Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bulaşık makinası çalıştırdım kayısı hoşafı kaynattım . Ütü yaptım annemle mesajlaştık biraz . Komşum Doğum yaptı ona hoşaf indirdim az Bebek gördüm sohbet ettik maşallah çok güzeldi bebiş. Eşim aradı Kargo gelmiş diye eve geri çıktım birazdan bi süpürüp sileyim

Salca veya domates sosunu nasıl koyuyorsun benımkı baya ıslak ıslak oluyor bende başka turlu yapılabıldıgını hıc bılmıyordum da sasırdım
salcayi suyla aciyorum kekik katiyorum. hamura ilk önce salçalı sosunu katip diger malzemeleri uzerine koyuyorum canim. benim sosum ketçap kıvamında oluyo

salcayi suyla aciyorum kekik katiyorum. hamura ilk önce salçalı sosunu katip diger malzemeleri uzerine koyuyorum canim. benim sosum ketçap kıvamında oluyo
Bende aynen senin gibi yapıyorum salçayı baharatlandırırm

Ben bır dahakine oyle denıyeyım.
Dun ayrıca bugun ıcın patlıcan oturtma yaptım , annem bugun patateslı börek yaptı 1 haftadır yufka almıştım buzluğa saracaktım olmadı yapamadım , onları tava boregı yaptı bıze.
Bugunluk böyle kızlar

Altın daha düşmeyecek galıba kızlar ya. 8 gr bozdum 217 den . Sımdı 220 den almayı düşünüyorum yenıden ne ıse yaradı sımdı

Ben pizza için salçayı yağda çeviriyorum biraz kekik fesleğen ekliyorum diğer malzemeler çiğden oluyor fırından çıkmasına yakın da kaşar ekliyorum. Hamuruna tereyağı koyduğum için incecik çıtır bir hamur yapıyorum merdane ile inceltiyorum

Bir hafta rahatım annem geldı.Tarhana çorba firinda balık var bugün birde kabak tatlısı oğlan içinde sütlaç yapmış
Yarın pırasa böreği Yapacak annem bide oğlana pogaca.
aynen benimde annem iyiki yakınımda bu hafta bende kalcak kar var zaten boşuna git gel yapma kal dedim tamam dedi :) kızlarımda çok seviyor

Bir hafta rahatım annem geldı.Tarhana çorba firinda balık var bugün birde kabak tatlısı oğlan içinde sütlaç yapmış
Yarın pırasa böreği Yapacak annem bide oğlana pogaca.
ohh miss anneler candir valla Allah basimizdan eksik etmesin bnde her anneme gidince yapip hazirlar donusume koyar anne yuregii istee

bende uzun zamandır yapmıyorum bir ara iyi sarmıştım her hafta yapardım kola falan iyi oluyordu artık kola cips almıyorum evede girmesine izin vermiyorum.buzlukta vişnelerim var onların kaynatırım artık :) iyi oldu pizzadan konuşulduğu

ne güzel bir haber arkası daha güzel haberler getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…