- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.141
Senin eşinde mi asker canım? Eşler yokken çocuklar yoldaş oluyor bize iyiki varlar Allah eksıklıklerını gostermesın.Bugun eşim nöbetçi sabah onu ise geçirdim bende nevresimimi değiştirdim kızlar uyandı kantine gittim hiç yumurta kalmamıştı evde geldin kahvaltı hazırladım kızlarla yedik mutfağı topladım sonra katlanacak camasirlar vardı onları hallettim evi süpürdüm büyük kızım ödevlerini yaptı bizde kucukle okuma yaptık çok şükür artık okuyor kızçem teyzeleri öğretmen daha harflerin hepsini bitirmedi ama biz okuyarak bitirdik bakmadan yazmada öğretmenle beraber gidiyor sonra soğanlı sarımsaklı bulgur pilavı yaptım bi de ayran babamizda olmayınca yedik doyurduk karnımızı oturuyoruz
Evet eşim asker. Amin inşallah Allah acılarını göstermesinSenin eşinde mi asker canım? Eşler yokken çocuklar yoldaş oluyor bize iyiki varlar Allah eksıklıklerını gostermesın.
Baya asker eşi var topikte kader ortağıyız ne güzelEvet eşim asker. Amin inşallah Allah acılarını göstermesin
Herbirimiz gurbette çocuklarla yaşam mücadelesi veriyoruz şükür halimizeBaya asker eşi var topikte kader ortağıyız ne güzel
İnş ya ellerine sağlık benimkilerin olduğunu pek anlayamıyorum bentuce_tuce yaptım bakalım turşuyu inşallah güzel olur bende balıkları temizledim dolaba koydum pazartesi annem kızartır. Pazardan aldıklarımı yerleştirdm eşim çay koydu biraz sınav sorularına baktım haftaya sınavlarım var yarın bende alışverişe gitcem eksiklerimi aklıma geldikçe yazıyorum
Bize maaş farkı kaç yatacak çok merak ediyorum. Duruma göre hesap yaptım gram yada çeyrek alacağım hemen o parayaKizlar .misafirler gitti. Yoruldumm
Pilav ve et soteden kaldi. Yarin yemek yapmam yeter.
Pazartesi bi plan olusturayim yemek menu diyorum. Bu hafta misafirdi filan isler karisti.
Bu ay 15 ocakta maastan arta kalani k.kartina fazla fazla da olsa yatiracagim. Cunku lastikleri maastan alacaktik ama kredi kartindan cektirdik.
Ama tabiki yine birikime atacagim. Cunku 1750 promosyon ve 500 kadar da tahminim maas farki yatar. Su aralik ocak 15 gunluk fark.
Maas artisinin yarisi kadar diye bioiyorum canimBize maaş farkı kaç yatacak çok merak ediyorum. Duruma göre hesap yaptım gram yada çeyrek alacağım hemen o paraya
Kaça aldınız bu ne altını hayırlı olsunKızlar altını aldık motive kaynağım
10 çeyrek altın değerinde 3600 ismini bilmiyorum inan teşekkür ediyorum darısı isteyenlereKaça aldınız bu ne altını hayırlı olsun
ya canım yazın aynı sey bıze olduMobilyacı bulduk 1 tane zaten onu da zorla . Nasıl bir yerde yaşıyorsak artık hiçbir şey yok bir sürü şey söylemek istiyorum ama neyse . 200 tl demiş boya için eşimde ne 200 allah aşkına yenisi alınır zaten abartma demiş adamda 150 demiş . Babamla konuşmuştuk onun hakkı 100 tl demişti ki babamda buna benzer başka bir iş yapıyor . Sonuçta anlaşamadık vazgeçtik. Eşim yenisini alalım dedi bende tabiki hayır dedim abartılacak birşey yok ben biraz şımarıklık etmiştim gerek olmadığı kanısına vardık
Yenisini alırsın o paraya hahahaya canım yazın aynı sey bıze oldu
annemlerde kardesımle benım odamda gardrop vardı 3kapılı olandan ama cok saglam yani sımdıkıler gbı uyduruk degıl 10senelik. agac gorunumlu dıye kardesım boyatalm dedı ıyı ddım tanıdık bıde mobılyacı dusun 750lira dedı boyamaya yuh dedım yani 3kapılı bi dolap yaa
snra ıste ugrasamadk o ara kardesım okuyo zten bn de hamıleyım oyle kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?