Bugün ne aldin kaç tl harcadin

iyi geceler kizlar. uzun suredir sizi takipteyim benim icin cok faydalı bi topik gercekten hepinize teşekkürler :) sifremi unutmuştum yeni yazabiliyorum araniza katilmak istiyorum kabul ederseniz

Şuan karı koca çok sinirliyiz . Dün çarşıda arabayı her zaman ki sokağa park ettik sadece 10 dk arkamızda da 2 araç daha vardı . Geri geldiğimiz zaman arabanın silgeci kalkıktı . Diğer arabalara baktık onlarınki normal. Biraz önce e devletime baktık park cezası 108 tl . Park yasağı ile ilgili bir tabela filan yoktu . Eşim Salı itiraz edeceğiz dedi ama çok sinirlerimiz bozuldu . Fark parası daha gelmeden uçtu

Oğlum 2.5 yaşında 2 ayliktan bu yana teşhis var yumurta aki geçti. Baliktan zehirlendi tekrar 2 yıl sonra yiyecek. Süt gerçekten çok zor herseyde var ona göre dondurmasi pastası böreği yapıyorum .önünde birsey yemek eziyet hele. 1 yil bende diyet yaptım sonra emmeyi bıraktı inşallah geçer çok zormuş cunku

Canim hosgeldin.
Kendinden bahseder misin biraz
hoş buldum canim tabi kii. 24 yasindayim 2 bucuk yaşında oğlum var. eşimin isi dolayısıyla doğudayız .bu yaz tayinciyiz insallah kredi borcumuzu bitirdik bu yaz yazdan beri birikim yapmaya çalışıyorum. ama burda herşey çok pahalı

Hosegeldınız Benim eşimde Doğuda seneye donecek inş. Bız oğlumla kaldık eş götürülemeyen yere gitti.

elecda daha once saglikli yasam grubunu konusmustuk yeni gelismelerini nasil gozlemliyorsun
Ben oceandan memnunum ama aklim celinmiyor degil
Esime daily one aldim cok rahat etti cok yogun calisiyor yemek yemek aklina gelmez
Ben elimdeki ocean takviyeleri bitince deneyeceğim çıkardıkları ürünleri. Sen ne düşünüyorsun?

Dugun kredisi mi canim. Asker veya polis galiba esin

Ben elimdeki ocean takviyeleri bitince deneyeceğim çıkardıkları ürünleri. Sen ne düşünüyorsun?

Denemeye değer diye düşünüyorum, içerikleri bana ideal geldi, fakat test zamanıma denk getirip net sonuç görmeyi düşündüm, 6 - 9 ay da bir test yaptırıyorum büyük ihtimalle beğenip devam edicem ki fiyatını çok beğendim

Aynen, hem fiyatlar iyi hem yerli üretim deneyelim bakalım:)

Migrostan anneme ve kendi evime alışveriş yaptım, sıvıyag zeytin yağı havlu kağıt deterjan barilla makarna toz şeker 150 lira tuttu uzun zamandır eve bişey almıyordum hem uygun fiyata denk getirdim hem taşımamış olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…