- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.601
Hangi olaydı esıla kuzum hatırlıyamadım uzun senelerdir muge yı hıc kacırmam, hstırlıyamadımBen oglununda oldugunu dusundum ama cozemediler
O çok eski bir konuydu baya eskiHangi olaydı esıla kuzum hatırlıyamadım uzun senelerdir muge yı hıc kacırmam, hstırlıyamadım
Tuce sen yeni evli değil misin halı silmek filan kirleniyor mu da? Eşyaların tertemizdir dha. Bu arada bugün trendyolda Zigon sehpalar vardı 100 lira civari idi aklima sen geldin Eskiyi boyatana kadar ayni paraya sifir al gec onu da batiya gectginizde uygun bir yer oldugundan halledersinAy kızlar saat 17:00 de temizliğe başladım süpür sil toz al wc banyo temizle halı sil 19:00 oldu . Bulaşık makinası boşalttım . Makarna yaptım onu yedim. Gardıroba başladım güzel raf raf boşalttım deterjanlı suyla silip herşeyi katlayıp yeniden yerleştirdim pijama giydim yataktayımyoruldum
Benim evim çok işlek bir cadde üzerinde ve tüm halılarım beyaz. Yazın yerlerden çamur akar asla 1 vileda ile evi silemem 2 ancak oda zorla . Kışında aynı biraz azalıyor sadece . 2 günde bir temizlik yapmasam asla altından kalkılmaz oluyor terliklerimizin altından kum gibi ses geliyor kirli oluyor . Yeni evli olmamla alakası yok yani .Tuce sen yeni evli değil misin halı silmek filan kirleniyor mu da? Eşyaların tertemizdir dha. Bu arada bugün trendyolda Zigon sehpalar vardı 100 lira civari idi aklima sen geldin Eskiyi boyatana kadar ayni paraya sifir al gec onu da batiya gectginizde uygun bir yer oldugundan halledersin
Hali ortusu de alabilirsin Benim de halilarim acik renk bebek olsun Hemen Ortu almayi dusunuyorum haliyi korur bir gelen olacagi zaman da ortuyu cikaririm diyorum :)Benim evim çok işlek bir cadde üzerinde ve tüm halılarım beyaz. Yazın yerlerden çamur akar asla 1 vileda ile evi silemem 2 ancak oda zorla . Kışında aynı biraz azalıyor sadece . 2 günde bir temizlik yapmasam asla altından kalkılmaz oluyor terliklerimizin altından kum gibi ses geliyor kirli oluyor . Yeni evli olmamla alakası yok yani .Halı silmemin sebebi evin çok kirleniyor olması ayrıca halılarında haftada siliyorum çamur gibi su akıyor ve burada beyaz oldukları için hiç bir halıcıya güvenmiyorum komşum halılarını yolladı halıların renkleri değişti . Bende o yüzden yollamıyorum halıcıya filan düzgün bir yerde yok. İnternetten sehpa bulduk . Ama tam o günde bizim apartman görevlisinin abisi bu işi yapıyormuş hafta sonu bakacak sehpalara. Öyle kötü değiller ama biz biraz şımarıklık ettik . Bakalım olmazsa internet bulduğum modeli alıp salonda kullanacağız. Bunları da oturma odasında günlük. Hafta sonu mobilyacıda bizimkinden vardı aynısı 500 tl di kaliteli bir ürün kıyamadım
Özdilekten aldığımız nevresim takımı kırmızı deri baza başlığıma leke yapmıştı çok belli belirsiz oldu kaplatacağız fiyat aldık 250 tl dediHali ortusu de alabilirsin Benim de halilarim acik renk bebek olsun Hemen Ortu almayi dusunuyorum haliyi korur bir gelen olacagi zaman da ortuyu cikaririm diyorum :)
Benim de yatak basligi ve bazami degistirmem gerekiyor baslik suni deri ve uyurken ellerimizi dayadigimiz yerler iz yapmis durumda bazanin da amortisorleri incecik siyah toz Cikariyor.
Ben yatak odasi takimimi alirken baza ve basligi bagimsiz almistik ev kucuk oldugu icin altinda Depolama alani olsun istedim bi de Supurge ile supurlup paspas yapilabilecek kadar zeminden yuksek olmali idi siyah is olayi olmazsa ben de kaplatabilirdim aslinda.Özdilekten aldığımız nevresim takımı kırmızı deri baza başlığıma leke yapmıştı çok belli belirsiz oldu kaplatacağız fiyat aldık 250 tl dedi
Baza başlık beyaz deri. Bizde lacivert kadife istiyoruz beyaz deri hiç kullanışlı değil . Eşim benim yastığın altına elini koyup bana sarılmak istiyor oda tırnağı filan deriyi bozuyorBen yatak odasi takimimi alirken baza ve basligi bagimsiz almistik ev kucuk oldugu icin altinda Depolama alani olsun istedim bi de Supurge ile supurlup paspas yapilabilecek kadar zeminden yuksek olmali idi siyah is olayi olmazsa ben de kaplatabilirdim aslinda.
Ayni durunda bizimki de iste ama kadife de agir olmaz mi? Gerci mobilyana uyuyordur mutlkaBaza başlık beyaz deri. Bizde lacivert kadife istiyoruz beyaz deri hiç kullanışlı değil . Eşim benim yastığın altına elini koyup bana sarılmak istiyor oda tırnağı filan deriyi bozuyor
Aynen uyuyor birde fon Perdem de lacivert kadife mobilya beyaz. Bir daha deri birşey almamAyni durunda bizimki de iste ama kadife de agir olmaz mi? Gerci mobilyana uyuyordur mutlka
günaydın canım hasta felanmisin yoksaGunaydin.
Hic tadim yok bugun. Okula gitmek istemiyorum
Hasta degilim. Hava bunaltti galiba.günaydın canım hasta felanmisin yoksa
HayirdirGünaydın çok uykum var birsürü iş var yapmam lazım ama önce avukata gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?