Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dunku yemekten var. Yanina salata yapacagim. Balik alrim belki yapariz hamsi alayim para yok cunku.
Bakalim bugun ne kadar gidecek

günaydın dün akşam üzeri baya harcamalı geçti benim abimin doğum günüydü ona pantolon kazak aldım bide bebek kıyafetleri falan bugün misafir gelcekmiş annem yapcak bakalım evde olanlardan bişeyler eşim nöbetçi bugün süt almam lazım çocuklara akşam giderken alırım

Ben gimsayi merak ediyorum canim tesekkur ederim :) cocuklugumda en cok ordan alışveriş yaptik ayridir bende yeri.
Biz gittiğimizde fiyatları uygun bulmadık. Meyve sebze reyonu nispeten daha uygundu ama onda da sen seçemiyorsun görevli veriyor klasik pazar gibi ve döküntü oluyor yine bir mantığı kalmıyor.

Bende termal tayt alayim 1tane kendime diyorum

pure marks spencerdan çok memnun kaldım ben hiç giyemiyordum yok gibi hiç rahatsız etmiyor.
Trendyol da yada kendi sitesinde uygun fiyatlı oluyor, normal ürünleri çok pahalı
Ben geçen yıl almıştım, şu an fiyatı 1,5 kat artmış

Ne kadardi hatirliyor musun

Ne kadardi hatirliyor musun

Şu an 50 TL ye krem alt var, ben aynı modelin lacivertini aldım.
2 model termali var, geçen yıl diğer modelin grisini 60 TL ye aldım, şu an o model 140 TL. Kış uzun sürdü, baharda 1 tane daha almak istiyorum.
Üst olanları da 1 tane yarım kollu 30 TL ye aldım, şu an 150 200 civarında. Kolsuz olanlarıda daha uygun fiyatlara aldım, puan fln kullanmıştım. Bu soğuk havalarda hiç ağrım sızım olmadı, tutuluveriyor oysa.
Şimdi bulursam üst uzun kollu alıcam.
Trendyolda gördüm, 20 tl ye bile model vardı ama tükenmişti. Şu an varmı bilmiyorum.

1 tane altı 3 haftadır 2 gün giyip yıkayıp kurutup giyiyorum.
Resmen en kıymetlim oldu

Bende de var m&s in termal termal atleti alalı sanırım bir 5-6 sene oldu hala taş gibi.

Bende de var m&s in termal termal atleti alalı sanırım bir 5-6 sene oldu hala taş gibi.

Evet bende geçen yıl 3 4 tane ile geçirdim, ama hiç bişey olmadı, dayanıklı olduğunu düşünüyorum.
Kazakları nasıl, sene sonunda almak istiyorum ama kararsızım

Evet bende geçen yıl 3 4 tane ile geçirdim, ama hiç bişey olmadı, dayanıklı olduğunu düşünüyorum.
Kazakları nasıl, sene sonunda almak istiyorum ama kararsızım
Kazak almadım hiç modelleri hoşuma gitmemişti geçen seneler bu sene de hiç girip bakmadım bile. Benim trikoda Tüzün hoşuma gidiyor ondan da az önce indirim başladı diye SMS geldi. Yarın akşam ya da cumartesi bir uğramayı düşünüyorum

Bir bakayım, benim dikkatimi çeken modeller oldu, ama hiç almadım.

Tünaydın
Bizde güzel uyumusuz kızımla
Dışarısı -6 derece arkadaşa gidecektim vazgeçtim cocuklar usutmesin ve heryer buz esim arabayı götürmedi
Bizde 0 yemek
Ispanağın var yumurtalı ıspanak ve yeşil mercimek çorbası düşünüyorum birde tatlı yapabilirsem yeter
Altın yukseldikce yükseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…