Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canim yenisin topikte. Hosgeldin.
Calisiuor musun. Birikim yapiyor musun.
Hedefin var mi

Benim kız da Bahçeşehir’de ve ben memnunum gerçekten.
Ted çok iyi bir okul olmakla birlikte çok zengin kesimin çocuklarını gönderdiği bir okul olduğu için orayı düşünmedim. Kendini kötü hissedebilir orada.

Benim de kırılmıştı takımınkini bulamayınca maden suyu şişesinden sabunluk yaptık üç sene kadar kullandık gelenlerin de bir hoşuna gidiyordu :) tasarımdı :)) geçen ben de daha yeni Gimat tan akrilik Soft bir renk buldum aldım

Benim hakikaten güzel et yemekleri pişirmem lazım sen çok doğru bir tespit yapmışsın bana pure hazel öğretmenlik bunu gerektirir tebrik ederim valla . İkeada karides görmüştüm omlar temizlenmiş ise almak istiyorum senin geçen eşin hazırlıyordu canım istedi

Bilmiyorum. Yarın merkezden arayacaklar pgd için dondurulması gerekiyor zaten. Doktorum havuz yapabiliriz demişti. Ancak bana transfer için almam gereken ilaçlara başlattılar.
Hafi hayırlısı canımcım ben bu ay pas geçtim de çalışmalara adet olayım başlayacam düzenli yemek sağlıklı yemek yemem şazım çok beceremiyorum

Haklısınız, orası aklıma gelmedi. Gerçi fransızca eğitimi çok anlamlı bulmuyorum ben ama nihayetinde iyi bir okul Tevfik Fikret.
Çok disiplinli bir okul özel okullarda disiplin durumu biraz tolere edilebiliyor. Fransızca olması evet bizim için çok cazip değil ancak 3 ya da 4 te İngilizceye değ başlıyorlar diye biliyorum

İlginç olmuş
Tasarım olması da ayrıca iyi olmuş :))
Ne kadara aldınız o aldığınızı ?

O sanki kalamardı diye hatırlıyorum ben

Çok disiplinli bir okul özel okullarda disiplin durumu biraz tolere edilebiliyor. Fransızca olması evet bizim için çok cazip değil ancak 3 ya da 4 te İngilizceye değ başlıyorlar diye biliyorum
Çok disiplinli olduğunu duymuştum ben de. Ben ne çok disiplinli ne de lakayt bir okul olsun diye araştırma yapmıştım. Bilfen’de disiplinli ve hırslı bir okul, bu nedenle tercih etmedik. Çocuğumu fazla darlamasınlar istiyorum:))

Yılın ilk alışverişini ikea’dan web sayfasından yapmış bulunmaktayım. 5 aylık kızım için mama önlüğü, mama kaşığı, suluk ve tabak seti, 2 tane kiler için şeffaf büyük kutu, büyük kızımın yatağı için yatak örtüsü ve yastık kılıfı aldım. 350 lira tuttu.

elecda ilk 5 icin tesekkurlerimi sunuyorum

Ted odtu evet ama coook pahalilar...

Kizim sinavlara girsin istiyorum bursluluk
Daha basvurulari devam eden var. Sinav ve doga icin ne dusunuyorsun? Bi denesin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…