Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugun eşim nöbetçi sabah onu ise geçirdim bende nevresimimi değiştirdim kızlar uyandı kantine gittim hiç yumurta kalmamıştı evde geldin kahvaltı hazırladım kızlarla yedik mutfağı topladım sonra katlanacak camasirlar vardı onları hallettim evi süpürdüm büyük kızım ödevlerini yaptı bizde kucukle okuma yaptık çok şükür artık okuyor kızçem teyzeleri öğretmen daha harflerin hepsini bitirmedi ama biz okuyarak bitirdik bakmadan yazmada öğretmenle beraber gidiyor sonra soğanlı sarımsaklı bulgur pilavı yaptım bi de ayran babamizda olmayınca yedik doyurduk karnımızı oturuyoruz

Senin eşinde mi asker canım? Eşler yokken çocuklar yoldaş oluyor bize iyiki varlar Allah eksıklıklerını gostermesın.

tuce_tuce altının beni de motive etti doğrusu, kolyeni de görmek isterim sakıncası yoksa.
Bütün gün evdeydim gunesi görünce temizlik yaptım,
Balkonlar, mutfak dolap kapakları, fırın, aspiratör temizliği, yer silme, halı silme, nevresim yıkama, yordu beni ..
Karnıyarık, bulgur pilavı, portakallı kek, salata yaptım,.
Kahve aldırdım eşime miss gibi koktu mutfak, yaptım iciyoz yorgunluğuma iyi gelir, çamaşır yıkanıyor tekrar asarım ,bugünlük yeter .
Tuvalet banyo temizliği ve ütü yarına inş.

tuce_tuce yaptım bakalım turşuyu inşallah güzel olur bende balıkları temizledim dolaba koydum pazartesi annem kızartır. Pazardan aldıklarımı yerleştirdm eşim çay koydu biraz sınav sorularına baktım haftaya sınavlarım var yarın bende alışverişe gitcem eksiklerimi aklıma geldikçe yazıyorum

Teşekkür ederim tarifi paylaştıgın için
Akşam yemek yapmadım dolapta yemeklerim vardı hafta içi kalanlardan ısıttık eşimle yedik çocuklarada ayırdık biri komşunun kızıyla oynuyoe diğeri uyudu kar çok güzel yagıyor aşagı indik oynadık eve çıkınca uyudu küçük prensesim

İnş ya ellerine sağlık benimkilerin olduğunu pek anlayamıyorum ben

Kizlar .misafirler gitti. Yoruldumm
Pilav ve et soteden kaldi. Yarin yemek yapmam yeter.
Pazartesi bi plan olusturayim yemek menu diyorum. Bu hafta misafirdi filan isler karisti.
Bu ay 15 ocakta maastan arta kalani k.kartina fazla fazla da olsa yatiracagim. Cunku lastikleri maastan alacaktik ama kredi kartindan cektirdik.
Ama tabiki yine birikime atacagim. Cunku 1750 promosyon ve 500 kadar da tahminim maas farki yatar. Su aralik ocak 15 gunluk fark.

Bize maaş farkı kaç yatacak çok merak ediyorum. Duruma göre hesap yaptım gram yada çeyrek alacağım hemen o paraya

Regl olacagim galiba. Tatli krizim tutuyor

Şuan yataga gectim . Dun cikolata almistim. 1 beyaz kare yi bitirdimmm yine

Bunların çerçeveli olanları var adam çerçeve yaptırayım dedi biz gerek yok dedik şimdilik

ya canım yazın aynı sey bıze oldu
annemlerde kardesımle benım odamda gardrop vardı 3kapılı olandan ama cok saglam yani sımdıkıler gbı uyduruk degıl 10senelik. agac gorunumlu dıye kardesım boyatalm dedı ıyı ddım tanıdık bıde mobılyacı dusun 750lira dedı boyamaya yuh dedım yani 3kapılı bi dolap yaa
snra ıste ugrasamadk o ara kardesım okuyo zten bn de hamıleyım oyle kaldı

Yenisini alırsın o paraya hahaha eşim letgodan bir adam buldu adam resim istedi yarın atacağız. Bugün elimiz çok doluydu o yüzden arabada bıraktık sehpaları . Bakalım o ne diyecek 100 tl derse yaptırırız. Mobilyacı ile burada ilk evlendiğimiz zaman problem yaşamıştık . Bazamız başka gelmişti bizim istediğimiz değildi filan . Çok tartıştık Huzur kalmamıştı evde . Eşim şuan bazamızın kumaşını değiştirmek istiyor kaplatacakmış . Şuan deri beyaz biz kadife lacivert istiyoruz fon perdemiz o renk çünkü. Eşim sürekli bu baza bana o günleri hatırlatıyor diyo banada öyle aslında . Bugün bir yerden fiyat aldık 250 dedi . Ama kumaş istediğimiz renk yoktu . Birkaç ay sonra onu yaptıracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…