Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Adamin evi yuvasi bozulmus 450 lira elektrik faturasi yuhh yani.
Zor duramdasin insan biraz daha temkinli tasarriflu davraniyor.
Paran yok 450lik faturayi neyine guvenerek yapiyosun.
Allah korusun durumum o sekilde olsa karanlikta otururum kimseden birsey istememk icin

Yok bu fatura kacak tavuk ciftliginin
Ztn yuvasi bozulmadi kendinden 10 yas buyuk kadin ve kiziyla evliyken evli
Sen cok masum kaldin ya anlatsam roman olur anlatamam

Hanımlar,
siyasi yorumlar olmasın yasak ve polemik yaşanmasın lütfen.

Kizlar biraz is yapiyorum biraz dinleniyorum.
Oglisi banyo yaptirdim. Evi toparladim. Birer kahve uaptim iciyoruz. Biraz da yazili okuyacagim

Senin oglis nasil oldu biraz iyidir insallah. Bizimki de burnu tikali. Normalde akiyordu burnu endise etmiyordum ama geniz akintisi baslamis. Antibiyotik verdi doktor

Bu araşat avm de çok harcadım ama Nisa’n ayı itibari ile birikim yapabileceğim inş doğru hatırlıyorsun canımcım

Eşim pazara gitcek şimdi liste yaptım 50 lirası varmış umarım 15 lira artırır süt alcam çünkü yogurdum yok yarında markete gitcez peynir zeytin kızımın beslenme saati için süt un yağ liste baya kabarık yarın hasta ziyaretine gitcez orayada bişeyler alırız tabi bunları kk dan alcam

Aslında bizim birikimimiz iyi olur ama geri gelmesi yıllar sürer verdiğimiz paraların çünkü ailelere verdik kv yattı sanırım üzerine benimle küsünce 3 yıl oldu hala ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…