- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.721
Canım cevapladığın için çok teşekkür ederim.Aynen doğalgaza pek çare yok .Zaten kaç ay daha gelecek biraz daha sabredelim :)Aslında doğalgaza pek çare yok o mecbur yanıyor ne yaparsan yap . Ancak Petek kapatırsın enerji sarfiyatı azalır . Mesela ben hesaplamıştım bir peteğim 24 saatte 3 tl den biraz az harcıyor . Elektrik te de ben şöyle yapıyorum fişte hiç birşey bırakmam buzdolabı hariç tabiki . Bulaşık makinası tamamen dolmadan çalıştırmam mesela 2 güne bire denk geliyor bazen 3. Güne sarkıyor . Beyaz eşyalarımın enerji sınıfları çok güzel ondan az harcıyor galiba . Mesela biz evde 2 kişiyiz yan apartmanda arkadaşım oturuyor yanlız şuan bana 49 tl elektrik geliyor ona tek başına 80 tl geldi geçen ay. Lambaları hiç yanık bırakmam girip çıkıp kapatırım. Ampüller zaten ledler enerji tasarruflular. Fırına çözüm bulamadım misafirim çok geldiği için ve kendimde sık tatlı vs yaptığım için fırın harcıyor bence. Kışın kombi çok elektrik harcıyor diyorlar ben inanmıyorum benim evimde neden yaz kış aynı fatura mesela
günaydınn:)Gunaydin herkese.
2 gundur uyanamiyorum deliksiz uyuyorum.
Sabahlari okula gitmekle gitmemek arasi bocaliyorum. Vucud ve beyin tatil moduna gecti galiba
Kizlar malesef harcamasiz tek gunum yok.
Maaslardan sonra harcamasiz gunlerim olur insallah
Markete gittik 290 lira tuttu icinde yumurta, deterjan, peynir, balik, Et, kuruyemis meyve gibi kalemler De var. Bugun fairy nin elde yikama deterjanin 5L lik olanini gorduk ondan da aldik.
Beslenme uzmani ile gorusmem vardi transfere kadar olan zamanda biraz siki gidecegiz 1 kg yaglanmisim.
sıkma canını çıkacağı varmış o paranın100 tl ile ciktim 20 tl tatli 10 tl kek biskuvi falan.. kalan 70 tlyide biguzel kaybetim geldimm 0 parayla dönüs yaptim eve simdide sinirimden uyuyamiyorum :))))
Reglı oldunmu canım? Hamilelikte çok yorgunluk ve uyku yapıyor ya ılk zamanlarGunaydin herkese.
2 gundur uyanamiyorum deliksiz uyuyorum.
Sabahlari okula gitmekle gitmemek arasi bocaliyorum. Vucud ve beyin tatil moduna gecti galiba
Kizlar malesef harcamasiz tek gunum yok.
Maaslardan sonra harcamasiz gunlerim olur insallah
Teste cikmadi canim.Reglı oldunmu canım? Hamilelikte çok yorgunluk ve uyku yapıyor ya ılk zamanlar
Ocak Maasimi ben de Cok Merak ediyorum. Tabi bir de ekstra fark yatacak bu ay. Farkin yatmasi ay Sonunu bulur sanirim.günaydın kızlar maaşlar belli olmuş dün kat sayılar gelmiş tahakkukçular akşamladık dediler sabah belli olmuş rabbim bereketini versin
biz de ilk fark yatıyo 10unda falan snra maasOcak Maasimi ben de Cok Merak ediyorum. Tabi bir de ekstra fark yatacak bu ay. Farkin yatmasi ay Sonunu bulur sanirim.
bizimkine baktı arkadaslar cnım net maasa yuzde 13.5 14 falan gelmıs oluyo yaklaskPazartesi bordrolar acilir bakariz. Kurumdan da bakilabiliyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?