Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mobilyacı 4 sehpamı kaç tl ye boyar acaba ya
Ig da Cok guzel hesaplar var boyalarin markasina teknigine kadar tarif ediyorlar oncesi/sonrasi Fotoğraflari koyuyorlar onlari bi incelesene. Nasilsa evdesin uygun zamanin da Cok sana da bir ugras cikar. Tabi ozellikle lake boya gibi sprey, puskurtme teknigi bir sey istemiyorsan?

Zeka bambaska birsey bana gore. Okumusu okumamisi zekasiyle olcmem asla.
Aynen oyle. Uyan8k olmak..

Bunu biz eşimle bir kere boyadık ama mobilyacı şart bizlik iş değil ne yazıkki

Gece gece koca kisisi aserdi resmen tatli krizine girdi usenmedi. Bu saatte kendine Tatli almaya cikti ben sok tabi.
ahhbizim koca kisisi gibi desene.
Valla 3 gunde yildirdi beni. Emirleri hic tukenmiyor. Sunu getir bunu gotur cay kahve icecek meyve o bu derken..
Bir de super para harciyor.
Suan horluyorrroglu besikte horluyor kendi yatakta. Arada kaldim

Valla 3 gunde yildirdi beni. Emirleri hic tukenmiyor. Sunu getir bunu gotur cay kahve icecek meyve o bu derken..
Eşine kalsa siz hiç birikim yapamayacaksınız zaten. Hep mi böyleydi yoksa göreve gitti geldi adam boşluğa mı düştü

Yok Benim esim bana sunu getir bunu gotur demez ama ben derim :)) sanirim Sizin evde durum mesleki bir sey Bizde subay bir eniste var o kadar guzel punduna getire getire is yaptiriyor ki onda cozdum olayi ))

Yok Benim esim bana sunu getir bunu gotur demez ama ben derim :)) sanirim Sizin evde durum mesleki bir sey Bizde subay bir eniste var o kadar guzel punduna getire getire is yaptiriyor ki onda cozdum olayi ))
Mutfakta yemek yapar bazen. Elinin altindaki seyi bile benden ister. Yataga girer su ister.
Corabimi cikar der. Banyoya girer giyecek temiz kiyafetlerimi hazirla der

Hep boyle hep. Bosuna mi girdi eksiye.
Babasi zor toparladi valla.
Simdi birkac gun sonra hfta icinden itibaren duzene sokarim ben onu
Çok mu eksideydi ki . Eşimde eksideydi ama düğün mekanına para yollarken filan eksiye düşmüş . Ben evlendikten bir sürü sonra öğrendim . -5000 deydi hesap . Ekim maaşından beri 500 tl bırakıyorum eksiyi kapatmaya başladık

Neyse sen bilinçlisin bir daha olmaz zaten
Cok dikkat ediyorum.
1 k. Kartimiz var ortak kullaniyoruz.
Bilmedigim borc yok diye biliyorum
Maas hesabini kontrol ediyorum. Odemeleri yapinca kalani bana yollar ortak veya kisisel harcamalar icin butcemiz var her ay. Eve birakiyoruz nakit. Ordan alip harciyoruz

Bizim evde de herşey benim kontrolümde . Maaş kartının kopyası bende var hep ondan harcama yaparım . Kredi kartımız yok . Aylık bütçe hesabı yaparım gelir gider tablosu sonra bakar haftaki para ayırırım ondan her hafta harcama yaparız

Bizim de Kara kapli bir defterimiz var her ay giderlerimizi oturur oraya yazariz birlikte hesap yapariz. Her sey kayit altindadir :))Hani esten gizli sakli bir sey alma gibi bir durum Bizde Hic olmamistir. Hep seffaf olduk. Aksam yemek sirasinda gun icinde surdan su kadar harcama yaptim suraya sunu yolladim gibi konusmalarla geri beslememizi yapariz.

Bu Arada maaş hesabının mobil uygulaması benim telefonda da var . Ödemeleri hep ben yaparım giderleri oradan takip ederim eşim birşey almak istediği zaman yada benim ihtiyacım olan birşey olduğu zaman paramız var mı diye konuşup ortak karar veriyoruz. Mesela araba paspası lazımdı eşim istiyordu bugün hesap kontrolü yaptım aradım almak ister misin diye sipariş verecekti ama çalışıyor galiba almadı

İşte böyle böyle kıyamet yaklaşacak .
Bundan 30 40 yıl önce ekmek kuyruklarında gaz kuyruklarında kıyamet kopmadıysa hiç kopmaz ..üzülmeyin
Bu formdaki genç arkadaşlar araba borcu ev borcu...lütfen anne babalarınıza sizin yaşınızda ne borcu ödediklerini sorun.
En iyisi bizde böyle düşünenlerden uzak kaldıkça huzur buluyoruz.

Eşiniz Afrinde ne için bulunuyor..kendisine bir sorsanız.. boşuna mı.. ülkenin geleceği içinmi..hayır bizde gerçekleri öğrenelim.
98 de ünüversitede yurtta yer yok diye kalamamıştım

O yıllarda suriyeli varmıydı.
Vay be ne suriyelilermis..onlardan önce bir elimiz yağda bir elimiz balda

Gitselerde feraha ersek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…