- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.741
Aynen öyle eşimde o yüzden geç geldi . Hatta daha çalışıyorlarmış ta bizimki nöbetçiydi ondan geldi . Bugün fark yapacaklar sanırımgünaydın kızlar maaşlar belli olmuş dün kat sayılar gelmiş tahakkukçular akşamladık dediler sabah belli olmuş rabbim bereketini versin
bizim kurum 25nden sonra yatırıyor genelde farklarıOcak Maasimi ben de Cok Merak ediyorum. Tabi bir de ekstra fark yatacak bu ay. Farkin yatmasi ay Sonunu bulur sanirim.
10.73 geldi dedi dün arkadaş bende bakmadı bide agiler arttı 40 lira dedi eşim çalıştıgı içinbiz de ilk fark yatıyo 10unda falan snra maas
arkadaslar hesapladı maaslarımızı
aldıgım net maas ustune yuzde 13küsür gelmıs zam
nerde çalışıyorsun canım bizimkini hesapladım ben yüzde 10 anca çıkıyor benimkibizimkine baktı arkadaslar cnım net maasa yuzde 13.5 14 falan gelmıs oluyo yaklask
beledıyede canım sosyal dengelere de zam gelıyo ondan dolayı daha fazla cıkıyo olabılırnerde çalışıyorsun canım bizimkini hesapladım ben yüzde 10 anca çıkıyor benimki
beledıyede canım sosyal dengelere de zam gelıyo ondan dolayı daha fazla cıkıyo olabılır
bızde de yemek tıcket falan yok canım gorumcemde beledıyede 750tl tıcket alıyolarkronik uykucu aynı kurumdaymışız ya
Ay gel bacım dışı seni içi herkesi yakar
Bizde sosyal denge yok yemek ücreti yok cıplak maaş
bızde de yemek tıcket falan yok canım gorumcemde beledıyede 750tl tıcket alıyolar
ıste beledıyenın sıkıntısıda sosyal denge verılıp verılmeyecegı her sene belli oluyo baskan yok dese o sene yok yani zaten borc batagındayız seneye kesın keserler
soyle yani yıllık karar alınıyo o sene verılıyor sonraki sene tekrar karar alınıyor ilcelerde kesıldı mesela baskan degısıcek canım kesın, ama parti degısmez buyuk ıhtımal buyuksehır canımBir kere veriliyorsa kesilmez kolay kolay
Başkan durumu ne, değişecekmi?
Büyük belediyemi küçük bir yermi
Ay kabusum seçimdi, ama çok sessizlik var bir yerde patlayacak ama bilmiyorum
olur kaç gün yapılacak ve ne zaman ayın ilk haftası mı vb onu kendimize göre mi ayarlayalım bizim evde ben uysamda eşim hayatta uymaz delirtir beni yine başlar kazandığımı yiyemeyeceksem niye çalışıyorum demelereHava çok soğuk ama hava durumunda kar göstermesine rağmen hiç kar yağmıyor yayürüyüşten vazgeçince biraz kitap okudum iyi geldi tabi yanında sıcak bir çay . Komşuya 2 hafta önce filan profiterol götürmüştüm o sıra da Kargo geldi diye acil eve çıkmıştım tabak onda kaldı ve lütfen boş getir demiştim . Fark ettim ki hala getirmemiş ne bekliyor acaba ya. Ben korkuyorum bana gelen tabak kırılır belki takımdır bozulur diye anında birşey koyup veriyorum kızlar harcamasız markete gitmediğimiz günler oluşturalım mı dün E Esila09 söylediği gibi . Ben zaten haftalık alışveriş ve yemek listesi ile harcamayı en aza indirdim ve bununla gurur duyuyorum ama topikçe uygulasak çok güzel olur . Akşama kuru dolma ezogelin çorbası ve dün yapıp buzluğa attığım yiyemedipimiz mozaik pastamız var . Biraz eve çeki düzen vereceğim temizlik zamanı
Valla bana hiç fark etmez İnan . Benimde eşim bazen yapıyor harcıyor ama boş şeylere harcamaz oldu maşallaholur kaç gün yapılacak ve ne zaman ayın ilk haftası mı vb onu kendimize göre mi ayarlayalım bizim evde ben uysamda eşim hayatta uymaz delirtir beni yine başlar kazandığımı yiyemeyeceksem niye çalışıyorum demelere
canim bende senin mesajını okuduktan sonra yemek listemi duzenledim pazar gününe kadar harcama yapmamayı istiyorum insallah başarılı olurumHava çok soğuk ama hava durumunda kar göstermesine rağmen hiç kar yağmıyor yayürüyüşten vazgeçince biraz kitap okudum iyi geldi tabi yanında sıcak bir çay . Komşuya 2 hafta önce filan profiterol götürmüştüm o sıra da Kargo geldi diye acil eve çıkmıştım tabak onda kaldı ve lütfen boş getir demiştim . Fark ettim ki hala getirmemiş ne bekliyor acaba ya. Ben korkuyorum bana gelen tabak kırılır belki takımdır bozulur diye anında birşey koyup veriyorum kızlar harcamasız markete gitmediğimiz günler oluşturalım mı dün E Esila09 söylediği gibi . Ben zaten haftalık alışveriş ve yemek listesi ile harcamayı en aza indirdim ve bununla gurur duyuyorum ama topikçe uygulasak çok güzel olur . Akşama kuru dolma ezogelin çorbası ve dün yapıp buzluğa attığım yiyemedipimiz mozaik pastamız var . Biraz eve çeki düzen vereceğim temizlik zamanı
bende buzluga koyarım hiç çöpe atmam bişeyimiValla bana hiç fark etmez İnan . Benimde eşim bazen yapıyor harcıyor ama boş şeylere harcamaz oldu maşallaharabamızı yine değiştirmek istediğimiz için oda gaza geldi bence ondan ben haftalık alışveriş yapıyorum hafta içi sadece ekmek alıyoruz bazen onu bile almam çünkü buzluğu aktif kullanıyorum ekmeği buzlukta saklarım . Eşim ekmek yemiyor zaten kahvaltı dışında. Herkes ortak noktada buluşalım ben uyarım her şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?