Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizimde oğlanın okul kıra kredı bunlwr olmasa bizimde şahane olur
Bizim 1 sene kaldı kredi ye 2300 öyle elimize kalacak . Kv nin evi kentsel dönüşüme verilse kira almaya başlayacağız oradan 800 tl gelir bize buradaki kiramızı ödeyeceğiz öyle o kalacak . Eksi hesabımızı kapatıyorum o bitse of

Şu an kedinin ciğere baktığı gibi yutkuna yutkuna yargıcı markasının kazaklarını seyrediyorum
Allahtan eşim uyuyor
Yoksa çoktan kargo kodum olmuştu
Tek umudum akşama kadar bitmesi
Dip not, geçen yıldan sonra yenilemeye gittim.
Bu yıl 3 kalın kazak aldım, 1 hediye geldi. 1 de ince aldım ama uzun süre giyemem.
Çokta sevmem büyük ihtimalle alınca pişman olucam.
Bu yıl giydiklerimin 3 tanesi elenicek aslında, önümüzdeki seneye yatırım ama.

Pazar pahaliydi kizlar. Havucun kilosu 5 liraydi ornegin
Sadece 1 kilo hamsi aldim pazardan baska da balik yoktu.

Marul
Havuc
Turp
Domates
Patates
Gazoz

Sayiyla aldim dusunun
okulda tost yedim. Peynirli dedim sadece ekmek geldi4.5 tl gitti.
Herseyden caliyorlar.
Bugun 50 liradan fazla harcadim şu kadarcik malzemeye

Bende yarın öğleden sonra sebze ve birkaç şey almak için markete gideceğim. Bugün de gitsen olurdu hava çok güzeldi ama yürüyüşten öyle boş döndüm .

Benimde yarın akşam gidip kombiyi açmam gerekiyor eşim ctesi sabah gelicek, ev soguk olmasın
Marul havuç ve süt almam gerek.
Meyve vardı diye hatırlıyorum

benim de bugün biraz domates salatalik beyaz peynir almak gerekiyo cok az alırım ama pazara kadar idare etse yeter

Bugün domates çorbası, salata ,fesleğenli domates soslu spagetti , ve tavuk haşlayacağım. Belki suyuna çorba yapar domatesten vazgeçerim

oğlum hava alsın biraz diye dışarıya ciktik. güneş vardi ama cok soguktu hemen döndük. kantine gittik meyve suyu ve kruvasan aldim ogluma 4 lira harcadım. evden cikmamak en iyisi aslinda ama sıkılıyoruz evde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…