- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.701
Tatil olmasi harikaBurda felaket kar yağdı
Tıpkı çocukluğumdaki gibi
Kızımla çıktık biraz kartopu oynadık kardan amca yaptık
Yarin okullar tatil
Esim arabanın sigortasını ödemiş 580 tl
Cokkk guzel bi fikir esila. Valla uygulayalim aslinda topikce. Bizler yapiyorduk ama senin fikrinle adini koymus olalim.Bugun harcamasiz gunum
Bu yilki hedeflerim ayda 5gun harcamasiz gecirmekte var.
Cokkk guzel bi fikir esila. Valla uygulayalim aslinda topikce. Bizler yapiyorduk ama senin fikrinle adini koymus olalim.
Telif hakkini veriyo musun
Tabiki
Bende bir baslikta okudum netlestirmek aklima geldi daha motive edici olur
Tabiki yol masrafi ve cocuk masraflari haric
canim markasi ne ben philips lumea aldimKizlar ben ev tipi lazer aldim oncesinde maddi zorluklar sonrasindada vakit sorunu nedeniyle aldim cok memnunum. Bence asiri pratik ve kolaylik. Yasadigim sehirde duzgun makine yok ve hastahanede uygulamiyorlar. En iyi bilinen salonda calisan yakinim bozuk oldugunu soylemisti. Boyle istedigim zaman yaptim ustelik cok fark etti 85 90 ben duzenli 10 gun araliklarada uymadim.
canim markasi ne ben philips lumea aldim
yok en son derecede aslinda. ilk kullandigimda dökmeye baslamisti ama sonra faydasını pek goremedim acaba 10 günde bir yapsam etkili olur mu bilemedimBende onu kullaniyorum
Derecesi mi dusuk kullaniyorsunuz
bencede cok iyi gelmis canım bize 170 geldi. burda su ucuz sanki allahtan o 17 lira felan geliyor her aySu faturası geldi 23 tl elektrik te gelmiş . Eşim alıp gelmiş aşağıdan tüm apartmanın ki 90 tl üzerindeydi dedi bizimki 69 tl . Bu ay perde yıkadığım için biraz fark etmiş ama yine de bence çok iyi
Aynen su Doğuda ucuz zaten tek ucuz şeyde o bencebencede cok iyi gelmis canım bize 170 geldi. burda su ucuz sanki allahtan o 17 lira felan geliyor her ay
yok en son derecede aslinda. ilk kullandigimda dökmeye baslamisti ama sonra faydasını pek goremedim acaba 10 günde bir yapsam etkili olur mu bilemedim
HoşgeldinizzzHerkese merhaba. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Yıllık birikim konusunda 15 bin nakit diyebiliriz.
Hosgeldin..Herkese merhaba. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Yıllık birikim konusunda 15 bin nakit diyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?