Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizim aslinda ev kurma borcumuz pek yoktu ama cok zaman harcadik fazla fazla harcadik.

Bizim aslinda ev kurma borcumuz pek yoktu ama cok zaman harcadik fazla fazla harcadik.
Biz evlenmeden önce ailelere masraf olmamaya karar vermiştik. Her şeyi kendimiz yaptık. Ama keşke 3+1 eve kiraya çıkıp, o evi dolduracağız diye bir sürü masraf yapmak yerine 1+1 alıp döşeseymişiz. Zira kızım neredeyse 3 yaşına kadar bizim odada yattı. 7 sene salon ve yatak odası kullandık sadece. Böyle yapsaydık şu an ev kredimiz yoktu.

Bence yine iyi yönetmişsiniz kendine haksızlık etme lütfen. Kredi için de kendimizden biliyorum yılllar geçtikçe ödemesi daha kolay oluyor ilk zamanlardaki kadar zorlamıyor sizde de tahminim öyledir.
Ben 35 im henüz bebeğimiz Yok onun için uğraşıyoruz bu aralar. Bir ev kredimiz var bizim de beş yıl filan kaldı içinde şu an kiracı var o da destek oluyor kredisine bir de aracımız var sıfır almıştık ancak baya bindik şu an 120 binleri görmek üzereyiz eğer araç fiyatları bu kadar yükselmeseydi onu değiştirmeyi düşünüyorduk.

Ilk heyecanla insanlar fazla harcayabiliyor evet.
Evlenirken esya alirken aklim bir karis havadaydi. Daha sonra balayi ayni sekulde. Flort donemimiz ayni sekilde.
Cocuk oldu yine o kadar gereksiz fazlalik oldu ki.
Cocuk 4 yasinda 3 buyuk yogan hurcu kiyafeti birikmis kuculen. Kiraciyiz birde sirtimiza yuk resmen.
Her cesit biberonu var sanki mama verecekmisin gibi deli gibi biberon aldim . Chicco philips dr brown ki bunlar marka epey pahalilar. Bir de sut sagma makinem var birkac kez kullanmisimdir.
Beyefendi hala besiginde degilde bizimle yatmak istiyor.
Yok ana kucagi yok puset yok hamak derken...
Kizim bile olursa oglanin esyalarini kullancagim. Valla cok sinirlendim kendime

Uyumuşum ya gece uyumadım düzgün uzun zamandır ilk defa bu saatte uyudum akşam için şahane bir yemek fikrim var . Salçalı makarna , ayran , turşu salata çok yeterli bugün için

Kızlar ben de uyumuşum kalktım duşları sildim çamaşır yıkadım astım bir posta da kurutma makinasi ile kuruttum üçüncü çamaşır makinası şimdi biter oda. Bulaşıkları makineye attım bitti boşaltacağım. Hala süpürge çalışmadı şimdi bir cesaret başlayacağım eşim de ben de duş aldık sabahtan ki temizlik sonrası tekrar duş batmasın

Saçımı kestirdim 60tl. Sanırım akşam dışarı yemeğe çıkacağız çıkmışken markete de uğrarız ay tutamıyorum gidiyor paralar :) güya sıfır harcama dedim
Esim geldi geleli disarda 1 kez yedik .o da sanayide ciger kebap. Ama superdi vallaa
Diger gunler hep misafirliydik ki nasil gezelim.
Ya uzun suredir evde pizza yapmadim
Bu hafta yapayim diyorum. Yarinda bir pisirimlik manti acacagim tezgahta insallah. Sicak sicak corbasi guzel olur bu havalarda

Sen hamaratsın ya ben çok üşeniyorum hala süpürge bana ben süpürgeye bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…