- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.241
İlk iki sene ev kredisi bizi epey zorladı. Peşinatımız da eksikti bizim onu da elden borçlanmıştık. Hem elden borç hem kredi zorlandık ama sonrasında rahat ödedik. Bizim de araba 105.000 oldu ki 2016 model yani:). Biz de aynı şekilde değiştirelim diye düşünüyorduk ama vazgeçtik.Bence yine iyi yönetmişsiniz kendine haksızlık etme lütfen. Kredi için de kendimizden biliyorum yılllar geçtikçe ödemesi daha kolay oluyor ilk zamanlardaki kadar zorlamıyor sizde de tahminim öyledir.
Ben 35 im henüz bebeğimiz Yok onun için uğraşıyoruz bu aralar. Bir ev kredimiz var bizim de beş yıl filan kaldı içinde şu an kiracı var o da destek oluyor kredisine bir de aracımız var sıfır almıştık ancak baya bindik şu an 120 binleri görmek üzereyiz eğer araç fiyatları bu kadar yükselmeseydi onu değiştirmeyi düşünüyorduk.
Bende sacımı kestıreceğim bıde arkadaş aklıma gşrdı agdaya gidecegız ilk kez gitcm bklm dayanırım ıns. Krem varmış ama oda 70tl fln dedı alırmıyım bılmem. Maaşı alayımda öyle gitcez.Saçımı kestirdim 60tl. Sanırım akşam dışarı yemeğe çıkacağız çıkmışken markete de uğrarız ay tutamıyorum gidiyor paralar :) güya sıfır harcama dedim
İlk kızımdan kalanları sakladım ben de ikinciye kullanırım diye. Kutuları bir açtım. Yenidoğan için aldığım kıyafet ve oyuncak miktarına inanamadımIlk heyecanla insanlar fazla harcayabiliyor evet.
Evlenirken esya alirken aklim bir karis havadaydi. Daha sonra balayi ayni sekulde. Flort donemimiz ayni sekilde.
Cocuk oldu yine o kadar gereksiz fazlalik oldu ki.
Cocuk 4 yasinda 3 buyuk yogan hurcu kiyafeti birikmis kuculen. Kiraciyiz birde sirtimiza yuk resmen.
Her cesit biberonu var sanki mama verecekmisin gibi deli gibi biberon aldim . Chicco philips dr brown ki bunlar marka epey pahalilar. Bir de sut sagma makinem var birkac kez kullanmisimdir.
Beyefendi hala besiginde degilde bizimle yatmak istiyor.
Yok ana kucagi yok puset yok hamak derken...
Kizim bile olursa oglanin esyalarini kullancagim. Valla cok sinirlendim kendime
Yaşamkentteyim ben . Sen ne taraftasın?Hangi semttesin?
Araç fiyatlarını ve donanımlarını gördükçe bizim tostos gözüme daha bir değerli görünüyor :)) şimdiki araçlar bildiğin 2+1 ev parası insanın o kadar parayı verip sokakta tutmaya yüreği el vermez yani benim için öyle :))İlk iki sene ev kredisi bizi epey zorladı. Peşinatımız da eksikti bizim onu da elden borçlanmıştık. Hem elden borç hem kredi zorlandık ama sonrasında rahat ödedik. Bizim de araba 105.000 oldu ki 2016 model yani:). Biz de aynı şekilde değiştirelim diye düşünüyorduk ama vazgeçtik.
Arabanın derdi bitmiyor bir de. Kasko, trafik sigortası, lastik, bakım, yakıt derken ciddi masrafı var. Arabasız yaşabildiğim bir şehirde yaşayabilmeyi isterdim. Ankara’da arabasız hayat çok zor.Araç fiyatlarını ve donanımlarını gördükçe bizim tostos gözüme daha bir değerli görünüyor :)) şimdiki araçlar bildiğin 2+1 ev parası insanın o kadar parayı verip sokakta tutmaya yüreği el vermez yani benim için öyle :))
Bağlıca cnm. Benim de yan komşumun bakıcısı iş arıyor da semtini o yüzden merak ettim. Kızlarını kreşe verdiler üç yaşına kadar baktı.Yaşamkentteyim ben . Sen ne taraftasın?
aaaaa geçmiş olsun canımMerhaba kızlar
Annem bana doğum hediyesi olarak 20 gr bilezik almıştı bende modeli farklı olabilir ama yinede değiştirme demiştim buda güzel demistim tamam demişti annemde sonra kendisi kuyumcuya değişim yapmak için vermiş kuyumcu da soyulmuş
Gitti bilezik sahibi polise başvurun diyor polis mi verecek bileziği
Emla sürüyorlar ama dayanırsın benceBende sacımı kestıreceğim bıde arkadaş aklıma gşrdı agdaya gidecegız ilk kez gitcm bklm dayanırım ıns. Krem varmış ama oda 70tl fln dedı alırmıyım bılmem. Maaşı alayımda öyle gitcez.
Geçmiş olsun haberlerde bir kuyumcu soyulmuştu yan dükkandan duvar delmişler orasımı yoksaMerhaba kızlar
Annem bana doğum hediyesi olarak 20 gr bilezik almıştı bende modeli farklı olabilir ama yinede değiştirme demiştim buda güzel demistim tamam demişti annemde sonra kendisi kuyumcuya değişim yapmak için vermiş kuyumcu da soyulmuş
AyyMerhaba kızlar
Evin ederi ne canim . Kusura bakma lutfenİlk iki sene ev kredisi bizi epey zorladı. Peşinatımız da eksikti bizim onu da elden borçlanmıştık. Hem elden borç hem kredi zorlandık ama sonrasında rahat ödedik. Bizim de araba 105.000 oldu ki 2016 model yani:). Biz de aynı şekilde değiştirelim diye düşünüyorduk ama vazgeçtik.
Iyi yapmis anane. 1 hafta toparlar kendini havalar soguk gidiyor ve salgin varmis gripTemızlık yaptım sildim süpürdüm ec ovdum pılav pişirdim.Annem gelecek bır hafta oğlan evde dınlensın bakayım dedı ama bklm bezdirmez inş annemıGercı 1.5yıl annem baktı alışsınlar bırbırlerıne. Anneme Pazar’a uğra dedım balık yesıllık meyve alacak annemi alıp gelecegım.Yıkamadan halılar geldı 45 tl anneme verırım 50 Tl ekmek fln 100 tl gitti bugün
Özelden bakıcının numarasını bana yazabilir misin? Komşumun izni bitmek üzere, hala birini bulamadı.Bağlıca cnm. Benim de yan komşumun bakıcısı iş arıyor da semtini o yüzden merak ettim. Kızlarını kreşe verdiler üç yaşına kadar baktı.
Himm uyusturan krem. Adi aklimdaydi da unuttum. Reglden 1 hafta once ve 1 hafta sonra gitme derler. Acisi fazla oluyor hormonlardan kaynakliBende sacımı kestıreceğim bıde arkadaş aklıma gşrdı agdaya gidecegız ilk kez gitcm bklm dayanırım ıns. Krem varmış ama oda 70tl fln dedı alırmıyım bılmem. Maaşı alayımda öyle gitcez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?