Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nbb kullaniyorum. Canim o kadar pahali degil ve gercekten hem kullanisli hem uzun gidiyor

Evin ederi ne canim . Kusura bakma lutfen
Yok canım ne kusura bakması
2014 yılında girdik projeye maket üzerinden aldık evi. 3+1 benim evim. O zaman ev 500.000 liraydı. 125.000 peşin verdik. Kalanı 10 yıl vade ile kredi çektik. 2016’da teslim ettiler ve taşındık. Şu an satış fiyatı 750.000 lira.

huzurla oturun insallah
Benim ev kucuk sehirde oldugu icin ederi 210 bin civarinda. yatirimlik. Kiraci var icinde

Kuyumcunun sigortası vardır o karşılayacak yani çok geçmiş olsun valla

Bu soygunuda sahibi yaptı diyorlar borcu çokmus kamera kayıt falan hiç birşey yokmuş ortada

ayyy tuh canım ya cok uzuldmmm sıkma canını canım sen de nası olmus olay ya elinden baskasımı almıs

yok yk o kadar kremlik acımaz yani ilk sefer ck acıyo agdaya gectıgı için sonrası ısın ehlıyse 10dk maxımum, bu canı cok cok az bı kısı soyluyo

5 okulu yazar misin bana? Ister ozelden ister burdan...

Valla bizzat sahibi yaptı diyorlarmış adam damadına devretmiş dükkani sonra soyulmuş damada ulaşamamışlar kayın pederle konuşmuşlar polise gidin diyormuş sigorta karşılayacak falan diyen yok
Diyecek söz yok

Durumlarımız benziyor sizinle, benimkiler kuçuk ama iki çocuga yaklaşık 4bin harcıyorum şuan bide kiramız var zam gelecek 1400-1500olacak gibi. Ev almak istiyoruz ama malesef koşullar şuan kredi çekmeye hiç uygun değil. Bizim maaslarda ort üstü ama şuan toplu paramız pek olmadıgı için ev için değwrlendiremiyoruz. Kredi olsunda odenir nasılsa. Yatırımlık ev olur belki ama o işten ağzımız yandı hiç bulaşmıyoruz oturacagımız evi almak istiyorum ben

yok yk o kadar kremlik acımaz yani ilk sefer ck acıyo agdaya gectıgı için sonrası ısın ehlıyse 10dk maxımum, bu canı cok cok az bı kısı soyluyo
Kreme para vermeye kıyamıyorumKremsiz giderım çok acırsa bıdahakıne kremle giderımArkadasta dişini sıkacaksın 10dk lık iş Ztn küçük küçük bölgelere yapıştırıyor dedı.Sosyetenın gottogı kuaföre gitçez hem temız hemde tecrubelılerdır diyor arkadasım.Hadi bklm inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…