Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar yemegimizi yedik bebegimi de doyurdum babasina verdim :)
Su faturamiz gelmis 23,75 TL bu ay 5 m³ harcamisiz cok sasirdim cunku bizim standardimiz 8 m³ gecen ay tasareufla 7 m³ e dusurmustuk. Bu ay ben elektrik dussun diye elimde cok bulasik yikadim su faturasini cok yuksek bekliyordum.

Senin tutulumlarin olmamasi icin aslinda egzersiz De yapman lazim bir de romatoid artrit gibi Cok faktorlu otoimmun hastaliklarda stres cok etkilidir
Evet cok etkili canim hareket de etkiliyor ne kadar hareketlenirsem o kadar tutuluyorum ya da eklemlerim agriyor

Hayir gimsa ucuz degil.
Benim gordugum fiyatlar hep ucuzdu hele suan yazadigim sehre gore cok daha ucuz geliyor gittigimde bazi seyleri kiyasliyorum hatta esim bile hakliymissin dedi gimsaya gittigimizde gittiginde bazi belli basli seylerin fiyatini not alabilir misin

Esim de dogru bulmasa keske...

Benim gordugum fiyatlar hep ucuzdu hele suan yazadigim sehre gore cok daha ucuz geliyor gittigimde bazi seyleri kiyasliyorum hatta esim bile hakliymissin dedi gimsaya gittigimizde gittiginde bazi belli basli seylerin fiyatini not alabilir misin
Sen hangi ürünleri istiyorsun söyle ben sana diğer gittiğim yerlerden fiyat bakayım.

Esim de dogru bulmasa keske...
Esin de o zaman daha çok çalışacak ek iş yapacak hiç boş durmayacak. Yani benim düşünceme göre. İnsan Zorunlu harcamalarını karşılamaya zorlanırken böyle yapmamalı. Telefon doyurmaz ısıtmaz fatura ödemez. Umarım yanlış anlaşılmıyorumdur.

Doğru söze ne denir ki valla . Eşimin düğün zamanından kalma eksi hesabı vardı o bana öyle batıyor ki yemeyip içmeyip onu ödeyesim geliyordu . Üzerimize bir yük sanki altında eziliyorduk . Böyle durumlarda telefon almayı bırak üzerime bile birşey almaz ve aldırmazdım da ki istesek tek kalemde ödeyeceğimiz bir mebla halbuki

biz de farkın bordrosu ayri ve parası da ayrı yatıyor bnce bundan ayrı farkta vardır

Bende bazen fiziki almayıp al sat mı yapsam diyorum ya
tuce valla ben senin su sozunu aklımda tutuyorum eger bozdurduktan snra aynı seyı tekrar alamadıysan karda sayılmazsın bnce al sat için altın kural. ben altın hesabı kullanmıyorum sadece döviz hesabım var o da zaten dusuk bi miktar ama coğalınca senin bu guzel kuralını uygulucam ınsAllah

bızde de yemekte babam kardesım vardi anca yataga girdim
pazartesi temızlığe abla gelıcek 150tl 3buyuk 1ufak halı yıkamaya verdim bugun getırmısler 75tl
agız tadıyla temızlık yapmayı ozledm valla yaz gelse hayırlısıyla bebısım dogsada doya doya ıs yapsambugun bi üstün körü ev supurdum yemek yaptm 2makına camasır attım belim tutuldu ödüm patladı yıne leke gelıcek dıye hemen yattım kardesım ılgılendı dıger ıslerle

Heveslendim dur bakalım ya alacağım galiba

Akarken doldurmak gerekiyor tuce. Yaşlılıkta el elde baş başta olmamak için planlı idareli gitmeliyiz. Ben annemden babamdan böyle gördüm babam bir memurdur annem ev hanımı büyük şehirde iki çocuk okutmak hiç anne babadan destek görmeden ev araba Sahibi olmak kendi yağınla kavrulmak kolay değil. Hep idareli olmuşlardır ama bunu yaparken bize de sanırım o disiplini kazandırmışlar. Annem mesela ev hanımı ancak hep el işi yapmıştır misal şu anda yine kendince benzer şeyler yapıyor ve aylık nerden baksanız evde olan bir kadın için güzel bir parası oluyor. Birikim yapıyor, diyelim ki birlikte dışarı çıktık; kimse karışmasın bugün ben ısmarlayacam diyor.

Yüzde yüz katılıyorum sana şuan her cümlene. Bende yiyip içip gezmeyi vs bilirim ama doğudayız çocuğumuz yok değerlendirelim . Batı’ya gidince bende çalışacağım ama çocuk olur birikmez diye debeleniyorum şuAn

Aman kendine dikkat et yorma kendini sizin sagliginiz temizlikten daha onemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…