Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pırasa, elma,muz aldım 16tl harcadim
Altın bozdurdum 30tl kâr ettim Düşerse alırım tekrar takipteyim.
Mercimek çorbası, pırasa, kızıma yoğurtlu makarna, eşime kıymalı yumurta yaptım, farklı oldu bugün.
Yarına yemek yapmam lazım.
250 küsür doğalgaz faturası gelmiş.
39tl okuma bedeli.
Evin vergisini ödemiştik,
Arabanın sigorta ödemesi bitti, kargosunu ödüyoruz aylık 127tl.
Vergisi ödenecek ocakta,

Markete gittik 290 lira tuttu icinde yumurta, deterjan, peynir, balik, Et, kuruyemis meyve gibi kalemler De var. Bugun fairy nin elde yikama deterjanin 5L lik olanini gorduk ondan da aldik.
Beslenme uzmani ile gorusmem vardi transfere kadar olan zamanda biraz siki gidecegiz 1 kg yaglanmisim.

Evin vergi borcunu nerden sorguladin canim.
Ben de al sattan 120 lira attim cebe

Bende öyleyim kendim alırım kaşımı bıyıgımı bıyık pek yok zaten eskiden saçımı kesmişliğimde var eşime diyorum bak hiç kuaför masrafım yok :)

Bende öyleyim kendim alırım kaşımı bıyıgımı bıyık pek yok zaten eskiden saçımı kesmişliğimde var eşime diyorum bak hiç kuaför masrafım yok :)
Ay benim kaşım çok çıkar her sabah alıyorum ama çok şükür

Bizde de yumurta bitmek uzere. Maasa kadar alisveris yapmiyim diyorum.

Tucecim bende diyorum iyiki kaş biyik ağda îşlerini becerebiliyorum

Kizlar ben ev tipi lazer aldim oncesinde maddi zorluklar sonrasindada vakit sorunu nedeniyle aldim cok memnunum. Bence asiri pratik ve kolaylik. Yasadigim sehirde duzgun makine yok ve hastahanede uygulamiyorlar. En iyi bilinen salonda calisan yakinim bozuk oldugunu soylemisti. Boyle istedigim zaman yaptim ustelik cok fark etti 85 90 ben duzenli 10 gun araliklarada uymadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…