- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.641
Ben o saatler arasında evde bi makina çalıştırmak istemem . Çünkü üst kat komşu mesela 23:00 te çamaşır makinası çalıştırıyor o sesten uyuyamıyoruz hele makina sıkmaya geçtiği zaman eve helikopter iniyor gibi sanki alt kattaki de rahatsız oluyor ta oraya iniyor ses . En son tartışma da zaten makina yüzünden olmuştu . O yüzden bize hiç uymuyor o ne yazıkkiEvet 3 zamanlı var gece 22 sabah 06 arası en uygun birim fiyatı
Tamam canimKızlar maşallah ne uzun yazmışsınız oku oku bitiremedim
pure hazel maaş gününü saymaya başla geri sayımı takip etmek çok hoş geliyor
Yaprak dökümü en sevdiğimTamam canim
Maasa son 6..
Zaten iple cekiyorum .son nakitlerdeyiz
Sabah zorla da olsa gittim okula. Esim ariyor gittim mi diye
Eve geldim. Oglana manti corbasini icirdim. Bende kuru patlican hasladim yogurtladim yiyorum.
Tv 2 de yaprak dokumu baslicakmis bugun yeniden tekrari. 15.15 te.
Izlicemkahvemi de yapip.
Simdi oturdum. Ocak 15 subat 15 arasi butceyi yapicam
canım banada 100 gram altın yazar mısınYazdim canim.
Maas 3 asagi 5 yukari belli sayilir.
Butcemi yapmistim ben normalde ama fazla giderler oldu tekrar bi goz atip duzenlwmeler yapmam lazim
Bizimde ocak 2019 vergi var. Arabanin.
Ek ders almadik. Bakicin parasi verilecek.k.karti fazla gelecek derken hesap sasti
Çok teşekkür ediyorum ellerine sağlıkYazdim canim.
Maas 3 asagi 5 yukari belli sayilir.
Butcemi yapmistim ben normalde ama fazla giderler oldu tekrar bi goz atip duzenlwmeler yapmam lazim
Bizimde ocak 2019 vergi var. Arabanin.
Ek ders almadik. Bakicin parasi verilecek.k.karti fazla gelecek derken hesap sasti
Maşallahcanim listeye beni de eklermisin suan 6.500 biriktirdim mayisa kadar hedefim 16 bin
Canim 2019 araliga kadar tahminin ne kadar olur.canim listeye beni de eklermisin suan 6.500 biriktirdim mayisa kadar hedefim 16 bin
bu konuda ben de ck hassasım canım gunduz 12den önce ev bıle supurmem gece de en gec 9.5 o da çok lazmsaBen o saatler arasında evde bi makina çalıştırmak istemem . Çünkü üst kat komşu mesela 23:00 te çamaşır makinası çalıştırıyor o sesten uyuyamıyoruz hele makina sıkmaya geçtiği zaman eve helikopter iniyor gibi sanki alt kattaki de rahatsız oluyor ta oraya iniyor ses . En son tartışma da zaten makina yüzünden olmuştu . O yüzden bize hiç uymuyor o ne yazıkki
canim aralığa kadar ne kadar olur bilmiyorum çünkü biriktirdigim parayi yaz olduğunda esyalar icin kullanacağızCanim 2019 araliga kadar tahminin ne kadar olur.
Araligin son haftasi birikimleri sayacagiz insallah herkes burda olur ve hedefini gerceklestirmis olur
teşekkür ederim canım . keske öyle olsaydi ama tayinciyiz evlenirken doguya gelecegimiz icin esya almadim fazla simdi mayıs haziran gibi eşyalari alırız insallah. o yuzden mayis hazirana kadar koydum hedefimiMaşallahne güzel bir birikim böyle . Ama bence aralığa kadar hedef koysan sana daha yararlı olur biz hep öyle yaptık Aralıktan aralığa gibi
Tabiide kul hakkı canım benim . İnsan belli bir saatten sonra dinlenmek istiyor ben o saatlerde asla birşey yapmam ses yapabilecek. 8 den sonra süpürge çalıştırmam mesela insanların saat kaçta uyuyacağım filan ben karar veremem sonuçtabu konuda ben de ck hassasım canım gunduz 12den önce ev bıle supurmem gece de en gec 9.5 o da çok lazmsa
kendım için ıstemedıgımı baskası ıcn yapamam yani isterse rahatsz olmasn
bi akrabamız var gece 3te cam sılıp banyoları cıfledm dıyo komsusu demıs ses oldu falan umrumda degıl dıyo kul hakkı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?