Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tucecim sucugu bağırsakta yapmıyorsunuz değil mi buz dolabı posetinde mi sakliyorsun bende çocuklar için yapmak istiyorum

Kizlar ne guzel konusmussunuz
Ben kurkcu dukkanina dondum
Haftasonu guzel gecti
Kv seni alisverise cikarayim diye israr etti ama almadim hava cok yagmurluydu evde gecirdik sevdigim komsularda var.

Marketten hiç kıyma almadım
Bence siz de almayın

Annemlerin yaptığının dışında kimseninkine güvenmiyorum ne yazıkki canım. Bazı şeylerin ne şartlarda yapıldığını bilmek istiyorum oda olmuyor
tanıdığım kişilerden alıyorum bende canım haklisin pekmezimi salcami pulbiberimi tanıdığım insanlardan ev yapımı alıyorum 9 senedir burdayım küçük bir yerde yaşıyoruz genel olarak çoğu kişiyi taniyorum

elecda daha once saglikli yasam grubunu konusmustuk yeni gelismelerini nasil gozlemliyorsun
Ben oceandan memnunum ama aklim celinmiyor degil
Esime daily one aldim cok rahat etti cok yogun calisiyor yemek yemek aklina gelmez

Tucecim sucugu bağırsakta yapmıyorsunuz değil mi buz dolabı posetinde mi sakliyorsun bende çocuklar için yapmak istiyorum
Evet evet aynen buzdolabı Poşeti ile ama 2 tane üst üste geçiriyorum canım yoksa koku sinebiliyor

Tahinpekmez vazgecilmezimdir ama su an kizimda alerji var ve ozellikle tahin ve susama karsi cok ozledim yemeyisutumden kizima geciyor o yuzden bircok seyi yemiyorum
Geçmiş olsun başka nelere alerjiniz var .Benim oglumunda süt ve süt ürünleri alerjisi ile balık alerjisi var ve cok zor bir durum. Allah sabır versin

Bizde 0 kişi tanıyoruz bi üst kattaki komşuyu tanıyorduk onunla da ses yüzünden tartıştık aşırı ses yapıyorlardı gece geç saatlerde çamaşır makinası sesi çocukları asla durmuyor çok yüksek sesle konuşuyorlardı filan artık onlarla da görüşmüyoruz. Birde burası çok yüksek dereceli terör bölgesi tazminatımızı bile çift alıyoruz o yüzden . Öyle köylere filan gitmek olmuyor burada . Bazı şeylere özen gösteriyorum ama herşeyi de yapamama psikolojim bile yetişmez bunun için . Pul biber salça pekmez zeytinyağı kuru kayısı erik filan hepsini özel alıyorum yada yapılıyor filan . Bulyon hazır yiyecekler filan dikkat ediyorum gücüm buna yetiyor daha fazlası pek olmaz

Marketten hiç kıyma almadım
Bence siz de almayın
Mecbur bilindik market zincirlerinden almak gerekiyor yoksa yeterli gelmiyor ki . Ben özellikle büyük market zincirini tercih ediyorum. Küçük baş tüketemiyorum. Büyük başta sürekli bulunamıyor

Geçmiş olsun başka nelere alerjiniz var .Benim oglumunda süt ve süt ürünleri alerjisi ile balık alerjisi var ve cok zor bir durum. Allah sabır versin
tesekkur ederim...
Kızımın da öncelikle sut ve sut ürünlerine var dedi dr onları kestim yiyerek anlıyorum sonra iki gün tahini çok yedim hic durmadı susamlı poğaça yedim yine hic durmadı uyumadı kıvrandı durdu balık yiyorum onda bisey olması en çokta sut ve sut ürünleri zorluyor beni herseyde var kendime özel kek börek helva v.s yapıyorum arada daha iyiye gidiyor çok şükür ne kadar dikkat edersen o kadar cabuk geçermiş allerji sizin ne kadarlik bebeginiz kızım 3.5 aylık birde kilo alımı yavaş 5.500 fakat boyu 3.5 ayda 17 cm uzadi

Ben normalde de iradeliyim hatta Adım çıkmış birisi bir yere gitsin bir tatlı getirmiş olsun bana ikram ettiklerinde hmm Sirkencubin mi o tatlı şekerli şey yemez ki diyorlar :)
benim adımı da arkadasm yemeziçmez koydu
ıs yerınde kahve içiyolar sevmem nescafe vs turevlerini de sevmem cay bi bardak anca içerim kırıntı yıyolar devamlı cıkolata cekırdek kuruyemis hepsınde sagolsun yer misin dıyolar yok yorum adım yemezıcmeze cıktı onlar saglıklı degıl zatende benim sorunum benim ara öğün yada atıstırma alıskanlıgım yk o yuzden mesela oglen ve aksam kurt gıbı ac oluyorum ha gayret yıyorum Allahtan hemen doyuyorum
tatlı sadece sutlu tatlı severım cıkolata ve dger tatlılar hc aklıma gelmez
ama ekşiler ahh getir basımın ustunde yerleri var
bide zaafım cips ama onu da ayda 1e dusurdum hamıleyken ozellikle hıc yememem lazm nefsım körelsn dıye ayda 1

İyi geceler hanımlar yarın mesai var erken kalkacağız ama çok şükür bugünümüze Allah rahatlık versin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…