Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canim esimin eeli de bozuktu yaklasik 1 yildir kamerasi calismiyodu hadi idare ettik agustosta da telefon hatti gormemeye basladi eski bi telefonumu ona vermistim ama o da zaten eski duzgun calismiyordu yenisini almamak icin zor tutuyodum esimi simdi bbenim de sarj almadi tel kapali kaldi cocuk var bisey olsa nasl haber edeceksin dedi mecburen oldu yani zaten cok razi olarak almadim . Ben idare ederdim ama esleri engellemek bazen mumkun olmuyor. Esimde soyle bi dusunce var sen babanin evinde her seyi almaya alisiksin ben sana o imkanlari sunamiyorum deyip uzuyor kendini surekli benim ondan oyle bi beklentim olmadigi halde yani kensime alirken alirken sana daha dusugunu alamam diyor.. telefonum olacagina evimde evimde yemeklerim sebzelerim olsun dedim ama iste...

Bende birinden gordum . Mayali yapmis. O ladar guzel gorunuyordu ki.
Yaa o kadar yorgun hissediyorjm ki.
Bloombergteki ekonomist de ninni soyler gibi konusuyor. Uyusam yarim saat super olur
Bu Sabah 6:30 da trt haberin bir sunucusu resmen ayakta uyuyordu gozleri kayiyordu aklima o geldi bak

bugün herkes tavuk yemis anlasilan :) bende tavuk pilav salata yaptim yedik. bugün harcamasiz bi gün oldu cok şükür

Bende romatoid artrit var genetik ama bu da bagirsak florasinin bozulmasindan olurmus olurmus gaps diyetiketojenik diyet tavsiye ediyorlar soylediklerine ilave sarimsak zencefil ve zerdecal da oneriyorlar
Senin tutulumlarin olmamasi icin aslinda egzersiz De yapman lazim bir de romatoid artrit gibi Cok faktorlu otoimmun hastaliklarda stres cok etkilidir

Elbette paranizin tasarrufunu kendiniz daha iyi bilirsin ancak sana bizden ornek vereyim. Esim de ben de turkiye ortalamasina gore iyi maasi olan insanlariz esimin daha kendine sifir aldigi telefon yok. cevreden ailesinden telefonunu yukseltenlerle esimin De telefonu otomatikman yukseliyor:) mesela gecen Benim de telefonumda sarj sorunu vardi ve aslinda degisebilenlerden degildi, biraz arastirdik bataryasini degistirttik. Cevreye kalsa Hemen gidip bir iPhone 8 ya da 10 almaliydim.
Ben ay Sonunu kurus kurus hesaplayan butcelerin (yanlis anlasilmak istemem Bu tasarruftan degil De eldeki olandan zorunluluksa) bir anda boyle masrafa gitmesini dogru bulmuyorum.

Ne güzel olmuş,
Ben alım yapamadım malesef

Yoğurt, pilavlık bulgur, tuz, cep mendil aldım 16tl harcadim (posetim cebimdeydi)
Buzlukta köy tavuğu var akşamdan indireyim dolaba ,yarın haşlar ,suyuna pirinç pilavı yaparım ,yanına buzluktan taze fasulye ile yeriz, cumaya da tavuk suyuna domates çorbası, fırında patatesli börek süper olur.
Haftasonu misafir gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…