- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.161
MasallahKuzum ingilizceden 100 almis simdi e okuldan gorduk :)
Maşallah aferin ona :))Kuzum ingilizceden 100 almis simdi e okuldan gorduk :)
Eşimle okurken aile ağacı çizdik biz de :)) benim çıkarımım “human stupidity has no limits” oldu.Palu ailesini izleyim dedim de cok karisik bea kafam almadii
Sana bi link atacağım dur bulayımKonu ne kisaca bahsedevek olan var mi
bn de dun esıme okutmustm onu attm canımSana bi link atacağım dur bulayım
Bende haberde izledim özet orada çözdüm olayıbn de dun esıme okutmustm onu attm canım
Canim hamilesin . Izleme. Icin kotu olur.bn de dun esıme okutmustm onu attm canım
valla ınsanların nası bu kadar salaklasabılecıgını (cani olan degıl dıger yandaş kısım gerci hepsi öyle) bunlarda gördüm yani konunun o yonu daha ck ılgımı cektıCanim hamilesin . Izleme. Icin kotu olur.
merhaba tabıkı en rahat yer ınsanın kendı evı ama nacızane fıkrım bı sure aılenızle kalmanız en azından kıs gecene kadar hem daha kalıteli beslenırsınız orda hem de aıleyle olunca ev gecındırme stresi daha azalır onlarda cok ozluyomus ne guzel kalın bence gecen kıymadan bahsetmıstınız ya yanlıs anlamayın bn ck uzuldm emzırıyosunuz suan en faydalı seyleri yemenız gerekıyor bnce gıdın paylasırsanız her sey daha kolay olurKizlar nasilsinz gecmisi okumadan yaziyorum :)
6 ay kadar once esimin telefonu bozulmustu gecen de benim tasinabilir sarj aletim bozuldu demistim ya benim telefonm bozulmus bugun iki telefon aldik 3000 TL nakit avans cektik iki ay sonra bitecek olan kk yi kapattik baska karta borclandik canim cok sıkkın valla bankadan telefoncuya giderken kac kere puff ladm bilmiyorum...
Babam da bizde kalin diyor surekli torunu ozluyor. hergun bize gelip gidiolar mazot masrafi oluyo gelip giderken kaza yaparlarsa die korkuyorum kis geldigi icin.. hem babamlarn evi carsida her yere yakin iyi oluyor hem de masraflari bolusmek iki aileye de fayda saglar biliyorum yine de insan kendi evini ariyor karar veremiyorum ne yapsam diye bi tarafim kal diyor bi tarafim kalma diyor.. d.faturamiz da gecen aydan fazla gelmis 297 TL
Sutumu artirma umudum olmustu simsi bu teledonlari ve faturalari dusundukce yine gelmeyecek sutun diyo annem de dusunme siyor ama cok uzulsm bugun luzumsuz masraf cikip duruyor tam bitecek derken...
Tesekkur ederim aylik 325 TL odiycez 12 ay insallah kolay gecer :)Güzel günlerde kullanın iki telefon birden biraz ağır olmuş ancak ödeme planını ayarladıysanız üstesinden gelirsiniz.
Allah razi olsun yanlis anlamam canm sohbet ve fikir alisverisi guzel oluyor :) esimle birdaha artilari eksileri konusalim bakalim bi karar verelim :)merhaba tabıkı en rahat yer ınsanın kendı evı ama nacızane fıkrım bı sure aılenızle kalmanız en azından kıs gecene kadar hem daha kalıteli beslenırsınız orda hem de aıleyle olunca ev gecındırme stresi daha azalır onlarda cok ozluyomus ne guzel kalın bence gecen kıymadan bahsetmıstınız ya yanlıs anlamayın bn ck uzuldm emzırıyosunuz suan en faydalı seyleri yemenız gerekıyor bnce gıdın paylasırsanız her sey daha kolay olur
Ben senin yernde olsam giderdim hem kendi annen baban ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırlar bebeginede güzel bakarsın doğalgaz faturasını ödemeyip telefon taksitini ödediğini düşün 2-3 ay eşinde sorun etmezse iyi olurKizlar nasilsinz gecmisi okumadan yaziyorum :)
6 ay kadar once esimin telefonu bozulmustu gecen de benim tasinabilir sarj aletim bozuldu demistim ya benim telefonm bozulmus bugun iki telefon aldik 3000 TL nakit avans cektik iki ay sonra bitecek olan kk yi kapattik baska karta borclandik canim cok sıkkın valla bankadan telefoncuya giderken kac kere puff ladm bilmiyorum...
Babam da bizde kalin diyor surekli torunu ozluyor. hergun bize gelip gidiolar mazot masrafi oluyo gelip giderken kaza yaparlarsa die korkuyorum kis geldigi icin.. hem babamlarn evi carsida her yere yakin iyi oluyor hem de masraflari bolusmek iki aileye de fayda saglar biliyorum yine de insan kendi evini ariyor karar veremiyorum ne yapsam diye bi tarafim kal diyor bi tarafim kalma diyor.. d.faturamiz da gecen aydan fazla gelmis 297 TL
Sutumu artirma umudum olmustu simsi bu teledonlari ve faturalari dusundukce yine gelmeyecek sutun diyo annem de dusunme siyor ama cok uzulsm bugun luzumsuz masraf cikip duruyor tam bitecek derken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?