- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.501
Ben hiç beceremiyorum yaaaKalkip is yapmam lazim. Oturuyorum oyle piyasa takip ediyorum. Elektrik faturam 47 lira gelmisti. Al sat yapayim da Belki faturami odeyebilirim dedim. Fazlasiyla karim oldu
Canim a101de indirimdeydi kayologdan bakiverSlm kızlar
Ev almış başını gidiyordu hafta sonları böyle oluyor
Evi sil süpür toz al banyo wc yıla yoruldum
Cocuklara bi yayla çorbası yaptım sıcak sıcak içsinler su kis gününde
Aksama lahmacun yaptırılan
Kek ve poğaçada yapasım var cocuklar seviyor arkadaşım doğum yaptı yarin bir uğrayasın var yanında da götürürüm
Makina deterjanlarım bitti
Beyazlara ariel renklilere bingo kullanıyorum fiyatlar uçmuştur ne kadar oldular hic haberim yok
hangisi canımCanim a101de indirimdeydi kayologdan bakiver
Yapacagim canim yarin okul cikisi eczaneye ugrayacagim
bizim 110gelmıs47.8 tl elektrik borcumu odemis bulunmaktayim
Hahaha ama ısıtıcı çok çekmiyor zaten . Annemlerin evinden biliyorum Antalya’da doğalgaz yok ya ısıtıcı kullanıyorlar bazenŞu an elektrik firmasını parçalayabilirim
Geçen ay 80 lira ödediğim fatura bu ay 35 lira geldi, bu ay 3 sefer toplamda 1.5 2 saat ısıtııcı calıştırdım
Yakıt neyle ısınıyorsunuz full oil milojmandayiz eylülden beri de 400 lira yakıt oduyoruz zorluyo bizi haliyle subatta son ödeme gecen sene 280 felan di bu sene 400 oldu
Hahaha ama ısıtıcı çok çekmiyor zaten . Annemlerin evinden biliyorum Antalya’da doğalgaz yok ya ısıtıcı kullanıyorlar bazen
Isıtıcı cidden öyle harcamıyorAnlamadım, gayette iyi ısındık üst kat boş olunca takviye almıştık
Isıtıcı cidden öyle harcamıyor
Bilmem artık o ay ne yaptıysan Ekim’de de aynı şey bana olmuştu . Ailemizin yanına gittik sadece 10 gün evde kaldık 20 gün yoktuk 50 tl fatura geldi normalde zaten 50 tl geliyorduGeçen ay ne odedik o zmn biz
kömürle canım doğal gaz bu sene geldi bu şehire kaloriferli lojmandayizYakıt neyle ısınıyorsunuz full oil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?