- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.541
Aldirirsam sabahi bekleyemem hrmen yaparimgenelde ayırt edilemiyor fark.. hayırlısı çok meraktayım ben :) alıyor musun şimdi yoksa eşine mi söyleyeceksin?
bana da ille yarın yap test diyorlar sabah yapalım o zaman :)
hadi bakalım akşamı bekleyelim o vakitAldirirsam sabahi bekleyemem hrmen yaparim
Hryecanlandim
salcayi suyla aciyorum kekik katiyorum. hamura ilk önce salçalı sosunu katip diger malzemeleri uzerine koyuyorum canim. benim sosum ketçap kıvamında oluyoSalca veya domates sosunu nasıl koyuyorsun benımkı baya ıslak ıslak oluyor bende başka turlu yapılabıldıgını hıc bılmıyordum da sasırdım
Bende aynen senin gibi yapıyorum salçayı baharatlandırırmsalcayi suyla aciyorum kekik katiyorum. hamura ilk önce salçalı sosunu katip diger malzemeleri uzerine koyuyorum canim. benim sosum ketçap kıvamında oluyo
kaç gün geçti ilişkinin üzerinden ona göre yapsanAldirirsam sabahi bekleyemem hrmen yaparim
Hryecanlandim
Suan 222 görünüyor. Ben 244 ten satıp 250den aldım zararım çokAltın daha düşmeyecek galıba kızlar ya. 8 gr bozdum 217 den . Sımdı 220 den almayı düşünüyorum yenıden ne ıse yaradı sımdı
aynen benimde annem iyiki yakınımda bu hafta bende kalcak kar var zaten boşuna git gel yapma kal dedim tamam dedi :) kızlarımda çok seviyorBir hafta rahatım annem geldı.Tarhana çorba firinda balık var bugün birde kabak tatlısı oğlan içinde sütlaç yapmış
Yarın pırasa böreği Yapacak annem bide oğlana pogaca.
ohh miss anneler candir valla Allah basimizdan eksik etmesinBir hafta rahatım annem geldı.Tarhana çorba firinda balık var bugün birde kabak tatlısı oğlan içinde sütlaç yapmış
Yarın pırasa böreği Yapacak annem bide oğlana pogaca.
bende uzun zamandır yapmıyorum bir ara iyi sarmıştım her hafta yapardım kola falan iyi oluyordu artık kola cips almıyorum evede girmesine izin vermiyorum.buzlukta vişnelerim var onların kaynatırım artık :) iyi oldu pizzadan konuşulduğuBen pizza için salçayı yağda çeviriyorum biraz kekik fesleğen ekliyorum diğer malzemeler çiğden oluyor fırından çıkmasına yakın da kaşar ekliyorum. Hamuruna tereyağı koyduğum için incecik çıtır bir hamur yapıyorum merdane ile inceltiyorum
Allah hayırla sonuçlandırsın ınsMerkezden aradılar üç embriyom pgd ye gidiyormuş diğer ikisi uygun değilmiş. Ancak giden üç embriyo da çok kaliteli imiş kullandığım tüm ilaçları bıraktırdılar sonraki siklusta gelecek sonuca göre transferi planlayacağız
ne güzel bir haber arkası daha güzel haberler getirsinMerkezden aradılar üç embriyom pgd ye gidiyormuş diğer ikisi uygun değilmiş. Ancak giden üç embriyo da çok kaliteli imiş kullandığım tüm ilaçları bıraktırdılar sonraki siklusta gelecek sonuca göre transferi planlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?