- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.261
Nbb kullaniyorum. Canim o kadar pahali degil ve gercekten hem kullanisli hem uzun gidiyorkızlar avmye ugradık kardesımle sutyen ıhtıyacım vardı
ben hep altan kullanıyorum ama fıyatları cok arttı suan 235 olmus cok kullanıslı ve toparlayıcılar
kv dugunde bohca yapmıstı madem alıyosun anne kullandıgım olsn demıstm 2tane almıstı ama epey yıprandı
bugun gttm boynerden 135e aldm 2sene gıder sanırım evde dıgerlerini kullanıcam arkasını falan acıyorum ben formu bozuluyo
70tl de markete verdk haftaiçi ınsAllah tekrar markete gtmeyi dusunmuyorum olaganustu hal ılan edıcem gorumcemler gelene kadr 25ınde gelıceklermıs yatılı
Yok canım ne kusura bakmasıEvin ederi ne canim . Kusura bakma lutfen
Evet orası bana da yeni söyledilerGeçmiş olsun haberlerde bir kuyumcu soyulmuştu yan dükkandan duvar delmişler orasımı yoksa
Yok canım ne kusura bakması
2014 yılında girdik projeye maket üzerinden aldık evi. 3+1 benim evim. O zaman ev 500.000 liraydı. 125.000 peşin verdik. Kalanı 10 yıl vade ile kredi çektik. 2016’da teslim ettiler ve taşındık. Şu an satış fiyatı 750.000 lira.
Kuyumcunun sigortası vardır o karşılayacak yani çok geçmiş olsun vallaMerhaba kızlar
Annem bana doğum hediyesi olarak 20 gr bilezik almıştı bende modeli farklı olabilir ama yinede değiştirme demiştim buda güzel demistim tamam demişti annemde sonra kendisi kuyumcuya değişim yapmak için vermiş kuyumcu da soyulmuş
Gitti bilezik sahibi polise başvurun diyor polis mi verecek bileziği
Bilemedim ki neden öyle desinler büyük oğlumda da yapmışlardı bilezik yapmaktan kacacak insanlar değilaaaaa geçmiş olsun canım
Bile bile öyle diyor olmasınlar
Amin çok teşekkürlerhuzurla oturun insallah
Benim ev kucuk sehirde oldugu icin ederi 210 bin civarinda.yatirimlik. Kiraci var icinde
Valla bizzat sahibi yaptı diyorlarmış adam damadına devretmiş dükkani sonra soyulmuş damada ulaşamamışlar kayın pederle konuşmuşlar polise gidin diyormuş sigorta karşılayacak falan diyen yokKuyumcunun sigortası vardır o karşılayacak yani çok geçmiş olsun valla
Bu soygunuda sahibi yaptı diyorlar borcu çokmus kamera kayıt falan hiç birşey yokmuş ortadaAyy
Gecmis olsun canim.
Bizim akrabalarin da basina soyle birsey geldi.
Bunlar evde durmasin diye altinlari kuyumcuya veriyorlar kasaya koyduruyorlar.
Bi sabah bakiyorlar ki adam gelmiyor. Adam mahallelinin altinlarini alip gitmis.
Bizimkiler faiz de aliyorlarmis diye duydum kuyumcudan. Nasil bir isse artik. Gidin bankadan mevduat actirin yani
Olu mu olur. Ekonomi hic iyi degil. Bunu diyen esnaf. Nakit dönmüyormusBu soygunuda sahibi yaptı diyorlar borcu çokmus kamera kayıt falan hiç birşey yokmuş ortada
onu da denemıstm canım da goguslerim buyuk benım toparlayıcı kullanmam gerekıyo ben neredeyse hıc sungersız duz olanlardan alıyorum onlarda pahalı oluyo malesefNbb kullaniyorum. Canim o kadar pahali degil ve gercekten hem kullanisli hem uzun gidiyor
Bir de saç kesiminde ve ağda işlemlerini ay takvimine göre yapanlar var. Kozmik bakım diye geçiyor bi inceleyinHimm uyusturan krem. Adi aklimdaydi da unuttum. Reglden 1 hafta once ve 1 hafta sonra gitme derler. Acisi fazla oluyor hormonlardan kaynakli
ayyy tuh canım ya cok uzuldmmm sıkma canını canım sen de nası olmus olay ya elinden baskasımı almısMerhaba kızlar
Annem bana doğum hediyesi olarak 20 gr bilezik almıştı bende modeli farklı olabilir ama yinede değiştirme demiştim buda güzel demistim tamam demişti annemde sonra kendisi kuyumcuya değişim yapmak için vermiş kuyumcu da soyulmuş
Gitti bilezik sahibi polise başvurun diyor polis mi verecek bileziği
yok yk o kadar kremlik acımaz yani ilk sefer ck acıyo agdaya gectıgı için sonrası ısın ehlıyse 10dk maxımum, bu canı cok cok az bı kısı soyluyoBende sacımı kestıreceğim bıde arkadaş aklıma gşrdı agdaya gidecegız ilk kez gitcm bklm dayanırım ıns. Krem varmış ama oda 70tl fln dedı alırmıyım bılmem. Maaşı alayımda öyle gitcez.
5 okulu yazar misin bana? Ister ozelden ister burdan...Aynen öyle, burada adım başı özel okul var. Tamamen ticari zihniyette yöneticiler ve vasıfsız öğretmenler dolu.
Çocuk özele verilecekse Ankara için konuşuyorum, 5 tane okul var işini adam gibi yapan. Gerisi para tuzağı.
Valla bizzat sahibi yaptı diyorlarmış adam damadına devretmiş dükkani sonra soyulmuş damada ulaşamamışlar kayın pederle konuşmuşlar polise gidin diyormuş sigorta karşılayacak falan diyen yok
Durumlarımız benziyor sizinle, benimkiler kuçuk ama iki çocuga yaklaşık 4bin harcıyorum şuan bide kiramız var zam gelecek 1400-1500olacak gibi. Ev almak istiyoruz ama malesef koşullar şuan kredi çekmeye hiç uygun değil. Bizim maaslarda ort üstü ama şuan toplu paramız pek olmadıgı için ev için değwrlendiremiyoruz. Kredi olsunda odenir nasılsa. Yatırımlık ev olur belki ama o işten ağzımız yandı hiç bulaşmıyoruz oturacagımız evi almak istiyorum benHaklısın, zaten üniversitede yarı zamanlı çalışmaya başladım. Biter bitmez de tam zamanlı çalışmaya geçtim. 17 senedir çalışıyorum ve sadece 4’er ay doğum izni yani toplam 8 ay çalışmadım. Çalışmadan nasıl yaşanır bilmiyorum aslında:)
Bakıcı maaş 1900 lira, sigortası 750 lira. Toplam 2650 ona ödüyorum. Okula 9 taksitle toplam 25.200 ödedik. Aylık 2800’e geldi. Kasım ayında anasınıfının ödemeleri bitti. Bu ay da ilk okulun ödemesi başlayacakMaaşım ortalamanın üstünde benim, çok şükür artıyor.
Kreme para vermeye kıyamıyorumyok yk o kadar kremlik acımaz yani ilk sefer ck acıyo agdaya gectıgı için sonrası ısın ehlıyse 10dk maxımum, bu canı cok cok az bı kısı soyluyo
Sen sezaryen oldun korkma dıyor gazladı bakalım benıEmla sürüyorlar ama dayanırsın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?