Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar öğleden sonra temizlik yaptım bu arada en yakın arkadaşım sözlendi . Onunla telefonda konuştuk özlemiştim iyi oldu kv aradı temmuzdan beri ilk defa beni arıyor çok şaşırdım şoka girdim biraz şoktan sonra açtım . Rüyasında eşimi beni ve annemi görmüş yanımızda da çocuk varmış Öyle konuştuk kapattık ekşili acılı kuru dolma yaptım çorbam vardı dün sıcakken kavanoza koyup ağzını kapatmıştım salata masa hazırladım . Ekmek az eşime söyleyeceğim alır ben çıkmadım kar yağdı üzerimi değiştim biraz makyaj yaptım yemekteyizi takip ediyorum

1 bcuk saat sora esim gelicek tavuk ve pilav yapicam minnosu uyuttuktan sonra bi yandan camasir astim 2.postayi aticam makineye biraz ortalik toparla flan hic tv bakamiyorum artik onceden muge anli kacirmazdim simdi pek takip edemiyrum su palu ailesinde son gelisme ne oldu merak ediyorum isler btikten sora netten bakayim barii..)

Allah tamamina erdirsin :))
Senin de ellerine saglik canim adiyet sifa olsun insallah :)

İmm ttavuukk kalp ben :)) Allah kolaylik versin canim ben de camasiri yikadm da asmaya vakit bulamamistim simdi kiz uyudu hemen asmam lazim telefondan da youtube yideo acarim boyle aanlari degerlendiriyorum ben de izlemek istediklerim icin :) vlog izlemeyi cok seviyorum

Slm
Bizimde dünden tavuklu pilav vardı çorba ve patates salatası yaptım yedik yemek faslı bitti
Bizim bordro yayınlanmış
Esim geçen ay 4080 tl almış
Zamlı maaş 4620 tl
zam 540 tl
Acaba 15 günlük fark buna dahil mi ondan emin olamadim

bnde tavuk hastasiyim:)) saol cnm sanada kolaylik versin.. bnde dun gece yikadimda anca asabildim gerci hava soguk oldugundan gunlerce kurumuyor.. bebekten zaman hic kalmiyor tv bakmaya zamanim oldukca netten izlemeye calisiyorum iste.=)

Cok gecmis olsun canim... Cok uzuldm ggercekten

bnde tavuk hastasiyim:)) saol cnm sanada kolaylik versin.. bnde dun gece yikadimda anca asabildim gerci hava soguk oldugundan gunlerce kurumuyor.. bebekten zaman hic kalmiyor tv bakmaya zamanim oldukca netten izlemeye calisiyorum iste.=)
Benim 2 gunde kuruyor kucuk odama asiyorum ayagimin altinda olmayinca rahatsiz da etmiyor ama cocuk buyuyp ona ayri oda yaptigimizda kisin nerede kurutcam bilmiyorum :)

Nerden baktiniz
Bu ay sendika odemesi de var tam fiyatina bilmiyorum ama gecen sene 80 di
Es yardimi ve cocuk yardiminda zam oluyor bizimi zam 400 tl bile degil

Nerden baktiniz
Bu ay sendika odemesi de var tam fiyatina bilmiyorum ama gecen sene 80 di
Es yardimi ve cocuk yardiminda zam oluyor bizimi zam 400 tl bile degil
okul idaresi gruptan paylaşmış canım sendika esimdede var evet aile yardımı da zamlı bu ay

Bende romatoid artrit var genetik ama bu da bagirsak florasinin bozulmasindan olurmus olurmus gaps diyetiketojenik diyet tavsiye ediyorlar soylediklerine ilave sarimsak zencefil ve zerdecal da oneriyorlar

bende evde deniyeyim ya dha cabuk kuur bazen petegin yakinina seriyorum kuruyor ama cok olunca bi kurutmalik almam lazim.. masalah Allah bagislasin benimde kizim haftaya 7 aylik olck

Kizlar soyle okuyorum da cogunuz Ankaradasinjz gimsaya giden var mi orda her sey ucuz oluyordu simdiki fiyatlari merak ediyorum ozellikle wc kagitlarini :)

Efsuncum gecmis yazilarina baktim biraz. Epey az bi geliriniz oldugunu yazmissin. Allah kolaylik versin insallah.
Biriktirdigin paralarla gram veya dolar vs alsan. Hem bozdurma riskin olmaz gerekli gereksiz hem de mutlu olursun hevesin olur.
Efsun tum bunlara ek olarak bu kadar sikintili durumda iken neden hem Esine hem de sana ayni anda telefon alma gibi bir masraf ettiniz? Seninki sanirim bozulmustu da esininki de mi bozulmustu? Elinizin sikisikligi gecene kadar Esin ya da sen daha ortalama bir telefonla idare edemez miydiniz?

bende evde deniyeyim ya dha cabuk kuur bazen petegin yakinina seriyorum kuruyor ama cok olunca bi kurutmalik almam lazim.. masalah Allah bagislasin benimde kizim haftaya 7 aylik olck
Aslinda evde hic saglikli degil ama benim baska yapabilecegm bisey yok kucuk odanin kapisini kapatip bazen cami acip havalandiriyorum artik :)
Masallah kuzularimiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…