Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ayy pazartesi 23günden sonra işe dönüş
bi heyecanlandım işe dönüşten cok, samımı arkadaslarım var kardeslerim gbıler santiye oldugumuz için 4bayanız sadece odadakı 2bayana soylemıstm
kardeslerm dedıgım erkek arkadaslar bılmıyolar
pazartesi dayı oluyosunuz dıcem kesın cok sevınırler

Kizlar nasilsinz gecmisi okumadan yaziyorum :)
6 ay kadar once esimin telefonu bozulmustu gecen de benim tasinabilir sarj aletim bozuldu demistim ya benim telefonm bozulmus bugun iki telefon aldik 3000 TL nakit avans cektik iki ay sonra bitecek olan kk yi kapattik baska karta borclandik canim cok sıkkın valla bankadan telefoncuya giderken kac kere puff ladm bilmiyorum...
Babam da bizde kalin diyor surekli torunu ozluyor. hergun bize gelip gidiolar mazot masrafi oluyo gelip giderken kaza yaparlarsa die korkuyorum kis geldigi icin.. hem babamlarn evi carsida her yere yakin iyi oluyor hem de masraflari bolusmek iki aileye de fayda saglar biliyorum yine de insan kendi evini ariyor karar veremiyorum ne yapsam diye bi tarafim kal diyor bi tarafim kalma diyor.. d.faturamiz da gecen aydan fazla gelmis 297 TL
Sutumu artirma umudum olmustu simsi bu teledonlari ve faturalari dusundukce yine gelmeyecek sutun diyo annem de dusunme siyor ama cok uzulsm bugun luzumsuz masraf cikip duruyor tam bitecek derken...

merhaba tabıkı en rahat yer ınsanın kendı evı ama nacızane fıkrım bı sure aılenızle kalmanız en azından kıs gecene kadar hem daha kalıteli beslenırsınız orda hem de aıleyle olunca ev gecındırme stresi daha azalır onlarda cok ozluyomus ne guzel kalın bence gecen kıymadan bahsetmıstınız ya yanlıs anlamayın bn ck uzuldm emzırıyosunuz suan en faydalı seyleri yemenız gerekıyor bnce gıdın paylasırsanız her sey daha kolay olur

Allah razi olsun yanlis anlamam canm sohbet ve fikir alisverisi guzel oluyor :) esimle birdaha artilari eksileri konusalim bakalim bi karar verelim :)

Ben senin yernde olsam giderdim hem kendi annen baban ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırlar bebeginede güzel bakarsın doğalgaz faturasını ödemeyip telefon taksitini ödediğini düşün 2-3 ay eşinde sorun etmezse iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…