- 3 Haziran 2009
- 7.564
- 29.708
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.381
Bence annenin çocuğuna karşı iki ana görevi var. Birincisi doğru adamı çocuğun babası yapmak, ikincisi de sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırmak. Gerisi bir şekilde halledilir ama bu iki konu kritik.Dün Ordu evinde kantinde kasadayız . Önümüze bir bayan var yan kasada da başka bir bayan . Market arabası size yemin ediyorum ağzı beraber abur cubur doluydu hayatımda öyle bir görüntü asla görmemiştim. Diğer kasada ki de aynı şekilde oda o bir elinde çanta kolunda bilezikler ürünleri tek tek koyuyordu kasaya çığlık atmak istedim o an . Siz o çocuklara o yiyecekleri nasıl yedirirsiniz diye ben 26 yıllık hayatımda o kadar abur cubur yememişimdir asla . Topladılar resmen eve market reyonu açılırdı
Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer canimHayir
Ama belirtileri var gibi
Bir bak da söyle canım markasını sana zahmet Boyner’e gitçez hafta içi.ah keske becersemde yapabılsem ben agda makınası bıle aldm kuafore gtmemek için o kadar para verdm ama ozel bolgeye mumkun degıl kendım yapamıyorum
canım altan eskıden boynerde de vardı ben baska yerden almıstm ama orası kapandı boynerde artk satmıyomus sadece nette satılıyo altan.
bu aldıgımın tipi altan olana ck benzıyodu markasna bakmadm baya toparladı ama
18 degil 24 ay olmali canim.. kreste de izletiyorlardi ama zaten 3 yasinda baslamisti krese... en fazla 15 20dk izliyorlardi...Biz izlemeyiz. Zaten Amerikan pediatristler birliğinin tavsiyesinde de ilk 18 ay sıfır ekran 18-24 ay arası da tadım günleri gibi olmalı diyor. 5 yaşta mesela en çok 1 sa diyor. Kreşler de buna uyarsa Harika olur.
Evde yemek pişirmiyorlar anladımBende 50 paket hazir corba alani gordum
Yüzde yüz katılıyorumBence annenin çocuğuna karşı iki ana görevi var. Birincisi doğru adamı çocuğun babası yapmak, ikincisi de sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırmak. Gerisi bir şekilde halledilir ama bu iki konu kritik.
Hayir
Ama belirtileri var gibi
Test alacagim
Bende dün 2halley yedım reglım çok yakınBen 1 kalip beyaz cikolata devirdim dün
Ben yedıklerını cayı yalnız içmeyim diye yiyıyorum.Keske benıde kesse ben çikolata ya fln çok sarıyorumCanım tatlı istediğinde kuru incir, kuru kayısı veya pestil tüketiyorum. Tatlı ihtiyacımı karşılıyor. Regl dönemlerinde benim de canım çok tatlı istiyor:)
canım ekran kaydı aldm sana kodunu altanda boynerde online da var belki ankarada magazada vardır ıkısını de ozelden atıyorumBir bak da söyle canım markasını sana zahmet Boyner’e gitçez hafta içi.
Hoşbulduk teşekkür ederim@cascade- hoş geldin aramıza
Sucuk ben marketten kasap reyonundan namet veya Polenez marka alıyorum onları çok seviyorum. Sucuk yapan gıvendogım yer olsa alırdımBen hayatımda hiç bulyon almadım annemde almazdı . Hazır çorba asla pişirmedim . Bilmediğim bir marka asla birşey almam özellikle markaya dikkat ediyorum. Sucuk filan kendimiz yapıyoruz zaten marketten almıyorum
Ay evet daha portakaldaki vitaminin başına gelenler:)))18 degil 24 ay olmali canim.. kreste de izletiyorlardi ama zaten 3 yasinda baslamisti krese... en fazla 15 20dk izliyorlardi...
Olsun da kuzumm biz onu krese bile baslattik :))
Şahin de güzel alabilirsin onu daSucuk ben marketten kasap reyonundan namet veya Polenez marka alıyorum onları çok seviyorum. Sucuk yapan gıvendogım yer olsa alırdım
Ben Polonez ile ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum çok vukuatı olan bir marka onlarla ilgili çıkan haberler hep toplatıldı mutlaka araştırmalısın.Sucuk ben marketten kasap reyonundan namet veya Polenez marka alıyorum onları çok seviyorum. Sucuk yapan gıvendogım yer olsa alırdım
Portakalda vitamini de gectik canimmAy evet daha portakaldaki vitaminin başına gelenler:)))
Şekerli şeyler için de insanın bir eşik düzeyi oluyor eğer sabreder onu geçersen sonra senden iyisi yok. Pms için de Tarçınlı süt öneririm tatlı ihtiyacını baskılayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?