Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam hanımlar
Benim Sebze meyve tamam
Baklagil , temizlik ürünleri ... tastamam
Giyim alışverişimi de yeni yapmıştım
Yalnızca süt, ince bulgur gerekli
Yarın alırım
Ufak bi market alışverişi yetecek

Temızlık yaptım sildim süpürdüm ec ovdum pılav pişirdim.Annem gelecek bır hafta oğlan evde dınlensın bakayım dedı ama bklm bezdirmez inş annemıGercı 1.5yıl annem baktı alışsınlar bırbırlerıne. Anneme Pazar’a uğra dedım balık yesıllık meyve alacak annemi alıp gelecegım.Yıkamadan halılar geldı 45 tl anneme verırım 50 Tl ekmek fln 100 tl gitti bugün

İlk iki sene ev kredisi bizi epey zorladı. Peşinatımız da eksikti bizim onu da elden borçlanmıştık. Hem elden borç hem kredi zorlandık ama sonrasında rahat ödedik. Bizim de araba 105.000 oldu ki 2016 model yani:). Biz de aynı şekilde değiştirelim diye düşünüyorduk ama vazgeçtik.

Saçımı kestirdim 60tl. Sanırım akşam dışarı yemeğe çıkacağız çıkmışken markete de uğrarız ay tutamıyorum gidiyor paralar :) güya sıfır harcama dedim
Bende sacımı kestıreceğim bıde arkadaş aklıma gşrdı agdaya gidecegız ilk kez gitcm bklm dayanırım ıns. Krem varmış ama oda 70tl fln dedı alırmıyım bılmem. Maaşı alayımda öyle gitcez.

İlk kızımdan kalanları sakladım ben de ikinciye kullanırım diye. Kutuları bir açtım. Yenidoğan için aldığım kıyafet ve oyuncak miktarına inanamadım Hep ziyan yani.

Araç fiyatlarını ve donanımlarını gördükçe bizim tostos gözüme daha bir değerli görünüyor :)) şimdiki araçlar bildiğin 2+1 ev parası insanın o kadar parayı verip sokakta tutmaya yüreği el vermez yani benim için öyle :))

Arabanın derdi bitmiyor bir de. Kasko, trafik sigortası, lastik, bakım, yakıt derken ciddi masrafı var. Arabasız yaşabildiğim bir şehirde yaşayabilmeyi isterdim. Ankara’da arabasız hayat çok zor.
Yaşıtmışız bu arada . Ben de 35’im:)

Merhaba kızlar
Annem bana doğum hediyesi olarak 20 gr bilezik almıştı bende modeli farklı olabilir ama yinede değiştirme demiştim buda güzel demistim tamam demişti annemde sonra kendisi kuyumcuya değişim yapmak için vermiş kuyumcu da soyulmuş
Gitti bilezik sahibi polise başvurun diyor polis mi verecek bileziği

aaaaa geçmiş olsun canım
Bile bile öyle diyor olmasınlar

Geçmiş olsun haberlerde bir kuyumcu soyulmuştu yan dükkandan duvar delmişler orasımı yoksa

Ayy
Gecmis olsun canim.
Bizim akrabalarin da basina soyle birsey geldi.
Bunlar evde durmasin diye altinlari kuyumcuya veriyorlar kasaya koyduruyorlar.
Bi sabah bakiyorlar ki adam gelmiyor. Adam mahallelinin altinlarini alip gitmis.
Bizimkiler faiz de aliyorlarmis diye duydum kuyumcudan. Nasil bir isse artik. Gidin bankadan mevduat actirin yani

Evin ederi ne canim . Kusura bakma lutfen

Iyi yapmis anane. 1 hafta toparlar kendini havalar soguk gidiyor ve salgin varmis grip

kızlar avmye ugradık kardesımle sutyen ıhtıyacım vardı
ben hep altan kullanıyorum ama fıyatları cok arttı suan 235 olmus cok kullanıslı ve toparlayıcılar
kv dugunde bohca yapmıstı madem alıyosun anne kullandıgım olsn demıstm 2tane almıstı ama epey yıprandı
bugun gttm boynerden 135e aldm 2sene gıder sanırım evde dıgerlerini kullanıcam arkasını falan acıyorum ben formu bozuluyo
70tl de markete verdk haftaiçi ınsAllah tekrar markete gtmeyi dusunmuyorum olaganustu hal ılan edıcem gorumcemler gelene kadr 25ınde gelıceklermıs yatılı

Himm uyusturan krem. Adi aklimdaydi da unuttum. Reglden 1 hafta once ve 1 hafta sonra gitme derler. Acisi fazla oluyor hormonlardan kaynakli

Slm kızlar hafta sonları işim hic bitmiyor
Kızları yıkadım
Evi topla süpür
30 dakika bisikletle spor yaptım hamilelik düşünen arkadaşlar fazla kilonuz varsa vermeden hamile kalmayın benim vermem gereken 9 kilo var su an
Eksikler vardı eşimi gönderdim alışverişe
Balık 28 tl
Manav 40 tl
Ekmek 2.5 tl
Herşeyin fiyatı dahada artmış dedi
Havuç mevsiminde 3.5 tl havuç alıyoruz 500 tl zam olsa ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…