Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Farklı boyutu nedir..avrupada yıllardır olan uygulama bize gelince neden sorun oluyor..gelse bir dert gelmese bir dert..
Avrupa daki uygulama ve burdaki uygulama arasindaki farki biliyor oldugunuzu varsayiyorum. YaklasimimiZi yanlis buluyorum. Cezalandirici uslupla olan yaklasimlar eylemi azaltmaz, insanlara farkli cozumler urettirir. Sadece poset fiyati artirilak cevre daha temiz tutulamaz.

Siz evinizi hic tanimadiginiz bir kisiye acip onu Sabah ogle Aksam gunde uc ogun besler ; evinIzde kalmasina tabiri caizse yiyip icip micmasina izin verir misiniz?ama bunda limit yok bu eylemi her gun yapmasina razi olur musunuz?
Savastan kacip gelen insan burda bes senede besinci Cocugunu dunyaya getirmeye calismaz degil mi ?

Herkese günaydın evde Yumurta yok . Biz de dışarıya çıkacağız bayağıdır dışarıda kahvaltı yapmıyoruz değişiklik olur . Çok harcamalı geçiyor günlerim etrafımda herkes hasta sanırım ben de hasta olacağım bugün Boğaz ağrısı baş ağrısı ile uyandım. Burnum da akıyor gibi pöfff
Özledim sizleri çok . Okudum biraz biraz.

Ben kocam afrinde ne için bulunuyor dedim ki bunu bana soruyorsunuz . Afrinde olmasını en çok destekleyen bendim . Bilmediğiniz için üstten gelip yorum yapmasanız keşke

Geçmiş olsun canım.Benımde Biraz bogazlarım yanıyor.Eşim gelsin bende ailece dışarıya kahvaltıya çıkmak ıstıyorum. Şafak 11

Mutlu hafta sonlari herkese
51 gunluk 65 tl su faturasi geldi
Dun arkadasa gittik 27 tl meyve 35 tl yaspasta aldik daha neler neler para su gibi gidiyor

gunaydın canım hosgeldın biz de seni özledik

Alya dun soracaktim da araya konusmalar girdi. Iyisin insallah.
Valla bizde de su gibi gitti paralar.

Eşim sabah arabaya paspas aldı 35 tl Ödemiş netten gelecek kampanydı. Ben ürün tekzende sanıyordum ki aynı ürün tekzende 80 tl gibi birşeydi ben karıştırmışım. Kahvaltı yaptık öğleden sonra alışverişe gidicez ayrıca mobilyacıya

Geçmiş olsun alya amAn dikkat et . Seninle konuşmuştuk galiba hani ben kolyemin ucundaki büyük altını arabamızın parası eksik kaldı diye bozdurmuştum .Sonra hedef koymuştum onu geri alacağım diye Ekim’de . Sende almak istiyordun hedef nasıl gidiyor

Alya Gecmis olsun. Dikkatli ol tam soguk havalar.
Tuce Müge deki olayi kardesim eksiden atmis Palu ailesi Cinayeti en baba korku filmine tas cikarir diye. Okudukca hayretler icinde kaldim

Alya Gecmis olsun. Dikkatli ol tam soguk havalar.
Tuce Müge deki olayi kardesim eksiden atmis Palu ailesi Cinayeti en baba korku filmine tas cikarir diye. Okudukca hayretler icinde kaldim
Müge’yı yıllardır takip ederim bu kadar korkunç bir olay ilk defa geliyor valla çok feci allah başlara vermesin tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…