- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.821
Ben de heveslendim al sat olayına da,Bende bazen fiziki almayıp al sat mı yapsam diyorum ya
Bakalım ayın 15 inden 30 una kadar al sat yapabilirim. Sonra fiziki alırım belkiBen de heveslendim al sat olayına da,
Fırsatları kaçırıyorum galiba bazen, bekliyorum
Amiiin :)mecbur olunca yapcak bisey yok cnm. rabbim uzun ömurler versin onlara..)
Evet cok etkili canim hareket de etkiliyor ne kadar hareketlenirsem o kadar tutuluyorum ya da eklemlerim agriyorSenin tutulumlarin olmamasi icin aslinda egzersiz De yapman lazim bir de romatoid artrit gibi Cok faktorlu otoimmun hastaliklarda stres cok etkilidir
Benim gordugum fiyatlar hep ucuzdu hele suan yazadigim sehre gore cok daha ucuz geliyor gittigimde bazi seyleri kiyasliyorum hatta esim bile hakliymissin dedi gimsaya gittigimizde gittiginde bazi belli basli seylerin fiyatini not alabilir misinHayir gimsa ucuz degil.
Esim de dogru bulmasa keske...Elbette paranizin tasarrufunu kendiniz daha iyi bilirsin ancak sana bizden ornek vereyim. Esim de ben de turkiye ortalamasina gore iyi maasi olan insanlariz esimin daha kendine sifir aldigi telefon yok. cevreden ailesinden telefonunu yukseltenlerle esimin De telefonu otomatikman yukseliyor:) mesela gecen Benim de telefonumda sarj sorunu vardi ve aslinda degisebilenlerden degildi, biraz arastirdik bataryasini degistirttik. Cevreye kalsa Hemen gidip bir iPhone 8 ya da 10 almaliydim.
Ben ay Sonunu kurus kurus hesaplayan butcelerin (yanlis anlasilmak istemem Bu tasarruftan degil De eldeki olandan zorunluluksa) bir anda boyle masrafa gitmesini dogru bulmuyorum.
Size de afiyet olsun :)Afiyet olsun :),
Ben de mantı yoğurtladim yanına salata ile yedik
Sen hangi ürünleri istiyorsun söyle ben sana diğer gittiğim yerlerden fiyat bakayım.Benim gordugum fiyatlar hep ucuzdu hele suan yazadigim sehre gore cok daha ucuz geliyor gittigimde bazi seyleri kiyasliyorum hatta esim bile hakliymissin dedi gimsaya gittigimizde gittiginde bazi belli basli seylerin fiyatini not alabilir misin
Esin de o zaman daha çok çalışacak ek iş yapacak hiç boş durmayacak. Yani benim düşünceme göre. İnsan Zorunlu harcamalarını karşılamaya zorlanırken böyle yapmamalı. Telefon doyurmaz ısıtmaz fatura ödemez. Umarım yanlış anlaşılmıyorumdur.Esim de dogru bulmasa keske...
Doğru söze ne denir ki valla . Eşimin düğün zamanından kalma eksi hesabı vardı o bana öyle batıyor ki yemeyip içmeyip onu ödeyesim geliyordu . Üzerimize bir yük sanki altında eziliyorduk . Böyle durumlarda telefon almayı bırak üzerime bile birşey almaz ve aldırmazdım daEsin de o zaman daha çok çalışacak ek iş yapacak hiç boş durmayacak. Yani benim düşünceme göre. İnsan Zorunlu harcamalarını karşılamaya zorlanırken böyle yapmamalı. Telefon doyurmaz ısıtmaz fatura ödemez. Umarım yanlış anlaşılmıyorumdur.
biz de farkın bordrosu ayri ve parası da ayrı yatıyor bnce bundan ayrı farkta vardırSlm
Bizimde dünden tavuklu pilav vardı çorba ve patates salatası yaptım yedik yemek faslı bitti
Bizim bordro yayınlanmış
Esim geçen ay 4080 tl almış
Zamlı maaş 4620 tl
zam 540 tl
Acaba 15 günlük fark buna dahil mi ondan emin olamadim
tuce valla ben senin su sozunu aklımda tutuyorum eger bozdurduktan snra aynı seyı tekrar alamadıysan karda sayılmazsınBende bazen fiziki almayıp al sat mı yapsam diyorum ya
Heveslendim dur bakalım ya alacağım galibatuce valla ben senin su sozunu aklımda tutuyorum eger bozdurduktan snra aynı seyı tekrar alamadıysan karda sayılmazsınbnce al sat için altın kural. ben altın hesabı kullanmıyorum sadece döviz hesabım var o da zaten dusuk bi miktar ama coğalınca senin bu guzel kuralını uygulucam ınsAllah
Akarken doldurmak gerekiyor tuce. Yaşlılıkta el elde baş başta olmamak için planlı idareli gitmeliyiz. Ben annemden babamdan böyle gördüm babam bir memurdur annem ev hanımı büyük şehirde iki çocuk okutmak hiç anne babadan destek görmeden ev araba Sahibi olmak kendi yağınla kavrulmak kolay değil. Hep idareli olmuşlardır ama bunu yaparken bize de sanırım o disiplini kazandırmışlar. Annem mesela ev hanımı ancak hep el işi yapmıştır misal şu anda yine kendince benzer şeyler yapıyor ve aylık nerden baksanız evde olan bir kadın için güzel bir parası oluyor. Birikim yapıyor, diyelim ki birlikte dışarı çıktık; kimse karışmasın bugün ben ısmarlayacam diyor.Doğru söze ne denir ki valla . Eşimin düğün zamanından kalma eksi hesabı vardı o bana öyle batıyor ki yemeyip içmeyip onu ödeyesim geliyordu . Üzerimize bir yük sanki altında eziliyorduk . Böyle durumlarda telefon almayı bırak üzerime bile birşey almaz ve aldırmazdım daki istesek tek kalemde ödeyeceğimiz bir mebla halbuki
Yüzde yüz katılıyorum sana şuan her cümlene. Bende yiyip içip gezmeyi vs bilirim ama doğudayız çocuğumuz yok değerlendirelim . Batı’ya gidince bende çalışacağım ama çocuk olur birikmez diye debeleniyorum şuAnAkarken doldurmak gerekiyor tuce. Yaşlılıkta el elde baş başta olmamak için planlı idareli gitmeliyiz. Ben annemden babamdan böyle gördüm babam bir memurdur annem ev hanımı büyük şehirde iki çocuk okutmak hiç anne babadan destek görmeden ev araba Sahibi olmak kendi yağınla kavrulmak kolay değil. Hep idareli olmuşlardır ama bunu yaparken bize de sanırım o disiplini kazandırmışlar. Annem mesela ev hanımı ancak hep el işi yapmıştır misal şu anda yine kendince benzer şeyler yapıyor ve aylık nerden baksanız evde olan bir kadın için güzel bir parası oluyor. Birikim yapıyor, diyelim ki birlikte dışarı çıktık; kimse karışmasın bugün ben ısmarlayacam diyor.
Ben gimsayi merak ediyorum canim tesekkur ederim :) cocuklugumda en cok ordan alışveriş yaptik ayridir bende yeri.Sen hangi ürünleri istiyorsun söyle ben sana diğer gittiğim yerlerden fiyat bakayım.
Aman kendine dikkat et yorma kendini sizin sagliginiz temizlikten daha onemli :)bızde de yemekte babam kardesım vardi anca yataga girdim
pazartesi temızlığe abla gelıcek 150tl 3buyuk 1ufak halı yıkamaya verdim bugun getırmısler 75tl
agız tadıyla temızlık yapmayı ozledm valla yaz gelse hayırlısıyla bebısım dogsada doya doya ıs yapsambugun bi üstün körü ev supurdum yemek yaptm 2makına camasır attım belim tutuldu ödüm patladı yıne leke gelıcek dıye hemen yattım kardesım ılgılendı dıger ıslerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?