- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.101
Amin canımAllah tez zamanda kavuştursun
Çok şükür iyi genız akıntısı olunca çok zor antıbıyotık fayda etmedı iğne verdı doktor 1haftada tekrarlamıstı çünkü.Genız akıntısı olunca gece öksürük oluyor burnu tıkalı oluyor akamıyor geriye akıyor kulak ve Boğaz’a ordan hopp sınüzit oldu.Atlattık çok şükür.Allah şifa versin senınkınede çocukların hastalıkları çok zor.İştahları kapanıyor huyları degısıyorSenin oglis nasil oldu biraz iyidir insallah. Bizimki de burnu tikali. Normalde akiyordu burnu endise etmiyordum ama geniz akintisi baslamis. Antibiyotik verdi doktor
Kayınvalıde bızdende 5bın almıştı ama yazın verdı geri.Sende geri alırsın ıns.Aslında bizim birikimimiz iyi olur ama geri gelmesi yıllar sürer verdiğimiz paraların çünkü ailelere verdik kv yattı sanırım üzerine benimle küsünce 3 yıl oldu hala ses yok
17gun izin sonra yine gidecek 1.5yıl var sağlıcakla bır atlatsak.Hafi az kalmış ben bir bardak kaynar suya sumak koydum içtim sabah ve iyi geldi Boğaz ağrım geçti
Bende adaçayı ıhlamur elma kabuğu çubuk tarçın bınları demledım.içine limon zencefıl bal attım içiyorum çok salgın varmısHafi az kalmış ben bir bardak kaynar suya sumak koydum içtim sabah ve iyi geldi Boğaz ağrım geçti
İnşallah diyim ama sanmıyorum eşime yazın söylicem istesin ben kendi maaşımla biriktrdiğim paradan vermiştimKayınvalıde bızdende 5bın almıştı ama yazın verdı geri.Sende geri alırsın ıns.
Sağlıkla gelsin bebişinSabah doktor randevum vardı şu anda her şey yolunda ilerliyormuş. Kafama taktığım şey de benim için anlam ifade etmiyormuş (ben oysaki oturup baya yayın taramıştım bir de o konudaki başka uzman bir Prof la görüşmüştüm) derin bir nefes aldım resmen. Bu gece rahat bir uyku çekebilirim sanırım :)
Gecikmenin kaçıncı günü?Bende daha regl olmadim. Umudum devam ediyor
Birkac gun olduGecikmenin kaçıncı günü?
İdrardan yapsan çıkar aslında. Ama şu an bilmek ya da bilmemek sana neyi ifade ederBirkac gun oldu
Sağlıcakla sonuçlansın ıns canımSabah doktor randevum vardı şu anda her şey yolunda ilerliyormuş. Kafama taktığım şey de benim için anlam ifade etmiyormuş (ben oysaki oturup baya yayın taramıştım bir de o konudaki başka uzman bir Prof la görüşmüştüm) derin bir nefes aldım resmen. Bu gece rahat bir uyku çekebilirim sanırım :)
Test yapsana ben olsam duramamBende daha regl olmadim. Umudum devam ediyor
Bizimkiler borç diye aldı sözde vereceklerKayınvalıde bızdende 5bın almıştı ama yazın verdı geri.Sende geri alırsın ıns.
Allah kolaylık versin ayağına taş değdirmesin17gun izin sonra yine gidecek 1.5yıl var sağlıcakla bır atlatsak.
Amin inş Allah tüm askerımizi polısımızı korusunAllah kolaylık versin ayağına taş değdirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?