Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun çok üzüldüm inş bulunur

3 buyuk yorgan hurcu muuu kendimi çok alıyor bilirdim, iyiymişim ben:) süt sagma makinası ihtiyaç olabilir de neden okadar biberon aldın ki ? Neyseki ikinciyi düşünüyorsun değerlendirirsin yeni bebişte. Hamak, evtipi anakucağı, salıncak, yürüteç falan almadık hiç zaten evde yer yok ama otokoltuklara, puşete, kanguruya iyi paralar verdim hala taş gibiler gezince çok kullandık

gerckten oyle ama dısını sık hemen bıtıyo ılk baslarda hep kucuk kucuk yapıyolar zaten snra alısınca çat çut ıslem tamam

Haklısınız, şu an konut kredileri çok yükseldi. Biz ev kredisini 0,89’dan çekmiştik. Ben yatırımlık evi şöyle düşünüyorum. Projeden alıp, bitince satmak ve o para ile başka projeye girmek şekilde. Yoksa kiracı ile uğraşmak kolay değil.

gerckten oyle ama dısını sık hemen bıtıyo ılk baslarda hep kucuk kucuk yapıyolar zaten snra alısınca çat çut ıslem tamam
Evde kendim yapıyorum markette satılan çamsakızı olanı alıyorum ,
Cat cut 10 dk bile sürmüyor, tavsiye ederim (ilk başta daha uzun sürüyordu tabiki)
Kozmik ay takviminde epilasyon takvimine dikkat ediyorum,adetliyken ve açken yapmıyorum,
Tavsiye ederim

Birdaha yazdan sadece 3er paket bamya ve fasulye atacagimesim kesinlikle yemiyor. Doymuyormus sebzeye.

Adet sonrası gitcem ben öğle arası gıdecektım barı aç gitmeyeyım.Ben evde bır kez denedım yapıştırdım cekemedım çok kötüydü

Ted, Bilfen, İhsan Doğramacı, Odtü, Bahçeşehir. Bir de Maya Kolejini ekleyebiliriz 6. olarak bence.
Ablamın kızı bahcesehıre gidiyor arkadaşın çocuğuda TED gerçekten çok kalıtelı eğitimleri var bende oğlum icin tayın olduğumuz sehirlerde denk gelırse bunları düşünüyorum nasıp kısmet bklm

Sıvı sabunluğum kırılmıştı
Takımım gri ve sadeydi
Ne zamandır bakınıyordum ama içime sinen olamamıştı
Fiyattan değildi aslında benim ki
Bugün A101 de gördüm , aldım
4,95
İhtiyacı olan varsa değerlendirebilir
Şeffaf renkleri

Cnm ben de Boyner’den alacağım senin Altan marka Boyner’de mı?

55,00 TL ye yakın harcama yaptım kızlar
Hiç biri lüzumsuz değildi
Bir ekmek aldım
Antep fıstığı aldım
Ülker bitter aldım (diyette tatlı krizim engellensin amacıyla)
Süt
Ve konserve sardalya (diyet için tadına bakıcam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…