Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bilfen de çocukları çok strese sokuyorlar ve akademik başarıya çok önem veriyorlar kuzenimin çocukları orda okuyor onlardan da biliyorum. Kendi kuZenim de Bahçeşehir de okuyor eşim bir ara ÖSYM sınavında Bahçeşehir de görev yapmıştı okulun alt yapısını çok beğendim demişti. Bir de üç tanıdığım bu saydığın okullarda çalışıyorlar içerden de durumları biliyorum.
Okul işi gerçekten çok zor bir karar. Daha şimdiden doğmamış çocuğumun eğitimini düşünüyorum ve endişeleniyorum

elecda ilk 5 icin tesekkurlerimi sunuyorum

Ted odtu evet ama coook pahalilar...

Kizim sinavlara girsin istiyorum bursluluk
Daha basvurulari devam eden var. Sinav ve doga icin ne dusunuyorsun? Bi denesin diyorum.
Rica ederim
Ben dersaneden dönüşen kolejlere sıcak bakmıyorum. Doğa ve Mektebim’i satın alan şahısa da asla para kazandırmak istemem. Okulun sahibi kim, eğitimci mi, hangi amaçla okul kurmuş, öğretmenlerin okulda ortalama çalışma süreleri ve öğretmen sirkülasyonu durumu, okulun tercih ettiği öğretmen profili ve mezun oldukları okullar gibi kriterleri araştırmanızı naçizane tavsiye ederim. Mesela kimya bölümü mezunu üzerine pedagojik formasyon almış birini ana sınıfı öğretmeni yapmış bir kolej gördü bu gözler

Bilfende çocuk 98 alsın etüt yapıyorlarmış bir tanıdık aldı çocuğunu çocuğun uykuları bile kaçmış.Bahcesehırdede disiplın var ama çok sıkmıyorlar çocukları ingilizcede çok ilerliyor İspanyolca görüyor birde ablamın kızı 2.yabancı dil olarak

Okul kararı işi çok zor gerçekten. Ben okullar hakkında epey araştırma yaptım ki kreş için bile epey mesai harcamıştım. Kreşte mesela mutfaklarda buzdolaplarını açıp içindeki sütün markasını ve son kullanma tarihini kontrol etmişliğim var

Kaç yaşında basladı kreşe ?Ben 3yasta tam gün başlattım 20ay kendım baktım ücretsiz iZne ayrılıp 16ayda annem baktı sağolsun.3yas olunca annemde oğlanda çok bunaldı evde bızde kreş araştırıp verdık masallah çokta kolay alıştı koşarak gidiyor meğer çocuk yaşıtlarına hasretmiş.

Bilfen hem çocuğu hem veliyi yoran bir okul ama iyi eğitim veriliyor haklarını yememek lazım. Bahçeşehir dediğiniz gibi dengeli bir kurum. Çok disiplinli değil ancak lakayt da değil. Benim kız da İspanyolca alıyor 2. dil olarak. Bir de ben 2 yıl İngilizce eğitim veren bir kreşe gönderdim. Şu an baya aksanlı falan konuşuyor İngilizce’yi. İngilizce eğitimini ve robotik kodlama dersini önemsiyorum. Bu ikisini hallederse iş konusunda sıkıntı çekmez diye düşünüyorum.

Tahmin edebiliyorum aynı şeyleri kendim de yapacağım için:)) Çoğu kreşte paketli gıda oluyor şeker de keza öyle. Keşke diyorum ilerde benim gibi düşünen anneler çok olsa da bize de uygun kreşler olsa.

Burslu kazansa da gondermeyi dusunmuyorum zaten yetisemem cunku.. isterdim guzel ogretmenlerin elinde okusun...
tam bursluluk kazaninca yemek servis ucreti dahil oluyor mu acaba?

Valla halasi da o kurumlardan birinde ama basarisini sadece tebrik etmekle yetiniyorlar...

3 yaşında yarım gün başlattım. Bir anda düzeni komple değişmesin diye yarım gün kreş yarım gün bakıcı abla şeklinde geçirdik. 4 yaşta aynı kreşe tam güm devam etti. Kreşin benim kızıma inanılmaz faydası oldu. Ben de sayesinde güzel arkadaşlıklar edindim.

Canim yaaa.
Evet yapti gecenlerdre. Deniz mahsulunun her turlusunu guzel yapar .ozel ilgi.

Benim gönderdiğim kreşte paketli gıda yok ve okula getirilmesi de yasaktı. Yemekler orada pişiyor ve zeytinyağı kullanıyorlar. Sıvıyağı ve margarin kullanılmıyor. Tavuk yok ki benim için önemli bir kriterdi.

Ben o kadar degilimm.. olamam da zaten
Menuyu verdiler kreste sadece kuzudan verdikleri menuyu tasdik etmisligim var
Hic bilmiyorum hangisi iyidir nereye gitmeli 5. Sinifa baslayacak iste bilkente gitsin istiyorum.. ama servis isi aklimi karistiriyor gunu yollarda gececek..
Insallah en guzeli denk gelir..

Kahvaltıdan sonra, kahveye misafir geldi, pazarları misafirsiz içmek istemiyoruz kahvemizi evde olduğumuz sürece.
Haşlanmış patates vardı hamur yoğurdum tavada D börek yaptım, salata turşu yoğurt yedik,
Hava kapalı sürekli yağıyor, yağmur izleyerek çay içtik, evden çıkmadım hiç köye gidemedim bu Hafta, annemle telefonda konuştum,
Dolaptaki yemekler yarına yeter,
Markete gitmem lazım yumurta hiç yok,
Tuz,şeker,bulgur un alırım.

Kizlar okullar hakkinda guzel konusmussunuz.
Deneyim tecbure onemlidir. Tecrube yasamis kisilerden bilgi almak..
Cocuklarin okul zamani gelince sorarim yine sizlere

Ben denetçiyim, mesleki deformasyon benim ki:))
Bilkent iyi gerçekten de ev nerede? Ben servise vermek istemediğim için Bilkent ve Odtü’nün kurasına girmedim. Servis şöförleri trafikte çok sıkıntılı araç kullanıyorlar. Sizin ev ne tarafta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…