Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet 3 zamanlı var gece 22 sabah 06 arası en uygun birim fiyatı
Ben o saatler arasında evde bi makina çalıştırmak istemem . Çünkü üst kat komşu mesela 23:00 te çamaşır makinası çalıştırıyor o sesten uyuyamıyoruz hele makina sıkmaya geçtiği zaman eve helikopter iniyor gibi sanki alt kattaki de rahatsız oluyor ta oraya iniyor ses . En son tartışma da zaten makina yüzünden olmuştu . O yüzden bize hiç uymuyor o ne yazıkki

Kızlar maşallah ne uzun yazmışsınız oku oku bitiremedim
pure hazel maaş gününü saymaya başla geri sayımı takip etmek çok hoş geliyor
Tamam canim
Maasa son 6..
Zaten iple cekiyorum .son nakitlerdeyiz

Sabah zorla da olsa gittim okula. Esim ariyor gittim mi diye

Eve geldim. Oglana manti corbasini icirdim. Bende kuru patlican hasladim yogurtladim yiyorum.

Tv 2 de yaprak dokumu baslicakmis bugun yeniden tekrari. 15.15 te.
Izlicem kahvemi de yapip.

Simdi oturdum. Ocak 15 subat 15 arasi butceyi yapicam

Yaprak dökümü en sevdiğim Kaç tl maaş yatacak bi netleşse elektrik faturası bu ay çok gelecek ya pure kesin bütçe yaptım ben bakalım 1 tam altın alacağım 500 tl eksi hesap kapatacağım . Senden birşey rica edebilir miyim ilk sayfaya hedef yazdın ya oraya benim için -5000 eksi hesap kapatma yazar mısın sana zahmet olacak ama . Birde bu ay bizim evin vergileri var kredi için para yollarken fazla yollayacağız ama kaç tl bilmiyorum 300 tl fazla yazdım ona 2300 değil 2600 dedim . Birde eşimle aynı ayakkabıyı beğendik hemde indirimde 1 er çift alacağız

Yazdim canim.
Maas 3 asagi 5 yukari belli sayilir.

Butcemi yapmistim ben normalde ama fazla giderler oldu tekrar bi goz atip duzenlwmeler yapmam lazim

Bizimde ocak 2019 vergi var. Arabanin.
Ek ders almadik. Bakicin parasi verilecek.k.karti fazla gelecek derken hesap sasti

Oyyy kizlar cok yazilmis okuyamadim
Oglan hasta ben hasta kiz da hafif kırık okula gitmedi
Iyilesmeye calisiyoruz evde
Iki gundur para harcamadik gibi birsey
Emlak vergisi odedik 130 tl
Ekstra oldu unutmustum bunu
Subatta da arac muayenemiz varmis
Bir iki bisey yapilacak araca gecmesi icin
Bu ay kiz kar tatili istiyor
Bir haftasonu kalmali bir Bursa yapariz gibi
Istanbul da adam gibi kar ortusu olusmadi
Camlara yapistik ama yok tutmadi
Buranin karı ocak ayinda olur genelde
Bu aydan sonra yagmaz sanki

canım banada 100 gram altın yazar mısın

Çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık ben vergiyi şubatta ödeyeyim diye düşündüm 1 tl faiz oluyor sadece . Yoksa 1 çeyrek az alırım gibime geldi . Birden şimdi batı maaşına zam geldi ya tazminata da bir miktar gelecek ne kadar olacağını bilemedim birkaç gider kalemi var olup olmayacağı belli değil mesela eşim şubeye çay kahve kahvaltı için 100 tl veriyor bazen 1 ayda toplanıyor bazen 2 ayda saçma birşey var orada . Eşim fazla toplanıyor diyor bakalım bu ay toplanacak mi mesela böyle böyle birkaç kalemimiz daha mevcut

Biz 2 gündür harcama yapmıyoruz. Geçen hafta aldığım sebze meyve bu haftada gidiyor bakalım . Çünkü misafir gelecek diye normalden çok fazla almıştım yoksa ben haftada 1 kere alıyorum . Yarın belki biraz patates alabilirim yarınki yemeğe eksik gelir muhtemelen . Akşama Ezogelin çorbası, şebit yağlaması , turşu salata , çayın yanına da mozaik pasta yapacağım en sevdiğimiz

Yaprak dokumunu ben de izlerdim. Aklimda en Cok kalan da Evin haniminin “agzimizin tadi bozulmasin Ali riza bey” diye diye aileyi felakete suruklemesi:))

Birikim hedefini hala biz de yapamadik. Aralik maasindan 3 bin lira kadar para kaldi ama merkezden isterlerse diye bir seye baglayamadim Hic oylece tl de durduk. 2500 lira kadar da alacagimiz para var kk ya yatacak iade olarak. Cok karisik anlattim degil mi ? Cunku kafa karisik :))

bu konuda ben de ck hassasım canım gunduz 12den önce ev bıle supurmem gece de en gec 9.5 o da çok lazmsa
kendım için ıstemedıgımı baskası ıcn yapamam yani isterse rahatsz olmasn
bi akrabamız var gece 3te cam sılıp banyoları cıfledm dıyo komsusu demıs ses oldu falan umrumda degıl dıyo kul hakkı resmen

Canim 2019 araliga kadar tahminin ne kadar olur.
Araligin son haftasi birikimleri sayacagiz insallah herkes burda olur ve hedefini gerceklestirmis olur
canim aralığa kadar ne kadar olur bilmiyorum çünkü biriktirdigim parayi yaz olduğunda esyalar icin kullanacağız aralıkta sayacak birikimim olmayabilir

Maşallahne güzel bir birikim böyle . Ama bence aralığa kadar hedef koysan sana daha yararlı olur biz hep öyle yaptık Aralıktan aralığa gibi
teşekkür ederim canım . keske öyle olsaydi ama tayinciyiz evlenirken doguya gelecegimiz icin esya almadim fazla simdi mayıs haziran gibi eşyalari alırız insallah. o yuzden mayis hazirana kadar koydum hedefimi

Tabiide kul hakkı canım benim . İnsan belli bir saatten sonra dinlenmek istiyor ben o saatlerde asla birşey yapmam ses yapabilecek. 8 den sonra süpürge çalıştırmam mesela insanların saat kaçta uyuyacağım filan ben karar veremem sonuçta

maas yatar yatmaz önce birikim hesabina parayi atiyoruz. teror tazminatina da zam gelmiş. insallah iyi bi miktardir biraz daha fazla atabilirim hesaba her ay 1500 atiyorum bu ay 1700 atmayi dusunuyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…