorum ya insanlarin ancak cebine dokunacak ki oyle anlayacaklar. Hepimiz de ayni gemideyiz ve etkilenecegiz ama az ama Cok. Insanlarimizi bu kadar kutuplastiran farkli dusuncelere sahip kisileri birbirine karsi boylesine tahammulsuzlestiren duruma vah ki ne vah. Ben zaten sunu uyguluyorum ozel hayaimda asla akrabalarla arkadaslarimla filan siyasi konulari tartisiyorum konusmuyorum.Ha bi de suriyeli olayi var.
Dur canim dur bak valla yazmiyim.
Gercekten
Sakin ha diyim. Siyaset herkesle konusulmaz. Ciddi zeka ister.Diyorum ya insanlarin ancak cebine dokunacak ki oyle anlayacaklar. Hepimiz de ayni gemideyiz ve etkilenecegiz ama az ama Cok. Insanlarimizi bu kadar kutuplastiran farkli dusuncelere sahip kisileri birbirine karsi boylesine tahammulsuzlestiren duruma vah ki ne vah. Ben zaten sunu uyguluyorum ozel hayaimda asla akrabalarla arkadaslarimla filan siyasi konulari tartisiyorum konusmuyorum.
Nazar edecek baka bakaHahahah aynen öyle bana diyor ki senin araba kapısaydı bugün . Evet kapıda sokakta duruyor çünkü eşim spor yapıyor bunun için 700 metre ilerdeki tugaya sabah akşam yürüyerek gidip geliyor . Bende dışarı çarşıya gitmezsem araba doğal olarak kapıda eve çıkartacak halim yok ya
Görüşmüyorum valla kızının Doğum günü varmış bu ay içinde davet eder kesin ama gitmeyeceğiz eşim asla istemiyorNazar edecek baka baka
Yok zekasi filan degil Benim demek istedigim. Ister okumus olsun ister okumamis herkesin kendine gore bir fikri dusuncesi vardir. Ambiyane bir tabir kullanacam. Mesela bugun kirmizi diyenler yarin sari diyebiliyor Ve insanlar bunu kendi aralarinda kirmizi sari diye tartisip kirarken isin balini kaymagini yiyen yine yemeye devam ediyor. Uyanik olmak lazim.Sakin ha diyim. Siyaset herkesle konusulmaz. Ciddi zeka ister.
Bende kesinlikle konusmam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?