Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya evde hersey var.
Bu hafta sadece ekmek icin para harcasam.basarabilir miyim acaba.
Havalar da kotu. Evde otururuz

Krep yaptim kahvaltiya. Yumurta hasladim.
1 adet kuru sogani ince halka dogradim. Tuz ve bol sumakla ovdum. Oglana yumurta ile yedirdim. Sogan iyi gelecektir dogal antibiyotik diye dusundum

Harcamasiz bır günüm olmuyordu evden çıkmamam gerekiyormuş demekkı
Evet o çok önemli ben ne zaman çok dışarı çıksam fazla markete gitsem o zaman fazla harcama yapıyorum. Artık haftalık alışveriş yapmaya başladık öyle olunca azaldı . İlk evlendiğimiz zaman hergün markete gidiyordum düşün

Sinirlenmemek elde değil ya valla . Eşimle bi çalışma arkadaşı arşiv temizleyip topluyorlardı . Şimdi de mesaj yazmış ki işe gel birlikte arşive devam edelim diye . Eşim dün nöbetten geldi yarın yine nöbetçi ayrıca haftaya Pazar yine nöbetçi. Bende sen bilirsin git dedim . Onun evinde problemler var karısından çocuklarından sıkılıyor gece geç yatıyor hafta içi öğlen işe geliyor mesaiye düzgün gelse o zaman herşey zaten yetişir . Ama şimdi de evde sorun vardır kaçıyor dedim sende git istiyorsan dedim. Eşimde gideyim de bitsin dedi gitti . Güya puzzle yapacaktık yürüyüşe gidecektik filan hiç gerek yok böyle şeylere zaten

Tuce eşin diyemedi mi ben zaten dün nöbetçi idim yarın da nöbetim var bir pazarım var evimde ailemle olayım vAkit geçireyim sen istiyorsan bugün başla ben de yarın bakarım diye.

Tuce eşin diyemedi mi ben zaten dün nöbetçi idim yarın da nöbetim var bir pazarım var evimde ailemle olayım vAkit geçireyim sen istiyorsan bugün başla ben de yarın bakarım diye.
Eşim o konularda hassas o çalışırken eşim burada oturamaz

Eşim o konularda hassas o çalışırken eşim burada oturamaz
ay bn olsam ben de uzulurdum canım benim esımde oyle yaa hakedısler cok yogun olunca patronun abisi gelıyo sehırdısından yardıma bi sefer ramazanda gelmıstı gece yarısına kadar calısıyolar sahurda geldı eve. neymıs adam bıtırıp gerı doncekmıs e bız napalm
belki o eve gıdınce dınlencek ama sen sabah ıse gıtceksın, hayatta usenmez bıde

Yazili okuyorum bende
Esim de ogluyla ilgileniyor. Sabah sabah gerildim biraz.
Gelenler bizi de davet etti ama gitmicem. Ne misafir cekecek ne de misafir olacak halim yok. Biraz kafa dinlemek istiyorumm

Keyfi bilir ya benlik birşey yok kahve kitap takılırım gidip çalışsın. Mobilyacı geldi sehpa bakmaya arabadan gösterdi eve geri çıkmış. Bende eee niye geldin dedim 13:30 da gidicem işe öyle anlaştık dedi . Bende 13:30 da gidince kaçta gelmeyi planlıyorsunda erken gelirim diyorsun dedim. Sinir etti beni şimdi de gitti valla paşa gönlü bilir millet 12 de hafta içi mesaiye gelsin kendi de böyle hafta sonu bile çalışsın yapacak birşey yok

Neyse sen yine de karisma pek bence.
Ben oyle yapiyorum. Kendi daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…