- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.081
Adamin evi yuvasi bozulmus 450 lira elektrik faturasi yuhh yani.Eski esiyle gorusmeye korkuyorum her defasinda uykularim kaciyor
Elektrik faturasini odeyememis
Esimde kim kaybetmiste ben bulayim 450 tl demis
50 100 desen isterdim demis
Ahahaha kesin bana dis biliyor karisi yiyo paralari eskiden olsa verirdi diyor
Attım purecimBana da at tucecim
Adamin evi yuvasi bozulmus 450 lira elektrik faturasi yuhh yani.
Zor duramdasin insan biraz daha temkinli tasarriflu davraniyor.
Paran yok 450lik faturayi neyine guvenerek yapiyosun.
Allah korusun durumum o sekilde olsa karanlikta otururum kimseden birsey istememk icin
Ay yok canım sendeAyyyyyy hlgozlerim kamasti bu ne guzellik masalah masallah
Ben altin filan gormedim tucecim. Sana bakiyorum hala.
Bende çok merak ettim ama yanlış anlaşılırım diye soramadımAyyyyyy hlgozlerim kamasti bu ne guzellik masalah masallah
Ben altin filan gormedim tucecim. Sana bakiyorum hala.
Misafirler kaçta gelecek?Kizlar biraz is yapiyorum biraz dinleniyorum.
Oglisi banyo yaptirdim. Evi toparladim. Birer kahve uaptim iciyoruz. Biraz da yazili okuyacagim
Aksam yemegine okyanuscugumMisafirler kaçta gelecek?
İyi baya var daha okursun baya yazılı kagıdı.Benımde canım bırsy yapmak istemiyor yarın temızlkl yaparım bugün yemek varAksam yemegine okyanuscugum
Bu araşat avm de çok harcadım ama Nisa’n ayı itibari ile birikim yapabileceğim inş doğru hatırlıyorsun canımcımGeçmiş olsun alya amAn dikkat et . Seninle konuşmuştuk galiba hani ben kolyemin ucundaki büyük altını arabamızın parası eksik kaldı diye bozdurmuştum .Sonra hedef koymuştum onu geri alacağım diye Ekim’de . Sende almak istiyordun hedef nasıl gidiyor
Hafi az kalmış ben bir bardak kaynar suya sumak koydum içtim sabah ve iyi geldi Boğaz ağrım geçtiGeçmiş olsun canım.Benımde Biraz bogazlarım yanıyor.Eşim gelsin bende ailece dışarıya kahvaltıya çıkmak ıstıyorum. Şafak 11
Hadi inşallah bereketli olsun canım benimBu araşat avm de çok harcadım ama Nisa’n ayı itibari ile birikim yapabileceğim inş doğru hatırlıyorsun canımcım
Allah tez zamanda kavuştursunAmin canım inş. Oğlan çok ozledı izni 17gun bakalım oda su gibi akıp gider.Sonra yine şafak sayacağız.
Banada atar mısın bende yapcam boynuma kolye karar verdim ocak maaşından sonra başlıcam ama görürse akrabalr isterler diye korkuyorumAy yok canım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?