- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.561
Hsdi hayırlı olsun çok sevindimMerkezden aradılar üç embriyom pgd ye gidiyormuş diğer ikisi uygun değilmiş. Ancak giden üç embriyo da çok kaliteli imiş kullandığım tüm ilaçları bıraktırdılar sonraki siklusta gelecek sonuca göre transferi planlayacağız
7 gibi kapaniyor burda amaTesti istedim. Umarim aciktir eczane
Hayırlısı olsun umarım sizi çok bekletmeden gelir.Kizlar yok. Tek cizgi malesef
Calismalara devam
Kahvaltı hazırlasanıza7 gibi kapaniyor burda ama
Bekliyorum merakla..
Yemek ne yapsam ki.. yarim saat 45 dkya.
Cok tembelim oturuyorumm dahaa:)
Dunden mercimek corba vardi manti koydum kvnin verdiklerinden:)Kahvaltı hazırlasanıza
Saglik olsun devam tabiiKizlar yok. Tek cizgi malesef
Calismalara devam
Hayırlı sonuçlar olsun inşallahMerkezden aradılar üç embriyom pgd ye gidiyormuş diğer ikisi uygun değilmiş. Ancak giden üç embriyo da çok kaliteli imiş kullandığım tüm ilaçları bıraktırdılar sonraki siklusta gelecek sonuca göre transferi planlayacağız
Hic bilmiyorum ilgilenmiyorum ilgili haberleri de okumadim.. kocam da merak etmis cumartesi gecesi izlemis bana anlatmaya calisti.. sus dedim dinlemek istemiyorum..Az önce gördüm şunu çok başarılı değil mi?Eki Görüntüle 2222803
Eksik olmuş diğer kız yok asıl oda olmalıydıAz önce gördüm şunu çok başarılı değil mi?Eki Görüntüle 2222803
Twitter da tt olmuşlar tüm gündemi bunlar oluşturuyor ben de okudum işte.Hic bilmiyorum ilgilenmiyorum ilgili haberleri de okumadim.. kocam da merak etmis cumartesi gecesi izlemis bana anlatmaya calisti.. sus dedim dinlemek istemiyorum..hayir herkesi etkilemis kocamin bile dikkatini cezbetmis...bi benim dikkatimi cekemedi..
Ondan sebep afisin sebebi sahanesini cozemedim
Daha tablo yapmışlar aile ağacı filan da çizmişler de tablo çok argo küfürlüEksik olmuş diğer kız yok asıl oda olmalıydı
Senin de kocamin da ilgilenmesine ayrica sasirdim ben zaten..Twitter da tt olmuşlar tüm gündemi bunlar oluşturuyor ben de okudum işte.
Amiin insallah canim cok sagol Rabbim seninkileri de sana bagislasin...Iyi akşamlar kızlar,
Yumurta aldım 20 tlye,
Kalan yemekleri yedik bitiremedik bile
Canım pırasa Istiyor kendime pırasa eşim ve kızıma da makara yapabilirim diye düşünüyorum.
Her şeyin bir zamanı vardır,
Rabbim bebek isteyenlere en hayırlı zamanda versin inşallah,
Çocuklarımıza da sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?