- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.341
EvetSenin oğlun seneye ana sınıfına mı başlayacaktı?
Hadi hayırlı olsun. Benim ki anasınıfına başladığından beri bir büyüdü, daha aklı fikri yerinde bir insan oldu:)
Kreşinizi tuttum bak:) Tavuk benim için de çok önemli. Kurumumda yemekhanede tavuk çıktığı gün kendim de yemiyorum. Eve en son ne zaman girdi hatırlamıyorum bile.Benim gönderdiğim kreşte paketli gıda yok ve okula getirilmesi de yasaktı. Yemekler orada pişiyor ve zeytinyağı kullanıyorlar. Sıvıyağı ve margarin kullanılmıyor. Tavuk yok ki benim için önemli bir kriterdi.
Benimki de fazla rahatlik sanirim.. ustune dusmek de istemiyorum.. ama harcansin da istemiyorum...Ben denetçiyim, mesleki deformasyon benim ki:))
Bilkent iyi gerçekten de ev nerede? Ben servise vermek istemediğim için Bilkent ve Odtü’nün kurasına girmedim. Servis şöförleri trafikte çok sıkıntılı araç kullanıyorlar. Sizin ev ne tarafta?
Kızım şu an 5,5 yaşında ve hiç tavuk yemedi. Çikolata dışında abur cubur tanımıyor.Cips, kola, jelibon, bisküvi vs hala bilmiyor. Görüştüğüm bütün kreşlerde ilk sorum paketli gıda ve tavuk meselesiydi:)Kreşinizi tuttum bak:) Tavuk benim için de çok önemli. Kurumumda yemekhanede tavuk çıktığı gün kendim de yemiyorum. Eve en son ne zaman girdi hatırlamıyorum bile.
Aynen canim yaaa. Tavuk gercekten cok cok risk. Ben koy tavugu getirtiyorum memleketten. Cok nadir marketten aliyorumKreşinizi tuttum bak:) Tavuk benim için de çok önemli. Kurumumda yemekhanede tavuk çıktığı gün kendim de yemiyorum. Eve en son ne zaman girdi hatırlamıyorum bile.
Aydınlıkevler-Bilkent arası epey trafikte kalır gerçekten. Bilemedim ben deBenimki de fazla rahatlik sanirim.. ustune dusmek de istemiyorum.. ama harcansin da istemiyorum...
Biz aydinlikevlerdeyiz. O tarafa gitsek 1500 2000 kira zor..
Ne yapsam ya? yakindaki devlet okuluna gidecek servis sikintimiz olmayacak..
Simdi de goruyorum servisleri cocuklar Allaha emanet..
Gercekten Rabbim yardimcimiz olsun..
Bugun bi video izledim.Kızım şu an 5,5 yaşında ve hiç tavuk yemedi. Çikolata dışında abur cubur tanımıyor.Cips, kola, jelibon, bisküvi vs hala bilmiyor. Görüştüğüm bütün kreşlerde ilk sorum paketli gıda ve tavuk meselesiydi:)
Kolej seçerken de yine tavuk ve okulda kantin olmaması önceliğimdi. Koruyabildiğim kadar çocuklarımı bu gıda teröründen koruyacağım. İnsanın yeme alışkanlıkları da zaten çocukluğunda nasıl beslendiğine göre şekilleniyor. İlerde bu saydıklarımı elbette deneyecektir ancak sürekli tüketmeyeceğini umuyorum.
Ailen icin demedim canimBilemedim ki neden öyle desinler büyük oğlumda da yapmışlardı bilezik yapmaktan kacacak insanlar değil
Ailede böyle yetişen çocuklar herhangi bir Doğum günü partisinde bile bunlara maruz kaldığında alışmadığı için bir iki tadına bakıp bırakıyormuş. Ben çok umutluyum bu konuda. Tabi ekrana maruz kalma durumları nasıl olacak onu hiç bilmiyorum :/Kızım şu an 5,5 yaşında ve hiç tavuk yemedi. Çikolata dışında abur cubur tanımıyor.Cips, kola, jelibon, bisküvi vs hala bilmiyor. Görüştüğüm bütün kreşlerde ilk sorum paketli gıda ve tavuk meselesiydi:)
Kolej seçerken de yine tavuk ve okulda kantin olmaması önceliğimdi. Koruyabildiğim kadar çocuklarımı bu gıda teröründen koruyacağım. İnsanın yeme alışkanlıkları da zaten çocukluğunda nasıl beslendiğine göre şekilleniyor. İlerde bu saydıklarımı elbette deneyecektir ancak sürekli tüketmeyeceğini umuyorum.
Valla çok doğru söylüyor. Ben temiz gıda temini için çok çaba sarf ediyorum. Yumurta bir yerden, sebze- meyve bir yerden derken baya tedarikçi listem var:)Bugun bi video izledim.
Amerikali bilim kadini konusuyor.
Bagirsak florasi beyin den onemlidir.
Yedigimiz hersey kanseri sizofreniyi bipolari daha bircok hastaligi uyandiriyor.
Ev yapimi yogurt ,sirke,organik yumurta,5 saat kaynamis kemik suyu
Turklerin atalari cok guzel beslenmis diyor. Yogurt cok onemli diyor
Tucecim aslinda tavugu yumurtayi kolayca bulabilirsin sen siirtte.Bizim apartmanın karşısına organik ürünler satacak bir mağaza açılıyor afiş gördüm bakalım ne kadar organik olacak ne kadar tutunacakbizim binanın altındaki börekçi mülk sahibine 5 ay 1500 tl takıp kaçmış devren satılık yazıyor dükkanda şimdi
Aynen katılıyorum küçük bir ilde yaşamak isterdim herşeyi doğal yetişen çocuklarımın doya doya oynayacagı yeşil alan vb ilerde olur belki hayal kurmak güzel oluyor :)Arabanın derdi bitmiyor bir de. Kasko, trafik sigortası, lastik, bakım, yakıt derken ciddi masrafı var. Arabasız yaşabildiğim bir şehirde yaşayabilmeyi isterdim. Ankara’da arabasız hayat çok zor.
Yaşıtmışız bu arada . Ben de 35’im:)
Izlemeyecek vermeyeceksin eline acmayacaksin telefonu..vs.yiAilede böyle yetişen çocuklar herhangi bir Doğum günü partisinde bile bunlara maruz kaldığında alışmadığı için bir iki tadına bakıp bırakıyormuş. Ben çok umutluyum bu konuda. Tabi ekrana maruz kalma durumları nasıl olacak onu hiç bilmiyorum :/
Önceden geliyordu öyle purem bal filan ama şimdi eşim hiç öyle korucu ile filan muhattap olamaz oldu . Yoksa operasyona Çıkarken korucuların kıyafetlerini tedarik ediyordu onlarda kasa kasa nar bal filan getiriyorlardı . İşte afrin sonra görev değişikliği derken bitti . Korucuların tugayla ilişkisi kesildi . Süt burada aşırı sorun asla bulamıyoruzTucecim aslinda tavugu yumurtayi kolayca bulabilirsin sen siirtte.
Esine soyle korucular köylerden getirtir . 5 tane alip temizletsen atsan buzluga epey sure gider
Aynen aldım ben dün güzel zeytin . Petibör bisküvi de indirimde Ülker markaKizlar 101 de marmarabirlik 800 gr zeytin 10 tl alisveriste 18 yerine 10 tl esim almis tadi guzeldi yarin iki tane daha aldiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?