- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.361
Reklamlarini gormustum tuce yokmus esim bakmisAynen aldım ben dün güzel zeytin . Petibör bisküvi de indirimde Ülker marka
Ben de böyle olacağını tahmin ediyorum. Ekran için şöyle bir şey yaptım ben. Kızım doğunca tv yayınını kapattırdım ben çünkü gelecek bakıcının bütün gün tv seyretme ve daha kötüsü çocuğuma seyrettirme riskini almak istemedim. Kızım büyüyünce de tablet aldım. Evde internet yok. İşyerinde öğle arası çizgi film seyredip bir sıkıntısı yoksa tablete yüklüyorum. Her gün yarım saat tablet seyretme hakkı var. Haftasonları ise sabah-öğle ve akşam yarımşar saat hakkı var.Ailede böyle yetişen çocuklar herhangi bir Doğum günü partisinde bile bunlara maruz kaldığında alışmadığı için bir iki tadına bakıp bırakıyormuş. Ben çok umutluyum bu konuda. Tabi ekrana maruz kalma durumları nasıl olacak onu hiç bilmiyorum :/
Umarım sizin için olur, benim için pek olası görünmüyorAynen katılıyorum küçük bir ilde yaşamak isterdim herşeyi doğal yetişen çocuklarımın doya doya oynayacagı yeşil alan vb ilerde olur belki hayal kurmak güzel oluyor :)
Yok canım ben de eşim de tüketmiyoruz eve de almıyoruz. Zaten bizim yiyip de çocuğa yiyemezsin dememiz haksızlık olur.Izlemeyecek vermeyeceksin eline acmayacaksin telefonu..vs.yi
Pekielecda o bahsettigin tur seyleri sen de yemiyorsun tuketmiyorsun degil mi?
Bizde de babasi alir gelir maalesef sekeri tuzu babasi kullanir ona.. ben kucukken hic vermedim tuzu sekeri...
Sutunu de balli veririm.. arkadasin kizi da geldiginde annem almiyor bize soylenirdi:)) buyuyum buyuyunce istedigim gibi yicem der :)
Dün Ordu evinde kantinde kasadayız . Önümüze bir bayan var yan kasada da başka bir bayan . Market arabası size yemin ediyorum ağzı beraber abur cubur doluydu hayatımda öyle bir görüntü asla görmemiştim. Diğer kasada ki de aynı şekilde oda o bir elinde çanta kolunda bilezikler ürünleri tek tek koyuyordu kasaya çığlık atmak istedim o an . Siz o çocuklara o yiyecekleri nasıl yedirirsiniz diye ben 26 yıllık hayatımda o kadar abur cubur yememişimdir asla . Topladılar resmen eve market reyonu açılırdıYok canım ben de eşim de tüketmiyoruz eve de almıyoruz. Zaten bizim yiyip de çocuğa yiyemezsin dememiz haksızlık olur.
Halbuki evde bir kekini yap 15 dakikani almaz bir tepsi pogaca yap yada bir tepsi borek yap cocuguna icine ne koydugunu biliyorsun mutlaka en az bir tanesini bulundururum evde hazir nadir alirim oda nefisleri kalmasin diye kola cips v.s hic girmez evinizeDün Ordu evinde kantinde kasadayız . Önümüze bir bayan var yan kasada da başka bir bayan . Market arabası size yemin ediyorum ağzı beraber abur cubur doluydu hayatımda öyle bir görüntü asla görmemiştim. Diğer kasada ki de aynı şekilde oda o bir elinde çanta kolunda bilezikler ürünleri tek tek koyuyordu kasaya çığlık atmak istedim o an . Siz o çocuklara o yiyecekleri nasıl yedirirsiniz diye ben 26 yıllık hayatımda o kadar abur cubur yememişimdir asla . Topladılar resmen eve market reyonu açılırdı
Tatli ihtiyacin olmuyor mu oluyorsa nasil gideriyorsun canim?Yok canım ben de eşim de tüketmiyoruz eve de almıyoruz. Zaten bizim yiyip de çocuğa yiyemezsin dememiz haksızlık olur.
Tatlım Merhaba! Sana bir şey soracağım ağdayı ne takvimine göre yapıyorsun ben anlamadım daKahvaltıdan sonra, kahveye misafir geldi, pazarları misafirsiz içmek istemiyoruz kahvemizi evde olduğumuz sürece.
Haşlanmış patates vardı hamur yoğurdum tavada D börek yaptım, salata turşu yoğurt yedik,
Hava kapalı sürekli yağıyor, yağmur izleyerek çay içtik, evden çıkmadım hiç köye gidemedim bu Hafta, annemle telefonda konuştum,
Dolaptaki yemekler yarına yeter,
Markete gitmem lazım yumurta hiç yok,
Tuz,şeker,bulgur un alırım.
Aynen öyle ayda 1 cips alırız oda 1 paket birde kola başka valla birşey almam herşeyi evde yapmaya çalışıyorumHalbuki evde bir kekini yap 15 dakikani almaz bir tepsi pogaca yap yada bir tepsi borek yap cocuguna icine ne koydugunu biliyorsun mutlaka en az bir tanesini bulundururum evde hazir nadir alirim oda nefisleri kalmasin diye kola cips v.s hic girmez evinize
Evde yapmaya alis canim aliskanlik haline geliyor zaten en guzeli ilerde de cocuklarina yaparsinAynen öyle ayda 1 cips alırız oda 1 paket birde kola başka valla birşey almam herşeyi evde yapmaya çalışıyorum
ah keske becersemde yapabılsem ben agda makınası bıle aldm kuafore gtmemek için o kadar para verdm ama ozel bolgeye mumkun degıl kendım yapamıyorumEvde kendim yapıyorum markette satılan çamsakızı olanı alıyorum ,
Cat cut 10 dk bile sürmüyor, tavsiye ederim (ilk başta daha uzun sürüyordu tabiki)
Kozmik ay takviminde epilasyon takvimine dikkat ediyorum,adetliyken ve açken yapmıyorum,
Tavsiye ederim
canım altan eskıden boynerde de vardı ben baska yerden almıstm ama orası kapandı boynerde artk satmıyomus sadece nette satılıyo altan.Cnm ben de Boyner’den alacağım senin Altan marka Boyner’de mı?
Bende 50 paket hazir corba alani gordumAynen öyle ayda 1 cips alırız oda 1 paket birde kola başka valla birşey almam herşeyi evde yapmaya çalışıyorum
Canım tatlı istediğinde kuru incir, kuru kayısı veya pestil tüketiyorum. Tatlı ihtiyacımı karşılıyor. Regl dönemlerinde benim de canım çok tatlı istiyor:)Tatli ihtiyacin olmuyor mu oluyorsa nasil gideriyorsun canim?
Ben regl zamani bildigin aseriyorum cikolataya abur cubura:)
Biz izlemeyiz. Zaten Amerikan pediatristler birliğinin tavsiyesinde de ilk 18 ay sıfır ekran 18-24 ay arası da tadım günleri gibi olmalı diyor. 5 yaşta mesela en çok 1 sa diyor. Kreşler de buna uyarsa Harika olur.Izlemeyecek vermeyeceksin eline acmayacaksin telefonu..vs.yi
Pekielecda o bahsettigin tur seyleri sen de yemiyorsun tuketmiyorsun degil mi?
Bizde de babasi alir gelir maalesef sekeri tuzu babasi kullanir ona.. ben kucukken hic vermedim tuzu sekeri...
Sutunu de balli veririm.. arkadasin kizi da geldiginde annem almiyor bize soylenirdi:)) buyuyum buyuyunce istedigim gibi yicem der :)
Ilk evlendigim sene bende alirdin birde bulyonlardan alirdim zamanla tecrube artiyorBende 50 paket hazir corba alani gordum
gecmıs olsn canım yaYok canım gece duvarı kırıp girmişler bütün altınları calmislar
Ilk evlendigim sene bende alirdin birde bulyonlardan alirdim zamanla tecrube artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?