- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.281
Evet ya herkes hasta aciller bile doluymuş biraz iştahıda duzelır.Haftaya gider sonra babası gelck ona paslarım arada kalır arada babası bakarIyi yapmis anane. 1 hafta toparlar kendini havalar soguk gidiyor ve salgin varmis grip
Geçmiş olsun çok üzüldüm inş bulunurMerhaba kızlar
Annem bana doğum hediyesi olarak 20 gr bilezik almıştı bende modeli farklı olabilir ama yinede değiştirme demiştim buda güzel demistim tamam demişti annemde sonra kendisi kuyumcuya değişim yapmak için vermiş kuyumcu da soyulmuş
Gitti bilezik sahibi polise başvurun diyor polis mi verecek bileziği
3 buyuk yorgan hurcu muuuIlk heyecanla insanlar fazla harcayabiliyor evet.
Evlenirken esya alirken aklim bir karis havadaydi. Daha sonra balayi ayni sekulde. Flort donemimiz ayni sekilde.
Cocuk oldu yine o kadar gereksiz fazlalik oldu ki.
Cocuk 4 yasinda 3 buyuk yogan hurcu kiyafeti birikmis kuculen. Kiraciyiz birde sirtimiza yuk resmen.
Her cesit biberonu var sanki mama verecekmisin gibi deli gibi biberon aldim . Chicco philips dr brown ki bunlar marka epey pahalilar. Bir de sut sagma makinem var birkac kez kullanmisimdir.
Beyefendi hala besiginde degilde bizimle yatmak istiyor.
Yok ana kucagi yok puset yok hamak derken...
Kizim bile olursa oglanin esyalarini kullancagim. Valla cok sinirlendim kendime
gerckten oyle ama dısını sık hemen bıtıyo ılk baslarda hep kucuk kucuk yapıyolar zaten snra alısınca çat çut ıslem tamamKreme para vermeye kıyamıyorumKremsiz giderım çok acırsa bıdahakıne kremle giderım Arkadasta dişini sıkacaksın 10dk lık iş Ztn küçük küçük bölgelere yapıştırıyor dedı.Sosyetenın gottogı kuaföre gitçez hem temız hemde tecrubelılerdır diyor arkadasım.Hadi bklm inş
Ted, Bilfen, İhsan Doğramacı, Odtü, Bahçeşehir. Bir de Maya Kolejini ekleyebiliriz 6. olarak bence.5 okulu yazar misin bana? Ister ozelden ister burdan...
Geçmiş olsun canım,Evet orası bana da yeni söylediler
Haklısınız, şu an konut kredileri çok yükseldi. Biz ev kredisini 0,89’dan çekmiştik. Ben yatırımlık evi şöyle düşünüyorum. Projeden alıp, bitince satmak ve o para ile başka projeye girmek şekilde. Yoksa kiracı ile uğraşmak kolay değil.Durumlarımız benziyor sizinle, benimkiler kuçuk ama iki çocuga yaklaşık 4bin harcıyorum şuan bide kiramız var zam gelecek 1400-1500olacak gibi. Ev almak istiyoruz ama malesef koşullar şuan kredi çekmeye hiç uygun değil. Bizim maaslarda ort üstü ama şuan toplu paramız pek olmadıgı için ev için değwrlendiremiyoruz. Kredi olsunda odenir nasılsa. Yatırımlık ev olur belki ama o işten ağzımız yandı hiç bulaşmıyoruz oturacagımız evi almak istiyorum ben
Evde kendim yapıyorum markette satılan çamsakızı olanı alıyorum ,gerckten oyle ama dısını sık hemen bıtıyo ılk baslarda hep kucuk kucuk yapıyolar zaten snra alısınca çat çut ıslem tamam
Ben bir de Tevfik Fikret i eklerim bu listeye.Ted, Bilfen, İhsan Doğramacı, Odtü, Bahçeşehir. Bir de Maya Kolejini ekleyebiliriz 6. olarak bence.
Haklısınız, orası aklıma gelmedi. Gerçi fransızca eğitimi çok anlamlı bulmuyorum ben ama nihayetinde iyi bir okul Tevfik Fikret.Ben bir de Tevfik Fikret i eklerim bu listeye.
Adet sonrası gitcem ben öğle arası gıdecektım barı aç gitmeyeyım.Ben evde bır kez denedım yapıştırdım cekemedım çok kötüydüEvde kendim yapıyorum markette satılan çamsakızı olanı alıyorum ,
Cat cut 10 dk bile sürmüyor, tavsiye ederim (ilk başta daha uzun sürüyordu tabiki)
Kozmik ay takviminde epilasyon takvimine dikkat ediyorum,adetliyken ve açken yapmıyorum,
Tavsiye ederim
Ablamın kızı bahcesehıre gidiyor arkadaşın çocuğuda TED gerçekten çok kalıtelı eğitimleri var bende oğlum icin tayın olduğumuz sehirlerde denk gelırse bunları düşünüyorum nasıp kısmet bklmTed, Bilfen, İhsan Doğramacı, Odtü, Bahçeşehir. Bir de Maya Kolejini ekleyebiliriz 6. olarak bence.
Tüh ya çok üzüldüm geçmiş olsun tekrardanEvet orası bana da yeni söylediler
Ablamınkı 6yıldır İstanbul’da bahcesehırde 4yasta basladı sımdı ilkokul 4.sınıf yemek dahil 26bın. Servıs yok kendılerı bırakıyor servısle olursa 30bın fln oluyor.Ucretlerini biliyomusun asagi yukari
Cnm ben de Boyner’den alacağım senin Altan marka Boyner’de mı?kızlar avmye ugradık kardesımle sutyen ıhtıyacım vardı
ben hep altan kullanıyorum ama fıyatları cok arttı suan 235 olmus cok kullanıslı ve toparlayıcılar
kv dugunde bohca yapmıstı madem alıyosun anne kullandıgım olsn demıstm 2tane almıstı ama epey yıprandı
bugun gttm boynerden 135e aldm 2sene gıder sanırım evde dıgerlerini kullanıcam arkasını falan acıyorum ben formu bozuluyo
70tl de markete verdk haftaiçi ınsAllah tekrar markete gtmeyi dusunmuyorum olaganustu hal ılan edıcem gorumcemler gelene kadr 25ınde gelıceklermıs yatılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?