Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım cevapladığın için çok teşekkür ederim.Aynen doğalgaza pek çare yok .Zaten kaç ay daha gelecek biraz daha sabredelim :)

Gunaydin herkese.
2 gundur uyanamiyorum deliksiz uyuyorum.
Sabahlari okula gitmekle gitmemek arasi bocaliyorum. Vucud ve beyin tatil moduna gecti galiba
Kizlar malesef harcamasiz tek gunum yok.
Maaslardan sonra harcamasiz gunlerim olur insallah
günaydınn:)
kızım da geçti tatil moduna sınavlar bitince otomatik olarak tatil istiyor demek vücut...
evet aynen harcamasız gün çok nadir bizde de hiç bir şey olmasa zıkkım ve ekmek :)
olsun inşallah amin.

Canım hangi market
Bende kiloluk fairy almak istedim ama şimdiye kadar denk gelmedim

Gunaydin herkese.
2 gundur uyanamiyorum deliksiz uyuyorum.
Sabahlari okula gitmekle gitmemek arasi bocaliyorum. Vucud ve beyin tatil moduna gecti galiba
Kizlar malesef harcamasiz tek gunum yok.
Maaslardan sonra harcamasiz gunlerim olur insallah
Reglı oldunmu canım? Hamilelikte çok yorgunluk ve uyku yapıyor ya ılk zamanlar

günaydın kızlar maaşlar belli olmuş dün kat sayılar gelmiş tahakkukçular akşamladık dediler sabah belli olmuş rabbim bereketini versin
Ocak Maasimi ben de Cok Merak ediyorum. Tabi bir de ekstra fark yatacak bu ay. Farkin yatmasi ay Sonunu bulur sanirim.

Herkese günaydınlar
Maaşlarımız bereketli olsun
Akşama misafir var
Mantı çorbası
Maş fasulyeli salata
Lazanya
Kek
Kurabiye
Yapmayı planlıyorum
Hala yatıyorum Müge anlıdan çok bahsettiniz palu ailesine bakıyorum şimdi kafam şişti ne cahillik ya şaşkınlardayım
Makineye çamaşır atıp kuruyanları ütülemem lazım toz Almam lazım iş çok gün kısa umarım başarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…