Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Su ben de çok tüketirm. Sadece işyerindeki şişede yapıyorum bunu ki öğle yemeğinde çıkan tatlılara karşı dirayetli olabileyim diye:) İşe de yarıyor genelde.
Ben normalde de iradeliyim hatta Adım çıkmış birisi bir yere gitsin bir tatlı getirmiş olsun bana ikram ettiklerinde hmm Sirkencubin mi o tatlı şekerli şey yemez ki diyorlar :)

Ben normalde de iradeliyim hatta Adım çıkmış birisi bir yere gitsin bir tatlı getirmiş olsun bana ikram ettiklerinde hmm Sirkencubin mi o tatlı şekerli şey yemez ki diyorlar :)
Benim de bakış açım şu şekilde, ortalama bir tatlı veya abur cubur tarzı bir şey ise önüme gelen, bunu yiyip kendimi zehirlediğime değmez diye düşünüyorum. Şekerli bir şey yiyeceksem, hakkı verilerek yapılmış bir tatlıyı yemeyi tercih ederim. İşyerinde çıkan glikoz şuruplu baklava yerine sevdiğim pastaneden kendime sufle ısmarlamayı tercih ederim mesela:)

Yarin sabaha kuracagim alarmi kizlar. Yapayim mantiyi canim istedi.
Bak buraya yazinca aklima geldi kiymayi cikarmadim.
Ya marketten aldim kilosu 20 lira ama belli yani tadindan. Cok islem gormus. Cok sagliksiz.
Buzlugumda yer yoktu kv ile yapacaktik. Yarin 1 pisirimlik yapayim

Hic sorma. Bugun arkadasla konusduk. Birinden bahsediyor. Her ay 1 bilezik aliyormus. 2 kolu dirsegine kadar bilezik doluymus vs.
Aç birak ama bileziksiz birakma o kadini diyor
O bilezikleri muhafaza etmekte zor oluyor . Afrin parasıyla bilezik almıştım toplam 13 bileziğim olmuştu inceli kalınlı çok zor oluyordu . Son 5 tanesini araba için bozdurup kurtuldum

Ben de öyle düşünüyorum mesela yiyeceğim bir dilim baklava ise Antep’ten gelen özel olmalı yoksa değmez de mi :)

Buzlukta kek kurabiye mozaik pasta bulundurmak çok işe yarıyor benim krizlerimi bunlar birde tahin pekmez ve helva çözüyor
Tahinpekmez vazgecilmezimdir ama su an kizimda alerji var ve ozellikle tahin ve susama karsi cok ozledim yemeyisutumden kizima geciyor o yuzden bircok seyi yemiyorum

Tahinpekmez vazgecilmezimdir ama su an kizimda alerji var ve ozellikle tahin ve susama karsi cok ozledim yemeyisutumden kizima geciyor o yuzden bircok seyi yemiyorum
Ya ben hayatım boyunca hep ev pekmezi yedim. Fakat şuan çok az kaldı ve bulamayacağım bir süre . Hangi marka pekmez alıyorsun

Ya ben hayatım boyunca hep ev pekmezi yedim. Fakat şuan çok az kaldı ve bulamayacağım bir süre . Hangi marka pekmez alıyorsun
Canim kayinvalidemlerin dutlari var o dut pekmezi yaptiriyor banada hersene verir yasadigim yerde uzum bolgesi burdanda ev yapimi uzum pekmezi aliyorum siirtesin canim ordada ev yapimi bulabilirsin

Mis gibi barbunyam vardı sen mantı diyince ben de mantı yaptım buzluğumdan. oturdum ve dolu dolu bir tabak da yedim. Şu ara aldığım hormonlar çok fena tartıda iki kilo farketmiş acayip ödemliyim. Bu ara üç günlük bir detoks yapsam iyi olacak gibi

Afiyetler olsunnnn
Bebiste vitamin olarak dönsün insallah

Canim kayinvalidemlerin dutlari var o dut pekmezi yaptiriyor banada hersene verir yasadigim yerde uzum bolgesi burdanda ev yapimi uzum pekmezi aliyorum siirtesin canim ordada ev yapimi bulabilirsin
Annemlerin yaptığının dışında kimseninkine güvenmiyorum ne yazıkki canım. Bazı şeylerin ne şartlarda yapıldığını bilmek istiyorum oda olmuyor

Aslında geleneksel yöntemle hazırlanan pekmezleri değil de fabrikasyon olanları tercih etmek gerekiyormuş hmf den ötürü. Bence hazır pekmezlere de ılımlı bakabilirsin

Aslında geleneksel yöntemle hazırlanan pekmezleri değil de fabrikasyon olanları tercih etmek gerekiyormuş hmf den ötürü. Bence hazır pekmezlere de ılımlı bakabilirsin
Neden ki içime koruyucu madde katıyorlar buna olumsuz birşey bence

Hidroksimetilfurfural diye bir kimyasal. Geleneksel yöntemle yapılan pekmezlerde yüksek ısıda ortaya çıkıyor kanserojen olarak geçiyor ve gıdalarda sınırlı düzeyde bulunması gerekiyor
Teşekkür ediyorum. Yıllardır yiyoruz artık yapacak pekte birşey yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…