Bugün ne aldin kaç tl harcadin

teşekkür ederim canım . keske öyle olsaydi ama tayinciyiz evlenirken doguya gelecegimiz icin esya almadim fazla simdi mayıs haziran gibi eşyalari alırız insallah. o yuzden mayis hazirana kadar koydum hedefimi
Tayin olurken de yol parası verecekler onu da eklersin

maas yatar yatmaz önce birikim hesabina parayi atiyoruz. teror tazminatina da zam gelmiş. insallah iyi bi miktardir biraz daha fazla atabilirim hesaba her ay 1500 atiyorum bu ay 1700 atmayi dusunuyorum insallah
Cnm Mobilyalarda da vergi indirimi Mart’a kadar devam ediyor aslında aldığınız mobilyacının deposunda durabilir para biriktireyim derken indirimden olmayın bu fikri de düşünün bence

Cnm Mobilyalarda da vergi indirimi Mart’a kadar devam ediyor aslında aldığınız mobilyacının deposunda durabilir para biriktireyim derken indirimden olmayın bu fikri de düşünün bence
canim daha tercihler bile yapilmadi nereye gideceğimiz belli degil. belli olsaydi aslinda öyle yapabilirdim

Kizlar k. Karti borcunu odemeyenler icin ziraat bankasi 1.10dan kredi verecekmis. Normalde krediler 2.30un ustunde biliyosunuz.
Detaylari bi arastirin isterseniz

Hanımlar size Birsey danışacağım.Kiracının batirdıgı evi boya yaptıracağız.ev küçük 60metrekare.Sorum şu ben fiyat aldım boya onlardan tavanlarda boyanacak 600 tl dedıler uygunmu sızce?Asıl sorum şu param yokAltın hesabından bozmak mantıklımı 2.5gram 215 ten aldjm suan 224.Maastan ayıracaktım ama eşim ben gelene kadar boyansın bende diğer eksıklerıne bakarım bıran önce kıraya verırız dıyor.

mantıklı bence zararda etmemiş olursun maaşta yine alırsın

Ne kadar çabuk ev temizlenirse o kadar hızlı kiracısı olur mantıklı bence

Yemek yaptım masa hazırladım . Koluma ağda yaptım allahtan diğer yerlerime lazere gitmişim yüzde 80 bittiler . Ayrıca iyiki el yeteceğim var kaşımı kendim alıyorum ağda yapabiliyorum çok şükür ya . Duş aldım iyi geldi. Karşı komşu kapıda kalmış pet Şişe ile kapıyı açmaya çalışıyor ses duydum delikten bakınca gördüm

bende taksitle evde kullanilan lazer epilasyon aleti aldım ama pek bi faydasıni göremedim. agda gibi bisey yani tekrar uzuyo hala taksiti de bitmedi

bende taksitle evde kullanilan lazer epilasyon aleti aldım ama pek bi faydasıni göremedim. agda gibi bisey yani tekrar uzuyo hala taksiti de bitmedi
Ben güvenmiyorum ya ona verdiğin para ile bi merkeze giderdin zaten İnan . Lazerde ben yorulmuyordum yapıyorlardı öyle de bi güzellik vardı

Alt komşu yolda geliyormuş . Karşı komşu ile kankalar kombisini açmış inş bizim evimizde ısınacak artık daha iyi olur aşağıda Bebek olacak ay bu gece ağlarr duyarız sesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…