Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar
Ev almış başını gidiyordu hafta sonları böyle oluyor
Evi sil süpür toz al banyo wc yıla yoruldum
Cocuklara bi yayla çorbası yaptım sıcak sıcak içsinler su kis gününde
Aksama lahmacun yaptırılan
Kek ve poğaçada yapasım var cocuklar seviyor arkadaşım doğum yaptı yarin bir uğrayasın var yanında da götürürüm
Makina deterjanlarım bitti
Beyazlara ariel renklilere bingo kullanıyorum fiyatlar uçmuştur ne kadar oldular hic haberim yok

Canim a101de indirimdeydi kayologdan bakiver

Şu an elektrik firmasını parçalayabilirim
Geçen ay 80 lira ödediğim fatura bu ay 35 lira geldi, bu ay 3 sefer toplamda 1.5 2 saat ısıtııcı calıştırdım

kizlar benim su isiticim felan yok fırın ayda 2 kez felan calistiriyorum banyoda şohben kullaniyoruz 170 lira elektrik faturamiz

lojmandayiz eylülden beri de 400 lira yakıt oduyoruz zorluyo bizi haliyle subatta son ödeme gecen sene 280 felan di bu sene 400 oldu

Şu an elektrik firmasını parçalayabilirim
Geçen ay 80 lira ödediğim fatura bu ay 35 lira geldi, bu ay 3 sefer toplamda 1.5 2 saat ısıtııcı calıştırdım
Hahaha ama ısıtıcı çok çekmiyor zaten . Annemlerin evinden biliyorum Antalya’da doğalgaz yok ya ısıtıcı kullanıyorlar bazen

lojmandayiz eylülden beri de 400 lira yakıt oduyoruz zorluyo bizi haliyle subatta son ödeme gecen sene 280 felan di bu sene 400 oldu
Yakıt neyle ısınıyorsunuz full oil mi

Hahaha ama ısıtıcı çok çekmiyor zaten . Annemlerin evinden biliyorum Antalya’da doğalgaz yok ya ısıtıcı kullanıyorlar bazen

Anlamadım, gayette iyi ısındık üst kat boş olunca takviye almıştık

Geçen ay ne odedik o zmn biz
Bilmem artık o ay ne yaptıysan Ekim’de de aynı şey bana olmuştu . Ailemizin yanına gittik sadece 10 gün evde kaldık 20 gün yoktuk 50 tl fatura geldi normalde zaten 50 tl geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…