- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.841
valla dün bi ödüm patladı zaten artk yapınca da molalı sekılde yapıcam tesekkur ederımAman kendine dikkat et yorma kendini sizin sagliginiz temizlikten daha onemli :)
Biz gittiğimizde fiyatları uygun bulmadık. Meyve sebze reyonu nispeten daha uygundu ama onda da sen seçemiyorsun görevli veriyor klasik pazar gibi ve döküntü oluyor yine bir mantığı kalmıyor.Ben gimsayi merak ediyorum canim tesekkur ederim :) cocuklugumda en cok ordan alışveriş yaptik ayridir bende yeri.
Bende termal tayt alayim 1tane kendime diyorum
Ne kadardi hatirliyor musunpure marks spencerdan çok memnun kaldım ben hiç giyemiyordum yok gibi hiç rahatsız etmiyor.
Trendyol da yada kendi sitesinde uygun fiyatlı oluyor, normal ürünleri çok pahalı
Ben geçen yıl almıştım, şu an fiyatı 1,5 kat artmış
Ne kadardi hatirliyor musun
Bende de var m&s in termal termal atleti alalı sanırım bir 5-6 sene oldu hala taş gibi.pure marks spencerdan çok memnun kaldım ben hiç giyemiyordum yok gibi hiç rahatsız etmiyor.
Trendyol da yada kendi sitesinde uygun fiyatlı oluyor, normal ürünleri çok pahalı
Ben geçen yıl almıştım, şu an fiyatı 1,5 kat artmış
Bende de var m&s in termal termal atleti alalı sanırım bir 5-6 sene oldu hala taş gibi.
Kazak almadım hiç modelleri hoşuma gitmemişti geçen seneler bu sene de hiç girip bakmadım bile. Benim trikoda Tüzün hoşuma gidiyor ondan da az önce indirim başladı diye SMS geldi. Yarın akşam ya da cumartesi bir uğramayı düşünüyorumEvet bende geçen yıl 3 4 tane ile geçirdim, ama hiç bişey olmadı, dayanıklı olduğunu düşünüyorum.
Kazakları nasıl, sene sonunda almak istiyorum ama kararsızım
Kazak almadım hiç modelleri hoşuma gitmemişti geçen seneler bu sene de hiç girip bakmadım bile. Benim trikoda Tüzün hoşuma gidiyor ondan da az önce indirim başladı diye SMS geldi. Yarın akşam ya da cumartesi bir uğramayı düşünüyorum
Ben bu sene çok avm gezmeye vakit bulamıyorum önceki seneler çok aktiftim:))Bir bakayım, benim dikkatimi çeken modeller oldu, ama hiç almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?