Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Daha tablo yapmışlar aile ağacı filan da çizmişler de tablo çok argo küfürlü
Herkes bunları konuşuyor zaten birde ben Müge’de hiç bu kadar korkunç bir aile daha görmemiştim . Birde nazmiye çamın ailesi vardı ama onlar böyle değildi ya sabah izleyememiştim. Şimdi gardırop temizleyeceğim pcden açtım bugün birşeyler olmuş

Ben biraz izledim Nihat Hatipoğlu gelecekmiş bi de RTÜK ayar vermiş üç harfli diyeceklermiş bundan sonra, öteki yasakmış

Kizlar catalca cinayetini hatirlayan varmi
Ben ona cok uzulmustum baba ve oglu gubre cukurunda ciftliklerinde bulundu
Birde yorgan diken bir kadin vardi uzerine hat cikti ailesi bilmiyor ev dagilmamis kizi benim annem yapmaz diye diye herkesin onunu kesti cozulmedi
2sini hic unutamam
Bu aileyi hic izlemedim biri grafik cikarmis oyle anladim

Zaten bastan izlemeyen birinin mumkun degil anlaması, benim kocam da benle izledi gecen haftalarda cozemedı.cokk garıpler

Ben biraz izledim Nihat Hatipoğlu gelecekmiş bi de RTÜK ayar vermiş üç harfli diyeceklermiş bundan sonra, öteki yasakmış
Devlette psikolojik destek verecekmiş versin artık valla kafayı yemişler

Çatalca olayını bende izlemiştim çok ağlmıştım adamın kızının haykırışlarına onda da kesin ikinci eşi ve yanında çalışan afgan adamın parmagı var

Çatalca olayını bende izlemiştim çok ağlmıştım adamın kızının haykırışlarına onda da kesin ikinci eşi ve yanında çalışan afgan adamın parmagı var

Ben oglununda oldugunu dusundum ama cozemediler

Gercekten, bugun yayını bitiremedim ama hayatımda gordugum en anormal insanlar ya. Tuncer in esi, onda da var ıgne ızı ki kendini saglık taramasından gecmesını kabul etmıyor
Bence Tuncer harcanıyor çok net. Adam ilgisini düzgün bi şeylere verseymiş çok daha farklı şeylere imza atarmış

öbür turlusunu hıc soylemıyolar zaten nihat h.ile gorusturduler gecen hafta goturduler felek nas okuyun kımseden korkmayın dıyo kadın hala he he dıyo

Ay kızlar saat 17:00 de temizliğe başladım süpür sil toz al wc banyo temizle halı sil 19:00 oldu . Bulaşık makinası boşalttım . Makarna yaptım onu yedim. Gardıroba başladım güzel raf raf boşalttım deterjanlı suyla silip herşeyi katlayıp yeniden yerleştirdim pijama giydim yataktayım yoruldum

Bence Tuncer harcanıyor çok net. Adam ilgisini düzgün bi şeylere verseymiş çok daha farklı şeylere imza atarmış
Peki ya karısı, isa, fatih Yanı butun aile mı anormal. Tuncer ve emınenın cocukları aklı dengelerini kaybetmişler buarada yeni ogrendım. Hepsını dovmek istiyorum suanda son parti ızlıcem hatta programın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…