Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Şu an çok pis şeytan dürtüyor
Dürtmesin bence dimi, yok dürtmesin
Şu an ayın 14 ü olsa kimseyi dinlemezdim ama, hesap kesimini bekliyorum.

Benımde arazı görevlerim basladı üşüyorum dire the north face markanın içi cıkabılen polarlı montunu begenmiş eşim link atmış gerçekten çok guzlKurumda herkesın Columbıa,salamon,the north face marka arazı bot ve montları.3ayda arazıden alacağım para 1000tl montta 900tl eşim o karşılar dolar arttıkça bunlarda artar Seneye daha pahalı olur dıyor ama bilemedim

Doğru söylüyor

Oğlanda pasta istiyor ona pasta alacağım 30tl idi en son pasta bklm alayım annemde bende yeriz 2gun.Annem etli bezelye yapıyormuş dundende tavuk suyu çorba varmış salata turşu yeriz çok şükür bugünümüze.

Hesap kitap yapıyorum kızlar bordromuzu gördük eşin yolladı . Bes, konut , Oyak oranlarında artış olmuş . Maaşımız çok güzel bir rakama ulaşmış bin şükür
Eşim banada gönderdı çok şükür canım ya okadar ezıyet cekıyoruz İnan az bile.Allah bereket versın sağlıcakla yemeyı nasıp etsin hepımıze inş.

Eşim banada gönderdı çok şükür canım ya okadar ezıyet cekıyoruz İnan az bile.Allah bereket versın sağlıcakla yemeyı nasıp etsin hepımıze inş.
Amin evet senin eşinin yeri de bizim ki de tam terör bölgesi . Siz ayrı kalarak bizde bazı şeylerden mahrum kalarak zor şeyler yaşıyoruz

Ben bu zamana kadar niye bekledim diyorum
Geçen yıl en pahalısı 1000 tl civarıydı bu yıl çok arttı.
Havalar soğuk, şimdiye kadar çoktan doktora koşmuştum sabah aşırı rüzgar vardı ama hissetmedim bile

nasıl oluyor canım sizde de arazi görevi mi var yoksa eşinden mi bahsediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…