Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben istemezken esim gidelim diyordu simdi ben tamame dedim esim bahaneler uretmeye basladi kendi evimizdeyiz yani bi degisiklik olmazsa .. simdi annemlerde kalirken annemlere gelen fatiralara pay oderiz dedik bir de ilk ay bizim evimize de fatura gelecek ilave bir de onlara para vericez biraz o da geri cekti bizi

Efsuncum gecmis yazilarina baktim biraz. Epey az bi geliriniz oldugunu yazmissin. Allah kolaylik versin insallah.
Biriktirdigin paralarla gram veya dolar vs alsan. Hem bozdurma riskin olmaz gerekli gereksiz hem de mutlu olursun hevesin olur.

Ne kadar düşüncesiz ce.... Sen calisacaksan calis nobetci olacak insani neden yoruyorsun dinlensin...

Efsuncum gecmis yazilarina baktim biraz. Epey az bi geliriniz oldugunu yazmissin. Allah kolaylik versin insallah.
Biriktirdigin paralarla gram veya dolar vs alsan. Hem bozdurma riskin olmaz gerekli gereksiz hem de mutlu olursun hevesin olur.
Canim tesekkur ederim fikir icin haklisin ben de ozellikle gram altin almayi cok istiyorum ama su su emde yapamiycam birikime para ayiramiyorum kenarda guvenebilecegim bi param olsn istiyirum o da zaten 50 tl imis dun babamin verdigi harclikla 100 oluyor. Markete 35 yetmez illaki kenarda bi nakitim olmali bu donemlerde esim eeve para birakamiyor bi sekilde kendimi idare etmeliyim ama mayistan sonra insallah basbaska bir sey cikmazsa gr altin parasi biriktirmeye basliycam :))

Simdi bidaha okudum da yani alisverisi kk dan yapin elindekine elindeki para birikip gr lik olunca gr al mi demek istedin canim ?
Bu dönemde kk kullanmak mi kullanmayip elimdeki parayi kullanmak mi mantikli olur ?

kızılayda bebek kıyafeti satan biyer dükkan kapatcakmış herşey yarı fiyatına dedi arkadaş bende birkaç hediye aldım doğum yapacak olan eşimin kuzenine kendi kızıma 75 tl kk dan aldım bu ay ödeyeceğim kartımda dönmedi

Iyi yapmissin valla.
Benimde buzlukta tava boregi ve yufka ekmek var. Onlari tuketelim dedim esime.
Hem yer acilsin. Dunden kalan yemegim var. Yanin da tavuk suyuna sehriye corba mi yapsam diyorum
Ben de ellerimin iyi oldugu bi gun bazlama yapip buzluga atayim diyorum

Heyecan konusunda haklisin :) mutfak masrafi da cok oluyor ilk gunler sunu da deneyeyim bunu da deneyeyim dderken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…