- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.181
neler olmuş ya 2008 yılı da uzak bir yıl değil allahım sen koru. Öyle şarşatanlardan hepimizihttps://eksisozluk.com/entry/85077817
burda özet var canıö
Günaydınlar oğlana kahvaltı ettirdım sımdı ben kahvaltı edecegım.Sonra temızlık benı beklerDün sıfır harcama tarihe geçsin bu
Harcamasiz bır günüm olmuyordu evden çıkmamam gerekiyormuş demekkıAlkışşşş
Evet o çok önemli ben ne zaman çok dışarı çıksam fazla markete gitsem o zaman fazla harcama yapıyorum. Artık haftalık alışveriş yapmaya başladık öyle olunca azaldı . İlk evlendiğimiz zaman hergün markete gidiyordum düşünHarcamasiz bır günüm olmuyordu evden çıkmamam gerekiyormuş demekkı
Eşim o konularda hassas o çalışırken eşim burada oturamazTuce eşin diyemedi mi ben zaten dün nöbetçi idim yarın da nöbetim var bir pazarım var evimde ailemle olayım vAkit geçireyim sen istiyorsan bugün başla ben de yarın bakarım diye.
ay bn olsam ben de uzulurdum canım benim esımde oyle yaa hakedısler cok yogun olunca patronun abisi gelıyo sehırdısından yardıma bi sefer ramazanda gelmıstı gece yarısına kadar calısıyolar sahurda geldı eve. neymıs adam bıtırıp gerı doncekmıs e bız napalmEşim o konularda hassas o çalışırken eşim burada oturamaz
Neyse sen yine de karisma pek bence.Keyfi bilir ya benlik birşey yok kahve kitap takılırım gidip çalışsın. Mobilyacı geldi sehpa bakmaya arabadan gösterdi eve geri çıkmış. Bende eee niye geldin dedim 13:30 da gidicem işe öyle anlaştık dedi . Bende 13:30 da gidince kaçta gelmeyi planlıyorsunda erken gelirim diyorsun dedim. Sinir etti beni şimdi de gitti valla paşa gönlü bilir millet 12 de hafta içi mesaiye gelsin kendi de böyle hafta sonu bile çalışsın yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?