- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.061
Amin canım inş. Oğlan çok ozledı izni 17gun bakalım oda su gibi akıp gider.Sonra yine şafak sayacağız.Çok az kalmış sağ Salim inş
ama önce bi konunun özetini oku canımDur pazartesi bende bakayim
Bizde sabah kahvaltı masasında izledik netten . Eşim tövbe tövbe diyorama önce bi konunun özetini oku canım
ekşi s... de konu acmıslar bunun ustune özet yzmıslar
esıme okuttum dün sen bunları ne ızlıyosun bebegın psıkolojısını bozcan dıyo
Supersin masallah yaaKuyumcudan aradılar 10 küçük altına bedel olan altını bizim için saklamışlardı hafta sonu alacağız gelip demiştik . Alacaksınız öyle değil mi yoksa müşteri var vereceğiz dediler . O altın burada zor bulunuyor başka bir şehirden getirttiler. Eşimde alacağız tabi dedi öğleden sonra ekim Kasım Aralık maaşından biriktirdiğim 10 çeyrekle gidicez değiş tokuş yapacağız. O altın düğünümde kv nin bana taktığı 5 i bir yerdenin ortasındaki altındı. Ama sonra 5 i bir yerdenin çevresine 2 tane daha tam altın eklemiştik . Büyük olanı araba için bozduğumuzda hemen yerine koyacağız diye söz vermiştik eşimle birbirimize hızlı şekilde de koyduk çok şükür
Az ama ancak yaptım pure 1500 tl de nakit birikti . Onu hesapta bıraktım eksiyi kapatıyorumSupersin masallah yaa
Iyi ettiniz .
Benim duzenim bozuldu ozellikle 2 gundur.Az ama ancak yaptım pure 1500 tl de nakit birikti . Onu hesapta bıraktım eksiyi kapatıyorum
Tucecim ayy komsu olsak altinlarini gormek isterdim.
Benimki bankada gram hesabi . Hicbirsey anlamiomelime almayinca.
Lojmanda olsam yada ise gitmesem.. senin gibi alir koyardim. Ama burda guvenemem.
Ignenin deliginde buluyorlar.
Ayyy aynen sen ben E Esila09 la komşu olsaydım diyorum hepTucecim ayy komsu olsak altinlarini gormek isterdim.
Benimki bankada gram hesabi . Hicbirsey anlamiomelime almayinca.
Lojmanda olsam yada ise gitmesem.. senin gibi alir koyardim. Ama burda guvenemem.
Ignenin deliginde buluyorlar.
Tövbe anlattın bunu ama bana whatsapptan mı yoksa buradan mı bilemedim. Millet iyice delirdiBen istanbuldayim bu hafta,cok soguk ve yagmurlu.
Oyle guzel uyumusum dinlenmisim ki anlatamam.
Esimin cocukluk arkadasi para istemis vermemis,tabi ben lafa sonundan basladim.
Bahsetmismiydim bilmiyorum evliyken 2. Ye nisan yapti eski karisina cok borcu var hala odemedi.
2. Ye para istiyor kankiiii modunda. Esim gondermiyor
Ayni zamanda kv ile annesi komsu. Anneside rezil biri cikti. Hic karsilasmadim insallah dunya gozuyle gormem.
Allah dusmanin bile karakterlisini versin bunlardan insana dusman bile olmaz.
Tövbe anlattın bunu ama bana whatsapptan mı yoksa buradan mı bilemedim. Millet iyice delirdi
oh gule gule kullan canım bereketlensın ınsAllahKuyumcudan aradılar 10 küçük altına bedel olan altını bizim için saklamışlardı hafta sonu alacağız gelip demiştik . Alacaksınız öyle değil mi yoksa müşteri var vereceğiz dediler . O altın burada zor bulunuyor başka bir şehirden getirttiler. Eşimde alacağız tabi dedi öğleden sonra ekim Kasım Aralık maaşından biriktirdiğim 10 çeyrekle gidicez değiş tokuş yapacağız. O altın düğünümde kv nin bana taktığı 5 i bir yerdenin ortasındaki altındı. Ama sonra 5 i bir yerdenin çevresine 2 tane daha tam altın eklemiştik . Büyük olanı araba için bozduğumuzda hemen yerine koyacağız diye söz vermiştik eşimle birbirimize hızlı şekilde de koyduk çok şükür
Sana özelden atayım olur muoh gule gule kullan canım bereketlensın ınsAllah
kolyenin gorunumu nası duruyo merak ettm canım varsa atarmısın 2tam altında yanına koyduk dedın ya
Oha valla tövbe tövbe kim kaybetmişki derkenEski esiyle gorusmeye korkuyorum her defasinda uykularim kaciyor
Elektrik faturasini odeyememis
Esimde kim kaybetmiste ben bulayim 450 tl demis
50 100 desen isterdim demis
Ahahaha kesin bana dis biliyor karisi yiyo paralari eskiden olsa verirdi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?