- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.121
Özel mesajın kapalı mı canımmmmBanada atar mısın bende yapcam boynuma kolye karar verdim ocak maaşından sonra başlıcam ama görürse akrabalr isterler diye korkuyorum
Ozel mesaj attim canimKızlar şu bebek işini basıl yapıyorsunuz bir taktik verin hangi günleri deperlendiriyorsunuz sabah mu akşam mı değerlendiriyorsunuz :)
Nasıl açılıyor ki sana zahmet turşu tarifini yazar mısın beyaz lahana aldırdım eşime pazardan turşu yapcam bende karışık varda lahana yapmamıştım hiç turşu kavurması yaptım komşu çok sevdim yanına çayla güzel olduÖzel mesajın kapalı mı canımmmm
Herhangi bir taktik yok.Kızlar şu bebek işini basıl yapıyorsunuz bir taktik verin hangi günleri deperlendiriyorsunuz sabah mu akşam mı değerlendiriyorsunuz :)
Bu tarif canım görümcemden aldım o attı banaNasıl açılıyor ki sana zahmet turşu tarifini yazar mısın beyaz lahana aldırdım eşime pazardan turşu yapcam bende karışık varda lahana yapmamıştım hiç turşu kavurması yaptım komşu çok sevdim yanına çayla güzel oldu
Aynen canım attımAçtım galibatuce_tuce
Canimmm harikasinnnKızlar altını aldık motive kaynağım
Kırmızı lahana koycam mı sadece beyza lahana sarmısak yeter miBu tarif canım görümcemden aldım o attı bana
Yoo yeter istediğin gibi şekillendirebilirsinKırmızı lahana koycam mı sadece beyza lahana sarmısak yeter mi
Canım benim sen bundan bir sürü alırsınCanimmm harikasinnn
Ben çok az takıyorum . Memlekette düğünde filan yılda 1 kere filantuce_tuce cok tatlisin canim masallah takilarinda guzel bende genelde fiziki alip takiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?