Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Özel mesajın kapalı mı canımmmm
Nasıl açılıyor ki sana zahmet turşu tarifini yazar mısın beyaz lahana aldırdım eşime pazardan turşu yapcam bende karışık varda lahana yapmamıştım hiç turşu kavurması yaptım komşu çok sevdim yanına çayla güzel oldu

Eşim pazarda 40 lira harcamışharcamış ayva mandalina soğan balık kıvırcık 2 demet maydonoz bitane orta boy kara lahana bitane orta boy beyaz lahana karnabahar havuç
Çok pahalıydı kimse yoktu soguk diye gelmemiş kimse dedi ıspanak 5 liraymış yuhh dediö buzlukta vardı onu pişiririm dedim

Bu tarif canım görümcemden aldım o attı bana

Eklentiler

• 32D720EE-99E2-49D0-8E77-043C368EA667.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 171
Kızlar alışveriş yaptık birkaç şey stok için alındı aslında gerek yoktu ama olsun hemen sayıyorum.
2 tane 1 lt süt
Kartuş ağda
400 gram tereyağı
2 li krem şanti
2 li puding
Büyük boy cif
4 lü eti puf
Acı biber turşusu ( bizimkinde acı biber yok)
150 gram kimyon
100 gram kuru nane
100 gram pul biber
100 gram karabiber
2 tane cips
A101den 3 tane 450 gram petibör indirimdeydi
A101’den Marmara birlik 800 gram zeytin indirimdeydi
3 tane su
Kahve yanı çikolata
Ekmek
2 kg toz şeker
Margarin
Pilavlık bulgur
Domestos
150 tl ödedik buraya
28 tl balıkçıdan balık aldık
Sabahta eşim paspasa 35 tl vermiş

Birazdan esimin amcasinin ogluna gidicez cocuklara bsyler aldim 50 lira tuttu oyuncak direkson ve canta. Cok iyidir bizide sever gezdirir dolastirir bende cocuklarina gorustukce bsyler aliyorum
Kv nin yan komsusuna bebege hediye aldim brz zor durumdalar ara ara aliyorum. Onu trendyoldan hallettim 1 body 1 pelus yelek kv ye 4 lu havlupan aski ve 5 li oluklu sunger 46 lira tuttu. Bozuk urunden hediye cekim vardi onuda kullandim.
Bir miktarda ihtiyaci olan birine vermek istiyorum ama henuz karsima cikmadi.
Bu ara yasadigim mucizeleri bos karsilayamam vermezsem artmaz

Mobilyacı bulduk 1 tane zaten onu da zorla . Nasıl bir yerde yaşıyorsak artık hiçbir şey yok bir sürü şey söylemek istiyorum ama neyse . 200 tl demiş boya için eşimde ne 200 allah aşkına yenisi alınır zaten abartma demiş adamda 150 demiş . Babamla konuşmuştuk onun hakkı 100 tl demişti ki babamda buna benzer başka bir iş yapıyor . Sonuçta anlaşamadık vazgeçtik. Eşim yenisini alalım dedi bende tabiki hayır dedim abartılacak birşey yok ben biraz şımarıklık etmiştim gerek olmadığı kanısına vardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…