- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.681
Bu durumlarda 1 tane elma ya da mandalin yiyorum benBiz daha yemek yemedim eşimin işi uzadı valla açlıktan öleceğim
Bekliyorum gelecek diye ama 19:00-19:30 gibi gelirim demiştiBu durumlarda 1 tane elma ya da mandalin yiyorum ben
Evin vergi borcunu nerden sorguladin canim.Pırasa, elma,muz aldım 16tl harcadim
Altın bozdurdum 30tl kâr ettim Düşerse alırım tekrar takipteyim.
Mercimek çorbası, pırasa, kızıma yoğurtlu makarna, eşime kıymalı yumurta yaptım, farklı oldu bugün.
Yarına yemek yapmam lazım.
250 küsür doğalgaz faturası gelmiş.
39tl okuma bedeli.
Evin vergisini ödemiştik,
Arabanın sigorta ödemesi bitti, kargosunu ödüyoruz aylık 127tl.
Vergisi ödenecek ocakta,
Bende öyleyim kendim alırım kaşımı bıyıgımı bıyık pek yok zaten eskiden saçımı kesmişliğimde var eşime diyorum bak hiç kuaför masrafım yok :)Yemek yaptım masa hazırladım . Koluma ağda yaptım allahtan diğer yerlerime lazere gitmişim yüzde 80 bittiler . Ayrıca iyiki el yeteceğim var kaşımı kendim alıyorum ağda yapabiliyorum çok şükür ya . Duş aldım iyi geldi. Karşı komşu kapıda kalmış pet Şişe ile kapıyı açmaya çalışıyor ses duydum delikten bakınca gördüm
Ay benim kaşım çok çıkar her sabah alıyorum ama çok şükürBende öyleyim kendim alırım kaşımı bıyıgımı bıyık pek yok zaten eskiden saçımı kesmişliğimde var eşime diyorum bak hiç kuaför masrafım yok :)
Belediyeden sorgulamış belediyeye ödeme yapmış eşim,Evin vergi borcunu nerden sorguladin canim.
Ben de al sattan 120 lira attim cebe
evet canim aynen merkeze gidebilirdim de bebek olduğu icin rahat rahat evde yaparim diye düşünmüştümBen güvenmiyorum ya ona verdiğin para ile bi merkeze giderdin zaten İnan . Lazerde ben yorulmuyordum yapıyorlardı öyle de bi güzellik vardı
Aynen canım ya çok şükür maşallah bizeBizde de yumurta bitmek uzere. Maasa kadar alisveris yapmiyim diyorum.
Tucecim bende diyorum iyiki kaş biyik ağda îşlerini becerebiliyorum
evet canım bende pek yorumlar felan bakmadan almıştım pişman oldum gerçektenBende yorumlari okudum da pek iyi seyler yazmamislar canim. Etkisi az vs demisler
Sinir bozucu gercekte. Sen ye bari cok gec kalmadanBu arada eşimin hala gelmemiş olması sinirlerimi bozdu saat 20:00 de en geç yarım saatten geliyorum hakkını helal et dedi hala ortada yok
canım senin çocuk aşkı kabarmışAyy cokkk tatli gelir sesi.
Bizim alt katta da var .gec saatlerde aglar. Severek dinlerm
Geçti artık o neyse sanki dünyayı biz kurtaracağızSinir bozucu gercekte. Sen ye bari cok gec kalmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?