Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese iyi akşamlar hala hastayım yattığım yerden tüm gün kalmıyorum yemek WC dışında. Etrafımda su peçete kitap internet evde ıspanak vardı ısıttık ama içim almadı zaten tek seferde yenmesi gerekiyor diye sizlerden öğrenmiştim. Az da nohut vardı eşim yedi. Ben az yoğurt yedim. Eşim dışarıdan yemek getirecek. Markete uğra maydonoz al dedim. Yarına yemek yapacağım inş kendimde güç bulup. Kar botu aldım. 80tl o geldi kargodan teslim aldım bugün. 50 tl ye üniversitede okurken aldığım botu da Kızılay’ın kutusuna götürüp bırakacağım. 10 sene Nadire’n kullandım ama çizmem vs olduğu için eskimedi öyle.

Cokkk guzel bi fikir esila. Valla uygulayalim aslinda topikce. Bizler yapiyorduk ama senin fikrinle adini koymus olalim.
Telif hakkini veriyo musun

Tabiki
Bende bir baslikta okudum netlestirmek aklima geldi daha motive edici olur
Tabiki yol masrafi ve cocuk masraflari haric

canim markasi ne ben philips lumea aldim

Su faturası geldi 23 tl elektrik te gelmiş . Eşim alıp gelmiş aşağıdan tüm apartmanın ki 90 tl üzerindeydi dedi bizimki 69 tl . Bu ay perde yıkadığım için biraz fark etmiş ama yine de bence çok iyi

bencede cok iyi gelmis canım bize 170 geldi. burda su ucuz sanki allahtan o 17 lira felan geliyor her ay

yok en son derecede aslinda. ilk kullandigimda dökmeye baslamisti ama sonra faydasını pek goremedim acaba 10 günde bir yapsam etkili olur mu bilemedim

Uzerinde bir tarif var ona uymak gerekiyor

100 tl ile ciktim 20 tl tatli 10 tl kek biskuvi falan.. kalan 70 tlyide biguzel kaybetim geldimm 0 parayla dönüs yaptim eve simdide sinirimden uyuyamiyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…