- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.301
Canim yenisin topikte. Hosgeldin.Sıvı sabunluğum kırılmıştı
Takımım gri ve sadeydi
Ne zamandır bakınıyordum ama içime sinen olamamıştı
Fiyattan değildi aslında benim ki
Bugün A101 de gördüm , aldım
4,95
İhtiyacı olan varsa değerlendirebilir
Şeffaf renkleri
Hoşbulduk çalışıyorum asistanımCanim yenisin topikte. Hosgeldin.
Calisiuor musun. Birikim yapiyor musun.
Hedefin var mi
Benim kız da Bahçeşehir’de ve ben memnunum gerçekten.Ablamın kızı bahcesehıre gidiyor arkadaşın çocuğuda TED gerçekten çok kalıtelı eğitimleri var bende oğlum icin tayın olduğumuz sehirlerde denk gelırse bunları düşünüyorum nasıp kısmet bklm
Benim de kırılmıştı takımınkini bulamayınca maden suyu şişesinden sabunluk yaptık üç sene kadar kullandık gelenlerin de bir hoşuna gidiyordu :) tasarımdı :)) geçen ben de daha yeni Gimat tan akrilik Soft bir renk buldum aldımSıvı sabunluğum kırılmıştı
Takımım gri ve sadeydi
Ne zamandır bakınıyordum ama içime sinen olamamıştı
Fiyattan değildi aslında benim ki
Bugün A101 de gördüm , aldım
4,95
İhtiyacı olan varsa değerlendirebilir
Şeffaf renkleri
Cnm transfer ne zaman ?Benim de kırılmıştı takımınkini bulamayınca maden suyu şişesinden sabunluk yaptık üç sene kadar kullandık gelenlerin de bir hoşuna gidiyordu :) tasarımdı :)) geçen ben de daha yeni Gimat tan akrilik Soft bir renk buldum aldım
Bilmiyorum. Yarın merkezden arayacaklar pgd için dondurulması gerekiyor zaten. Doktorum havuz yapabiliriz demişti. Ancak bana transfer için almam gereken ilaçlara başlattılar.Cnm transfer ne zaman ?
Hafi hayırlısı canımcım ben bu ay pas geçtim de çalışmalara adet olayım başlayacam düzenli yemek sağlıklı yemek yemem şazım çok beceremiyorumBilmiyorum. Yarın merkezden arayacaklar pgd için dondurulması gerekiyor zaten. Doktorum havuz yapabiliriz demişti. Ancak bana transfer için almam gereken ilaçlara başlattılar.
Çok disiplinli bir okul özel okullarda disiplin durumu biraz tolere edilebiliyor. Fransızca olması evet bizim için çok cazip değil ancak 3 ya da 4 te İngilizceye değ başlıyorlar diye biliyorumHaklısınız, orası aklıma gelmedi. Gerçi fransızca eğitimi çok anlamlı bulmuyorum ben ama nihayetinde iyi bir okul Tevfik Fikret.
Ben bamyalarımı çok güzel yiyorum da fasulyeler biraz fazla olmuş onu da yakınlara dağıtıyorum şu kış günü kıymetli bir hediye oluyor :))Birdaha yazdan sadece 3er paket bamya ve fasulye atacagimesim kesinlikle yemiyor. Doymuyormus sebzeye.
İlginç olmuşBenim de kırılmıştı takımınkini bulamayınca maden suyu şişesinden sabunluk yaptık üç sene kadar kullandık gelenlerin de bir hoşuna gidiyordu :) tasarımdı :)) geçen ben de daha yeni Gimat tan akrilik Soft bir renk buldum aldım
Kan değerlerine de bir baktır d vitamini b12 filan ne düEyde diye? Ona göre takviye başlarsın.Hafi hayırlısı canımcım ben bu ay pas geçtim de çalışmalara adet olayım başlayacam düzenli yemek sağlıklı yemek yemem şazım çok beceremiyorum
Yok canım gece duvarı kırıp girmişler bütün altınları calmislarayyy tuh canım ya cok uzuldmmm sıkma canını canım sen de nası olmus olay ya elinden baskasımı almıs
7-8 lira gibi bir şeydi. Kendi takımımın rengine çok benziyor diye onu aldım.İlginç olmuş
Tasarım olması da ayrıca iyi olmuş :))
Ne kadara aldınız o aldığınızı ?
O sanki kalamardı diye hatırlıyorum benBenim hakikaten güzel et yemekleri pişirmem lazım sen çok doğru bir tespit yapmışsın banapure hazel öğretmenlik bunu gerektirir tebrik ederim valla . İkeada karides görmüştüm omlar temizlenmiş ise almak istiyorum senin geçen eşin hazırlıyordu canım istedi
suveybe13 büyük geçmiş olsun
Teşekkür ederim kızlar inşallah bir şekilde geri gelirGeçmiş olsun çok üzüldüm inş bulunur
Çok disiplinli olduğunu duymuştum ben de. Ben ne çok disiplinli ne de lakayt bir okul olsun diye araştırma yapmıştım. Bilfen’de disiplinli ve hırslı bir okul, bu nedenle tercih etmedik. Çocuğumu fazla darlamasınlar istiyorum:))Çok disiplinli bir okul özel okullarda disiplin durumu biraz tolere edilebiliyor. Fransızca olması evet bizim için çok cazip değil ancak 3 ya da 4 te İngilizceye değ başlıyorlar diye biliyorum
Yok maalesef canımGeçmiş olsun canım,
Gelişme var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?