- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.401
Hadı ya bayadır namet alıyordum ama polenezde almıslıgım var Teşekkür ederim uyardığın için araştıracağım.Sen hangı mrkları tavsıye edersın pekı?cumhuriyet sucukları aldık pek begenmedı eşimBen Polonez ile ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum çok vukuatı olan bir marka onlarla ilgili çıkan haberler hep toplatıldı mutlaka araştırmalısın.
Amacım süt değil tarçına değinmekti kanşekerini dengeliyor. Gerçi onda da sri lanka olanları almak lazımmış diğerlerinde kumarin oranı yüksek olduğu için kc toksisitesi ve kanı sulandırma yapıyormuş. Ben şu ara dut pestiline sardım çok güzel oluyor :))Portakalda vitamini de gectik canimm
Tesekkur ederimm onerim icin.
Sut icmiyorum pek ama denicem..
Peynir ve cesitlerini cok tukettigim icin sanirim.. zaten bu sutlerin de sut olmadigini ogrendikten sonra icmemin de manasi yok diye dusunuyorum...
Bir kac defa kavakli koyunden almistik tam sut ama simdi kis gitmiyoruz alamiyorum da... ne yiyip ne iceceksek..
Hoşgeldinizpure hazel 3 cumhuriyet altını yazabilirsin bu senelik toplam birikim hedefim
Marka olarak bilmiyorum pek. Bir ara biz de cumhuriyet aldık sevmedik sonra ikbal denedik fena değildi ama hiç birinin yerini kızılcahamam daki tanıdık kasaplardan aldığımız sucuklar tutmuyor. Bir ara sucuk almak için gideceğim buzluğa istifleyeceğim.Hadı ya bayadır namet alıyordum ama polenezde almıslıgım var Teşekkür ederim uyardığın için araştıracağım.Sen hangı mrkları tavsıye edersın pekı?cumhuriyet sucukları aldık pek begenmedı eşim
Kayısı pestili de denemelisin ayrıca erik şahane oluyorAmacım süt değil tarçına değinmekti kanşekerini dengeliyor. Gerçi onda da sri lanka olanları almak lazımmış diğerlerinde kumarin oranı yüksek olduğu için kc toksisitesi ve kanı sulandırma yapıyormuş. Ben şu ara dut pestiline sardım çok güzel oluyor :))
Tamam onu anladim tarcinli sutu denerim diyorum.. yogurda konan tarcin da dengeler mi acaba?Amacım süt değil tarçına değinmekti kanşekerini dengeliyor. Gerçi onda da sri lanka olanları almak lazımmış diğerlerinde kumarin oranı yüksek olduğu için kc toksisitesi ve kanı sulandırma yapıyormuş. Ben şu ara dut pestiline sardım çok güzel oluyor :))
Eriği bu sene kv bahçedeki eriklerden yapmış verdi ama yapış yapıştı pek sevmedim. Kayısı pestilini hiç yemedim o da güzel olabilri. Benim asıl favorim cevizli sucuklar :))Kayısı pestili de denemelisin ayrıca erik şahane oluyor
Olur tabi. ben yoğurda hurma biraz üzüm filan da atıyorum hatta insülin direnci olan insanlar için beslenme uzmanları meyveyi süt ya da yoğurtla birarads tüketmelerini öneriyorlar.Tamam onu anladim tarcinli sutu denerim diyorum.. yogurda konan tarcin da dengeler mi acaba?
Şeker bir tür bağımlılık aslında. O döngüye bir girince bir daha çıkmak zor oluyor. Ben gün içinde kan şekerimi stabil tutacak şekilde beslenmeye gayret ediyorum. Şekeri günlük rutinden çıkarınca bir süre sonra tatlı krizleri sona eriyor. Ekmek için de aynısı geçerli.Ben yedıklerını cayı yalnız içmeyim diye yiyıyorum.Keske benıde kesse ben çikolata ya fln çok sarıyorum
Canım istedi resmenEriği bu sene kv bahçedeki eriklerden yapmış verdi ama yapış yapıştı pek sevmedim. Kayısı pestilini hiç yemedim o da güzel olabilri. Benim asıl favorim cevizli sucuklar :))
Ben işyerindeki su şişeme kabuklu tarçın ve limon atıyorum. O şekilde tüketiyorum.Amacım süt değil tarçına değinmekti kanşekerini dengeliyor. Gerçi onda da sri lanka olanları almak lazımmış diğerlerinde kumarin oranı yüksek olduğu için kc toksisitesi ve kanı sulandırma yapıyormuş. Ben şu ara dut pestiline sardım çok güzel oluyor :))
Tarçınlı limonlu su olayını bi ben yapamadım. Gerçi ben sade suyu da normalde çok içerim de.Ben işyerindeki su şişeme kabuklu tarçın ve limon atıyorum. O şekilde tüketiyorum.
Ben de suyu iyi iciyorum.. tatlandirmaya gerek duymuyorum.. :)Tarçınlı limonlu su olayını bi ben yapamadım. Gerçi ben sade suyu da normalde çok içerim de.
Cumhuriyet altini aliriz anladim caneBiz de cumhuriyet aliriz..
Su ben de çok tüketirm. Sadece işyerindeki şişede yapıyorum bunu ki öğle yemeğinde çıkan tatlılara karşı dirayetli olabileyim diye:) İşe de yarıyor genelde.Tarçınlı limonlu su olayını bi ben yapamadım. Gerçi ben sade suyu da normalde çok içerim de.
Aklın altında hahahhaaCumhuriyet altini aliriz anladim cane
Sonra jeton dustu.
Algıda secicilik yasadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?