- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.861
Doğru söylüyorBenımde arazı görevlerim basladı üşüyorum dire the north face markanın içi cıkabılen polarlı montunu begenmiş eşim link atmış gerçekten çok guzlKurumda herkesın Columbıa,salamon,the north face marka arazı bot ve montları.3ayda arazıden alacağım para 1000tl montta 900tl eşim o karşılar dolar arttıkça bunlarda artar Seneye daha pahalı olur dıyor ama bilemedim
Kart yarın kesılecek yarin bakayım Ozaman benDoğru söylüyor
Eşim banada gönderdı çok şükür canım ya okadar ezıyet cekıyoruz İnan az bile.Allah bereket versın sağlıcakla yemeyı nasıp etsin hepımıze inş.Hesap kitap yapıyorum kızlar bordromuzu gördük eşin yolladı . Bes, konut , Oyak oranlarında artış olmuş . Maaşımız çok güzel bir rakama ulaşmış bin şükür
Amin evet senin eşinin yeri de bizim ki de tam terör bölgesi . Siz ayrı kalarak bizde bazı şeylerden mahrum kalarak zor şeyler yaşıyoruzEşim banada gönderdı çok şükür canım ya okadar ezıyet cekıyoruz İnan az bile.Allah bereket versın sağlıcakla yemeyı nasıp etsin hepımıze inş.
Benımde arazı görevlerim basladı üşüyorum dire the north face markanın içi cıkabılen polarlı montunu begenmiş eşim link atmış gerçekten çok guzlKurumda herkesın Columbıa,salamon,the north face marka arazı bot ve montları.3ayda arazıden alacağım para 1000tl montta 900tl eşim o karşılar dolar arttıkça bunlarda artar Seneye daha pahalı olur dıyor ama bilemedim
Kart yarın kesılecek yarin bakayım Ozaman ben
Mecbur onlar
nasıl oluyor canım sizde de arazi görevi mi var yoksa eşinden mi bahsediyorsunBenımde arazı görevlerim basladı üşüyorum dire the north face markanın içi cıkabılen polarlı montunu begenmiş eşim link atmış gerçekten çok guzlKurumda herkesın Columbıa,salamon,the north face marka arazı bot ve montları.3ayda arazıden alacağım para 1000tl montta 900tl eşim o karşılar dolar arttıkça bunlarda artar Seneye daha pahalı olur dıyor ama bilemedim
Yok mecbur değil istersen çıkabiliyorsunMecbur onlar
Var bızım ikiside 289 kesıntı olmus
Bende var canım teknik elemanım bennasıl oluyor canım sizde de arazi görevi mi var yoksa eşinden mi bahsediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?