- 3 Haziran 2009
- 7.564
- 29.708
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.221
Bu civarda rayiçler böyle maalesef. Komşum bakıcı arayışında şu an. 2000+sigorta istiyorlar hep.Bakici biraz fazla gibi geldi bana.
Bizim aslinda ev kurma borcumuz pek yoktu ama cok zaman harcadik fazla fazla harcadik.İnşallah, bitmesine daha 6 yıl var gerçi.4 yıl ödedik, yarıladık sayılır.
Çocuk olmadan birikim işini beceremedik biz. 26 yaşında evlendim. 30’da ilk çocuğum dünyaya geldi. O 4 sene yeni ev kurma borcu, araba borcu derken geçip gitti. Keşke o zaman süreci daha mantıklı yönetebilseydik
Biz evlenmeden önce ailelere masraf olmamaya karar vermiştik. Her şeyi kendimiz yaptık. Ama keşke 3+1 eve kiraya çıkıp, o evi dolduracağız diye bir sürü masraf yapmak yerine 1+1 alıp döşeseymişiz. Zira kızım neredeyse 3 yaşına kadar bizim odada yattı. 7 sene salon ve yatak odası kullandık sadece. Böyle yapsaydık şu an ev kredimiz yoktu.Bizim aslinda ev kurma borcumuz pek yoktu ama cok zaman harcadik fazla fazla harcadik.
Bence yine iyi yönetmişsiniz kendine haksızlık etme lütfen. Kredi için de kendimizden biliyorum yılllar geçtikçe ödemesi daha kolay oluyor ilk zamanlardaki kadar zorlamıyor sizde de tahminim öyledir.İnşallah, bitmesine daha 6 yıl var gerçi.4 yıl ödedik, yarıladık sayılır.
Çocuk olmadan birikim işini beceremedik biz. 26 yaşında evlendim. 30’da ilk çocuğum dünyaya geldi. O 4 sene yeni ev kurma borcu, araba borcu derken geçip gitti. Keşke o zaman süreci daha mantıklı yönetebilseydik
Hangi semttesin?Bu civarda rayiçler böyle maalesef. Komşum bakıcı arayışında şu an. 2000+sigorta istiyorlar hep.
En az 15 gun beklesinTurşunun olup olmadığını çözemiyorum ya
20 Aralık’ta kurmuşum baktımdaEn az 15 gun beklesin
Esim geldi geleli disarda 1 kez yedik .o da sanayide ciger kebap. Ama superdi vallaaSaçımı kestirdim 60tl. Sanırım akşam dışarı yemeğe çıkacağız çıkmışken markete de uğrarız ay tutamıyorum gidiyor paralar :) güya sıfır harcama dedim
Sen hamaratsın ya ben çok üşeniyorum hala süpürge bana ben süpürgeye bakıyoruzEsim geldi geleli disarda 1 kez yedik .o da sanayide ciger kebap. Ama superdi vallaa
Diger gunler hep misafirliydik ki nasil gezelim.
Ya uzun suredir evde pizza yapmadim
Bu hafta yapayim diyorum. Yarinda bir pisirimlik manti acacagim tezgahta insallah. Sicak sicak corbasi guzel olur bu havalarda
Begenirsen olmustur begenmezsen kapat.20 Aralık’ta kurmuşum baktımda
Hahahhaa pureBegenirsen olmustur begenmezsen kapat.
Bu da bir fikir
Canim kalk guzelce supur sil.Sen hamaratsın ya ben çok üşeniyorum hala süpürge bana ben süpürgeye bakıyoruz
Alya çalışıyor muydun senSen hamaratsın ya ben çok üşeniyorum hala süpürge bana ben süpürgeye bakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?