Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz kıymayı mesela 5 kg satın alıyoruz memleketten gelirken de kaliteli baharat getiriyoruz tam sucuğun ihtiyacı olan gramınca eşim yoğurup sucuk yapıyor buzluğa paketliyoruz. Bu sene kurbanda arkadaşlarla hisseye gireceğiz dağıtıp evde kalanısın ayarlayıp yine sucuk yapacağız

Ben Polonez ile ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum çok vukuatı olan bir marka onlarla ilgili çıkan haberler hep toplatıldı mutlaka araştırmalısın.
Hadı ya bayadır namet alıyordum ama polenezde almıslıgım var Teşekkür ederim uyardığın için araştıracağım.Sen hangı mrkları tavsıye edersın pekı?cumhuriyet sucukları aldık pek begenmedı eşim

Amacım süt değil tarçına değinmekti kanşekerini dengeliyor. Gerçi onda da sri lanka olanları almak lazımmış diğerlerinde kumarin oranı yüksek olduğu için kc toksisitesi ve kanı sulandırma yapıyormuş. Ben şu ara dut pestiline sardım çok güzel oluyor :))

Marka olarak bilmiyorum pek. Bir ara biz de cumhuriyet aldık sevmedik sonra ikbal denedik fena değildi ama hiç birinin yerini kızılcahamam daki tanıdık kasaplardan aldığımız sucuklar tutmuyor. Bir ara sucuk almak için gideceğim buzluğa istifleyeceğim.

Kayısı pestili de denemelisin ayrıca erik şahane oluyor

Tamam onu anladim tarcinli sutu denerim diyorum.. yogurda konan tarcin da dengeler mi acaba?

Tamam onu anladim tarcinli sutu denerim diyorum.. yogurda konan tarcin da dengeler mi acaba?
Olur tabi. ben yoğurda hurma biraz üzüm filan da atıyorum hatta insülin direnci olan insanlar için beslenme uzmanları meyveyi süt ya da yoğurtla birarads tüketmelerini öneriyorlar.

Ben yedıklerını cayı yalnız içmeyim diye yiyıyorum.Keske benıde kesse ben çikolata ya fln çok sarıyorum
Şeker bir tür bağımlılık aslında. O döngüye bir girince bir daha çıkmak zor oluyor. Ben gün içinde kan şekerimi stabil tutacak şekilde beslenmeye gayret ediyorum. Şekeri günlük rutinden çıkarınca bir süre sonra tatlı krizleri sona eriyor. Ekmek için de aynısı geçerli.

Eriği bu sene kv bahçedeki eriklerden yapmış verdi ama yapış yapıştı pek sevmedim. Kayısı pestilini hiç yemedim o da güzel olabilri. Benim asıl favorim cevizli sucuklar :))
Canım istedi resmen

Ben işyerindeki su şişeme kabuklu tarçın ve limon atıyorum. O şekilde tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…