- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.021
Ig da Cok guzel hesaplar var boyalarin markasina teknigine kadar tarif ediyorlar oncesi/sonrasi Fotoğraflari koyuyorlar onlari bi incelesene. Nasilsa evdesin uygun zamanin da Cok sana da bir ugras cikar. Tabi ozellikle lake boya gibi sprey, puskurtme teknigi bir sey istemiyorsan?Mobilyacı 4 sehpamı kaç tl ye boyar acaba ya
Zeka bambaska birsey bana gore. Okumusu okumamisi zekasiyle olcmem asla.Yok zekasi filan degil Benim demek istedigim. Ister okumus olsun ister okumamis herkesin kendine gore bir fikri dusuncesi vardir. Ambiyane bir tabir kullanacam. Mesela bugun kirmizi diyenler yarin sari diyebiliyor Ve insanlar bunu kendi aralarinda kirmizi sari diye tartisip kirarken isin balini kaymagini yiyen yine yemeye devam ediyor. Uyanik olmak lazim.
Evet ya kendin boyasana. Bende goruyorum surekli. Millet ahsap mobilyalarini beyaza boyuyor. Mutfak dolaplarini elbise dolaplarini vs hep boyiyorMobilyacı 4 sehpamı kaç tl ye boyar acaba ya
Bunu biz eşimle bir kere boyadık ama mobilyacı şart bizlik iş değil ne yazıkkiIg da Cok guzel hesaplar var boyalarin markasina teknigine kadar tarif ediyorlar oncesi/sonrasi Fotoğraflari koyuyorlar onlari bi incelesene. Nasilsa evdesin uygun zamanin da Cok sana da bir ugras cikar. Tabi ozellikle lake boya gibi sprey, puskurtme teknigi bir sey istemiyorsan?
Gece gece koca kisisi aserdi resmen tatli krizine girdi usenmedi. Bu saatte kendine Tatli almaya cikti ben sok tabi.
Eşine kalsa siz hiç birikim yapamayacaksınız zaten. Hep mi böyleydi yoksa göreve gitti geldi adam boşluğa mı düştüahhbizim koca kisisi gibi desene.
Valla 3 gunde yildirdi beni. Emirleri hic tukenmiyor. Sunu getir bunu gotur cay kahve icecek meyve o bu derken..
Bir de super para harciyor.
Suan horluyorrroglu besikte horluyor kendi yatakta. Arada kaldim
Yok Benim esim bana sunu getir bunu gotur demez ama ben derim :)) sanirim Sizin evde durum mesleki bir sey Bizde subay bir eniste var o kadar guzel punduna getire getire is yaptiriyor ki onda cozdum olayi ))ahhbizim koca kisisi gibi desene.
Valla 3 gunde yildirdi beni. Emirleri hic tukenmiyor. Sunu getir bunu gotur cay kahve icecek meyve o bu derken..
Bir de super para harciyor.
Suan horluyorrroglu besikte horluyor kendi yatakta. Arada kaldim
Hep boyle hep. Bosuna mi girdi eksiye.Eşine kalsa siz hiç birikim yapamayacaksınız zaten. Hep mi böyleydi yoksa göreve gitti geldi adam boşluğa mı düştü
Mutfakta yemek yapar bazen. Elinin altindaki seyi bile benden ister. Yataga girer su ister.Yok Benim esim bana sunu getir bunu gotur demez ama ben derim :)) sanirim Sizin evde durum mesleki bir sey Bizde subay bir eniste var o kadar guzel punduna getire getire is yaptiriyor ki onda cozdum olayi ))
Çok mu eksideydi ki . Eşimde eksideydi ama düğün mekanına para yollarken filan eksiye düşmüş . Ben evlendikten bir sürü sonra öğrendim . -5000 deydi hesap . Ekim maaşından beri 500 tl bırakıyorum eksiyi kapatmaya başladıkHep boyle hep. Bosuna mi girdi eksiye.
Babasi zor toparladi valla.
Simdi birkac gun sonra hfta icinden itibaren duzene sokarim ben onu
Epey fazlaydiÇok mu eksideydi ki . Eşimde eksideydi ama düğün mekanına para yollarken filan eksiye düşmüş . Ben evlendikten bir sürü sonra öğrendim . -5000 deydi hesap . Ekim maaşından beri 500 tl bırakıyorum eksiyi kapatmaya başladık
Neyse sen bilinçlisin bir daha olmaz zatenEpey fazlaydi
Cok dikkat ediyorum.Neyse sen bilinçlisin bir daha olmaz zaten
Bizim evde de herşey benim kontrolümde . Maaş kartının kopyası bende var hep ondan harcama yaparım . Kredi kartımız yok . Aylık bütçe hesabı yaparım gelir gider tablosu sonra bakar haftaki para ayırırım ondan her hafta harcama yaparızCok dikkat ediyorum.
1 k. Kartimiz var ortak kullaniyoruz.
Bilmedigim borc yok diye biliyorum
Maas hesabini kontrol ediyorum. Odemeleri yapinca kalani bana yollar ortak veya kisisel harcamalar icin butcemiz var her ay. Eve birakiyoruz nakit. Ordan alip harciyoruz
Bundan 30 40 yıl önce ekmek kuyruklarında gaz kuyruklarında kıyamet kopmadıysa hiç kopmaz ..üzülmeyinİşte böyle böyle kıyamet yaklaşacak .
Farklı boyutu nedir..avrupada yıllardır olan uygulama bize gelince neden sorun oluyor..gelse bir dert gelmese bir dert..Olay cidden poset olsa cevreyi koruma olsa ok sonuna kadar savunalim ancak farkli bir boyutu var.
Eşiniz Afrinde ne için bulunuyor..kendisine bir sorsanız.. boşuna mı.. ülkenin geleceği içinmi..hayır bizde gerçekleri öğrenelim.Ben bıraktım haber izlemeyi geçen sene bu zamanlardı afrin için eşim için günde 12 saat haber izliyordum . Artık haber zehirlenmesi yaşadım bıraktım evimize dönünce. Eşimde çocuklara taciz tecavüz olayları yüzünden izlemiyor. Netten süzerek takip ediyoruz gündemi. Her sabah yatakta yarım saat okurum birde akşam yeterli oluyor
98 de ünüversitede yurtta yer yok diye kalamamıştımBenim cevremde direk “beter olsunlar” diyen bir guruh da var. surekli yemek kahvalti icin ugradigimiz bir esnaf var eee dedik aldin mi dolarlari netttin hocam ne dolari allasen ay Sonunu getiremiyorum. Cocuk universiteye basladi Suriyeli ogrencilerden yurt parasi almiyorlarmis bizim kizdan su kadar lira aliyorlar dedi. Dedik ne bekliyordun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?