Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba hoşgeldiniz evde kaç tane Petek yanıyor mesela kaç metre küp doğalgaz harcamışsınız

Merhaba hoşgeldiniz evde kaç tane Petek yanıyor mesela kaç metre küp doğalgaz harcamışsınız
Hoş buldumm
Dört petek yanıyor canım evim büyük ama düşün 40 derecede yanıyor .ılıktan hallice ev yani .
Sadece bir gün de misafir geldiği için salonu yaktım.
Fatura eşimin yanımda metre küpünü hiç hatırlamıyorum

Aslında doğalgaza pek çare yok o mecbur yanıyor ne yaparsan yap . Ancak Petek kapatırsın enerji sarfiyatı azalır . Mesela ben hesaplamıştım bir peteğim 24 saatte 3 tl den biraz az harcıyor . Elektrik te de ben şöyle yapıyorum fişte hiç birşey bırakmam buzdolabı hariç tabiki . Bulaşık makinası tamamen dolmadan çalıştırmam mesela 2 güne bire denk geliyor bazen 3. Güne sarkıyor . Beyaz eşyalarımın enerji sınıfları çok güzel ondan az harcıyor galiba . Mesela biz evde 2 kişiyiz yan apartmanda arkadaşım oturuyor yanlız şuan bana 49 tl elektrik geliyor ona tek başına 80 tl geldi geçen ay. Lambaları hiç yanık bırakmam girip çıkıp kapatırım. Ampüller zaten ledler enerji tasarruflular. Fırına çözüm bulamadım misafirim çok geldiği için ve kendimde sık tatlı vs yaptığım için fırın harcıyor bence. Kışın kombi çok elektrik harcıyor diyorlar ben inanmıyorum benim evimde neden yaz kış aynı fatura mesela

Slm kızlar
Burda yine kar yağıyor yeri tuttu cookkkk güzel bir manzara var
Bugün bende azıcık palu ailesine baktım kim kimi öldürmüş belli değil
Bugün tavuklu nohutlu pilav çorba ve kendime kabak pişiricem
Poğaça ve kekimde var yeter
Kizcem durursa biraz spor yapicam

Yolun sonuna geldiler inş palular ay korku filmi gibi ya çok feci bir aile . Şuan balta kavgası yapıyorlar

kızlar elektrik tek zamanlı mı çok zamanlı mı kullanıyorsunuz bizimki tek zamanlı bu ay bakcam yine 90 gelirse değiştirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…