- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.461
Canim hosgeldin.iyi geceler kizlar. uzun suredir sizi takipteyim benim icin cok faydalı bi topik gercekten hepinize teşekkürler :) sifremi unutmuştum yeni yazabiliyorum araniza katilmak istiyorum kabul ederseniz
Oğlum 2.5 yaşında 2 ayliktan bu yana teşhis var yumurta aki geçti. Baliktan zehirlendi tekrar 2 yıl sonra yiyecek. Süt gerçekten çok zor herseyde var ona göre dondurmasi pastası böreği yapıyorum .önünde birsey yemek eziyet hele. 1 yil bende diyet yaptım sonra emmeyi bıraktı inşallah geçer çok zormuş cunkutesekkur ederim...
Kızımın da öncelikle sut ve sut ürünlerine var dedi dr onları kestim yiyerek anlıyorum sonra iki gün tahini çok yedim hic durmadı susamlı poğaça yedim yine hic durmadı uyumadı kıvrandı durdu balık yiyorum onda bisey olması en çokta sut ve sut ürünleri zorluyor beni herseyde var kendime özel kek börek helva v.s yapıyorum arada daha iyiye gidiyor çok şükür ne kadar dikkat edersen o kadar cabuk geçermiş allerji sizin ne kadarlik bebeginiz kızım 3.5 aylık birde kilo alımı yavaş 5.500 fakat boyu 3.5 ayda 17 cm uzadi
hoş buldum canim tabi kii. 24 yasindayim 2 bucuk yaşında oğlum var. eşimin isi dolayısıyla doğudayız .bu yaz tayinciyiz insallah kredi borcumuzu bitirdik bu yaz yazdan beri birikim yapmaya çalışıyorum. ama burda herşey çok pahalıCanim hosgeldin.
Kendinden bahseder misin biraz
Hosegeldınız Benim eşimde Doğuda seneye donecek inş. Bız oğlumla kaldık eş götürülemeyen yere gitti.hoş buldum canim tabi kii. 24 yasindayim 2 bucuk yaşında oğlum var. eşimin isi dolayısıyla doğudayız .bu yaz tayinciyiz insallah kredi borcumuzu bitirdik bu yaz yazdan beri birikim yapmaya çalışıyorum. ama burda herşey çok pahalı
Çok geçmiş olsunHerkese günaydın an itibari ile grip oldum pöff
günaydın canım geçmiş olsun dikkat et.. dinlen bol su bol c vit. geçer inşallah hemen..Herkese günaydın an itibari ile grip oldum pöff
sizin icin cok zordur eminim insallah çabucak kavusursunuz canım sağlikla insallahHosegeldınız Benim eşimde Doğuda seneye donecek inş. Bız oğlumla kaldık eş götürülemeyen yere gitti.
Ben elimdeki ocean takviyeleri bitince deneyeceğim çıkardıkları ürünleri. Sen ne düşünüyorsun?elecda daha once saglikli yasam grubunu konusmustuk yeni gelismelerini nasil gozlemliyorsun
Ben oceandan memnunum ama aklim celinmiyor degil
Esime daily one aldim cok rahat etti cok yogun calisiyor yemek yemek aklina gelmez
Dugun kredisi mi canim. Asker veya polis galiba esinhoş buldum canim tabi kii. 24 yasindayim 2 bucuk yaşında oğlum var. eşimin isi dolayısıyla doğudayız .bu yaz tayinciyiz insallah kredi borcumuzu bitirdik bu yaz yazdan beri birikim yapmaya çalışıyorum. ama burda herşey çok pahalı
gecmıs olsun canım dikkat et kendıne vıtamın desteği al bol bol meyve yeHerkese günaydın an itibari ile grip oldum pöff
Ben elimdeki ocean takviyeleri bitince deneyeceğim çıkardıkları ürünleri. Sen ne düşünüyorsun?
Aynen, hem fiyatlar iyi hem yerli üretim deneyelim bakalım:)Denemeye değer diye düşünüyorum, içerikleri bana ideal geldi, fakat test zamanıma denk getirip net sonuç görmeyi düşündüm, 6 - 9 ay da bir test yaptırıyorum büyük ihtimalle beğenip devam edicem ki fiyatını çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?