Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bence annenin çocuğuna karşı iki ana görevi var. Birincisi doğru adamı çocuğun babası yapmak, ikincisi de sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırmak. Gerisi bir şekilde halledilir ama bu iki konu kritik.

Bir bak da söyle canım markasını sana zahmet Boyner’e gitçez hafta içi.

Biz izlemeyiz. Zaten Amerikan pediatristler birliğinin tavsiyesinde de ilk 18 ay sıfır ekran 18-24 ay arası da tadım günleri gibi olmalı diyor. 5 yaşta mesela en çok 1 sa diyor. Kreşler de buna uyarsa Harika olur.
18 degil 24 ay olmali canim.. kreste de izletiyorlardi ama zaten 3 yasinda baslamisti krese... en fazla 15 20dk izliyorlardi...
Olsun da kuzumm biz onu krese bile baslattik :))

Yüzde yüz katılıyorum

Ben hayatımda hiç bulyon almadım annemde almazdı . Hazır çorba asla pişirmedim . Bilmediğim bir marka asla birşey almam özellikle markaya dikkat ediyorum. Sucuk filan kendimiz yapıyoruz zaten marketten almıyorum

Buzlukta kek kurabiye mozaik pasta bulundurmak çok işe yarıyor benim krizlerimi bunlar birde tahin pekmez ve helva çözüyor

Ben hayatımda hiç bulyon almadım annemde almazdı . Hazır çorba asla pişirmedim . Bilmediğim bir marka asla birşey almam özellikle markaya dikkat ediyorum. Sucuk filan kendimiz yapıyoruz zaten marketten almıyorum
Sucuk ben marketten kasap reyonundan namet veya Polenez marka alıyorum onları çok seviyorum. Sucuk yapan gıvendogım yer olsa alırdım

18 degil 24 ay olmali canim.. kreste de izletiyorlardi ama zaten 3 yasinda baslamisti krese... en fazla 15 20dk izliyorlardi...
Olsun da kuzumm biz onu krese bile baslattik :))
Ay evet daha portakaldaki vitaminin başına gelenler:)))
Şekerli şeyler için de insanın bir eşik düzeyi oluyor eğer sabreder onu geçersen sonra senden iyisi yok. Pms için de Tarçınlı süt öneririm tatlı ihtiyacını baskılayacaktır.

Sucuk ben marketten kasap reyonundan namet veya Polenez marka alıyorum onları çok seviyorum. Sucuk yapan gıvendogım yer olsa alırdım
Ben Polonez ile ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum çok vukuatı olan bir marka onlarla ilgili çıkan haberler hep toplatıldı mutlaka araştırmalısın.

Portakalda vitamini de gectik canimm
Tesekkur ederimm onerim icin.
Sut icmiyorum pek ama denicem..
Peynir ve cesitlerini cok tukettigim icin sanirim.. zaten bu sutlerin de sut olmadigini ogrendikten sonra icmemin de manasi yok diye dusunuyorum...
Bir kac defa kavakli koyunden almistik tam sut ama simdi kis gitmiyoruz alamiyorum da... ne yiyip ne iceceksek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…