- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.621
Merhaba hoşgeldiniz evde kaç tane Petek yanıyor mesela kaç metre küp doğalgaz harcamışsınızKızlar sizi sessiz takip ediyordum ama bugün yazmak istedim :)
Öncelikle hepinize iyi günler musmutlu bir hafta dilerim
Sizden yardım isteyecektim
Bu ay faturalarla başım derrteDoğalgaz 400
Elektrik 120 geldi
Nasıl oluyor hiç anlamıyorum nasıl tasarruf edilir fikriniz var mı ?
Hoş buldummMerhaba hoşgeldiniz evde kaç tane Petek yanıyor mesela kaç metre küp doğalgaz harcamışsınız
Aslında doğalgaza pek çare yok o mecbur yanıyor ne yaparsan yap . Ancak Petek kapatırsın enerji sarfiyatı azalır . Mesela ben hesaplamıştım bir peteğim 24 saatte 3 tl den biraz az harcıyor . Elektrik te de ben şöyle yapıyorum fişte hiç birşey bırakmam buzdolabı hariç tabiki . Bulaşık makinası tamamen dolmadan çalıştırmam mesela 2 güne bire denk geliyor bazen 3. Güne sarkıyor . Beyaz eşyalarımın enerji sınıfları çok güzel ondan az harcıyor galiba . Mesela biz evde 2 kişiyiz yan apartmanda arkadaşım oturuyor yanlız şuan bana 49 tl elektrik geliyor ona tek başına 80 tl geldi geçen ay. Lambaları hiç yanık bırakmam girip çıkıp kapatırım. Ampüller zaten ledler enerji tasarruflular. Fırına çözüm bulamadım misafirim çok geldiği için ve kendimde sık tatlı vs yaptığım için fırın harcıyor bence. Kışın kombi çok elektrik harcıyor diyorlar ben inanmıyorum benim evimde neden yaz kış aynı fatura meselaHoş buldumm
Dört petek yanıyor canım evim büyük ama düşün 40 derecede yanıyor .ılıktan hallice ev yani .
Sadece bir gün de misafir geldiği için salonu yaktım.
Fatura eşimin yanımda metre küpünü hiç hatırlamıyorum
karışık işler biraz abim eşinden ayrıldı ev almıştık yarısı benim üzerime yarısı ayrıldıgı eşinin üzerine ben kredi çekmiştim onunla ilgiliHayirdir
Yolun sonuna geldiler inş palular ay korku filmi gibi ya çok feci bir aile . Şuan balta kavgası yapıyorlarSlm kızlar
Burda yine kar yağıyor yeri tuttu cookkkk güzel bir manzara var
Bugün bende azıcık palu ailesine baktım kim kimi öldürmüş belli değil
Bugün tavuklu nohutlu pilav çorba ve kendime kabak pişiricem
Poğaça ve kekimde var yeter
Kizcem durursa biraz spor yapicam
hangi şehirdesin
adıyamanhangi şehirdesin
eşimin arkadaşı ordaydı çok güzel yer demiştiadıyaman
Tek zamanlı canım . Çift zamanlı olunca akşam daha mı ucuz oluyordukızlar elektrik tek zamanlı mı çok zamanlı mı kullanıyorsunuz bizimki tek zamanlı bu ay bakcam yine 90 gelirse değiştirmeyi düşünüyorum
biz ilçesindeyiz canım merkezini sevemedimeşimin arkadaşı ordaydı çok güzel yer demişti
benimde hep 90 küsur geliyorkızlar elektrik tek zamanlı mı çok zamanlı mı kullanıyorsunuz bizimki tek zamanlı bu ay bakcam yine 90 gelirse değiştirmeyi düşünüyorum
Tek zamanli kullaniyoruz son 3-4 aydir 140 a sabitledik faturayi.kızlar elektrik tek zamanlı mı çok zamanlı mı kullanıyorsunuz bizimki tek zamanlı bu ay bakcam yine 90 gelirse değiştirmeyi düşünüyorum
Evet 3 zamanlı var gece 22 sabah 06 arası en uygun birim fiyatıTek zamanlı canım . Çift zamanlı olunca akşam daha mı ucuz oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?