Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kömürle canım doğal gaz bu sene geldi bu şehire kaloriferli lojmandayiz
Kömür ucuz değil zaten . Birde lojmanlarda baya yakıt yanıyor ve baya para toplanıyor ama ısınıyorsunuzdur

bende doğu görevi çıkınca lojman fırsatı olursa düşüncem en azından kiraları normale göre düşük yakıtları biraz fazla oluyormuş dışardaki kira ve yakıtla aynı hesaba gelir en azından düzgünce ısınırız merkezi sistem oluyormuş sanırım şimdi alt yakmıyor sen yakıyosun dogru düzgün ısanamıyosun

Geç yanıyor lojmanda emır bekliyorlar Mart sonu sönüyor çocuk küçükse sorun oluyor ama kira ucuz biz Ankara’da Çiğiltepe lojmanlarında kaldık çok güzel ısınıyordu valla.kıra 230du yakıt 400mu neydı kreş okul fln vardı içinde çok kalamadık gercı tayın çıktı çoğu yenılendı içleride guzl

Lojmanda geç yakıyorlar mesela sabah 9 da yanıyor öğlen 12 de kapanıyor gibi gibi farklı prosedürleri var . Güney olursa ev ısınıyor yoksa kuzey taraflar yine soğuk

Şimdi yüzde 14 zam geldi lojmana yeni . Ayrıca kafeterya ya da zam gelmiş

benim arkadaşımda yeni lojmana geçti evler çok güzel kiraları 300 küsür dedi yakıtla beraber 600-700 arasında dedi dışarda kirada otursan biizm binada 850 ye verildi yeni

Lojmanda geç yakıyorlar mesela sabah 9 da yanıyor öğlen 12 de kapanıyor gibi gibi farklı prosedürleri var . Güney olursa ev ısınıyor yoksa kuzey taraflar yine soğuk
arkadaşım orandakinde oturdu çok sıcak duramıyoruz diyordu kapatmıyorlar kısamıyoruzda evde atletle geziyor çocuklar demişti eşim sevmiyorum lojman diye geçmek istemedi evimizi aldık şükür bitirdik borcumuzu haziranda da tam maaş alcaz allah kısmet ederse

Lojmanda bende kaldim kizlar.
Felaketttt sicakkkkk
Doguda zemheri sogukta sort atlet geziyorduk . Oglana incecik zibinlar giydiriyordum.
Verilen yakit parasini hakediyor.
Burda da lojman veriliyor fakat benim okuluma uzak. Trafik cekemem

cocuklar icin cok iyi lojman evet. bizde cok güzel isiniyoruz canım tişörtle felan durabiliyorum ama evler cok cok eski burda

Şöyle ki neden sıcak çünkü yalıtımları güzel yapılmış . Birde bizim buradakinde doğalgaz yok full oil yanıyor doğal olarak sıcak oluyor . Full oil kömür bunlar güzel yanan maddeler . Ama tüp ve termosifon kullanıyorlar . Oda elektriği uçuruyor 250 tl den aşağı elektrik gelmiyor . Ayrıca full oile de ciddi veriyorlar . Geçen hesapladık bizle aynı şeye geliyor birde zam geldi şimdi . Bende o kadar elektrik doğalgaz ödesem benimde evim öyle ısınır. Tek artısı şu bence çocukları varsa güvenle sokağa çıkıyorlar . Maddi anlamda da şehirden şehre göre değişiklik gösterir bizim burada pek artısı yok dediğim gibi. Lojman çok eski yerler mutfak tezgah dolap aşırı yetersiz boğucu. Ben evde olduğum için bunalırdım o evlerde . Lojmanda bir arkadaş Güney’de oturuyor biri kuzeyde ama derece farkı vardı evlerinde ciddi .

iç malzemeyi nasıl pisiriyosun canım bende şaşırdım hic duymamistim oyle. emzirirken bende cok abur cubur yiyordum simdi de pek bisey degismedi :)
Soganı hafıf kavuruyorum , kırmızı ve yesıl bıberıde eklıyorum , uzerıne domates sosu dokuyorum yarım kavanoz kadar sucuk ,zeytın , salam , mısır fılan onlarıda koyuyorum cay bardağı su koyup hafıf pısırıyorum . suyunu cok çekmeden hamurun uzeırne yayıyorum .
Sız nasıl yapıyorsunuz asıl, malzemeyı cıgdenmı koyuyorsunuz? Kurumuyor mu?

evet canim ben çiğden koyuyorum sadece kasarini biraz geç koyuyorum kurumasin cok diye diger malzemeler de kuru olmuyo canım

evet canim ben çiğden koyuyorum sadece kasarini biraz geç koyuyorum kurumasin cok diye diger malzemeler de kuru olmuyo canım
Salca veya domates sosunu nasıl koyuyorsun benımkı baya ıslak ıslak oluyor bende başka turlu yapılabıldıgını hıc bılmıyordum da sasırdım

önceki görev yeri silopiydi şimdi ankaradayız bakalım neresi olursa gidince değerlendircem eşim ne kadar sıcak bakmasada çocuklarım için güvenlik açısındanda iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…