Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de böyle olacağını tahmin ediyorum. Ekran için şöyle bir şey yaptım ben. Kızım doğunca tv yayınını kapattırdım ben çünkü gelecek bakıcının bütün gün tv seyretme ve daha kötüsü çocuğuma seyrettirme riskini almak istemedim. Kızım büyüyünce de tablet aldım. Evde internet yok. İşyerinde öğle arası çizgi film seyredip bir sıkıntısı yoksa tablete yüklüyorum. Her gün yarım saat tablet seyretme hakkı var. Haftasonları ise sabah-öğle ve akşam yarımşar saat hakkı var.

Yok canım ben de eşim de tüketmiyoruz eve de almıyoruz. Zaten bizim yiyip de çocuğa yiyemezsin dememiz haksızlık olur.

Yok canım ben de eşim de tüketmiyoruz eve de almıyoruz. Zaten bizim yiyip de çocuğa yiyemezsin dememiz haksızlık olur.
Dün Ordu evinde kantinde kasadayız . Önümüze bir bayan var yan kasada da başka bir bayan . Market arabası size yemin ediyorum ağzı beraber abur cubur doluydu hayatımda öyle bir görüntü asla görmemiştim. Diğer kasada ki de aynı şekilde oda o bir elinde çanta kolunda bilezikler ürünleri tek tek koyuyordu kasaya çığlık atmak istedim o an . Siz o çocuklara o yiyecekleri nasıl yedirirsiniz diye ben 26 yıllık hayatımda o kadar abur cubur yememişimdir asla . Topladılar resmen eve market reyonu açılırdı

Halbuki evde bir kekini yap 15 dakikani almaz bir tepsi pogaca yap yada bir tepsi borek yap cocuguna icine ne koydugunu biliyorsun mutlaka en az bir tanesini bulundururum evde hazir nadir alirim oda nefisleri kalmasin diye kola cips v.s hic girmez evinize

Tatli ihtiyacin olmuyor mu oluyorsa nasil gideriyorsun canim?
Ben regl zamani bildigin aseriyorum cikolataya abur cubura:)

Tatlım Merhaba! Sana bir şey soracağım ağdayı ne takvimine göre yapıyorsun ben anlamadım da

Aynen öyle ayda 1 cips alırız oda 1 paket birde kola başka valla birşey almam herşeyi evde yapmaya çalışıyorum

Kozmik ay takvimi yazıp, sayfa açılınca,
Ocak ayı epilasyon takvimini veriyor,
Saç bakım takvimi vs de var, hepsi ayrı ayrı yazılıyor.
Oğlak, başak,boğa günlerine denk geliyor epilasyon günleri,
Kaş bakımı için aslan günü vs
A Alya_sura88

ah keske becersemde yapabılsem ben agda makınası bıle aldm kuafore gtmemek için o kadar para verdm ama ozel bolgeye mumkun degıl kendım yapamıyorum

Cnm ben de Boyner’den alacağım senin Altan marka Boyner’de mı?
canım altan eskıden boynerde de vardı ben baska yerden almıstm ama orası kapandı boynerde artk satmıyomus sadece nette satılıyo altan.
bu aldıgımın tipi altan olana ck benzıyodu markasna bakmadm baya toparladı ama

Biz izlemeyiz. Zaten Amerikan pediatristler birliğinin tavsiyesinde de ilk 18 ay sıfır ekran 18-24 ay arası da tadım günleri gibi olmalı diyor. 5 yaşta mesela en çok 1 sa diyor. Kreşler de buna uyarsa Harika olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…