- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.881
Onuda inceleyım canım sagolBenimki panhtzer marka, alman markasıymış adını duymamıştım ama memnunum.
Bizimde oğlanın okul kıra kredı bunlwr olmasa bizimde şahane olurBaktım da ev kredimiz ve kiramız olmasa şahane birikim yapabilecekmişiz ama yine de allah bereket versin . Kredimize tam 1 sene var bitsin inş
Bizim 1 sene kaldı kredi ye 2300 öyle elimize kalacak . Kv nin evi kentsel dönüşüme verilse kira almaya başlayacağız oradan 800 tl gelir bize buradaki kiramızı ödeyeceğiz öyle o kalacak . Eksi hesabımızı kapatıyorum o bitse ofBizimde oğlanın okul kıra kredı bunlwr olmasa bizimde şahane olur
Hadi inşallah benim de alinacagim yok bugun insallah bi alincak cikmazGünaydın kızlar dün misafir vardı bugüne de arttı. Buzluğa biraz kurabiye biraz kek attım. Biraz da dışarıda var sabahları eşim işe gitmeden yerbugün sıfır harcama hedefim var
Bereketli olsunHesap kitap yapıyorum kızlar bordromuzu gördük eşin yolladı . Bes, konut , Oyak oranlarında artış olmuş . Maaşımız çok güzel bir rakama ulaşmış bin şükür
masAllah canım benimHesap kitap yapıyorum kızlar bordromuzu gördük eşin yolladı . Bes, konut , Oyak oranlarında artış olmuş . Maaşımız çok güzel bir rakama ulaşmış bin şükür
muhendısmısınız sız de bizimde arazı gorevlerimiz oluyor 3aylık 21güne tamamlanırsa 700 oluyorVar bızım ikiside 289 kesıntı olmus
bende sordum eşime daha görünmüyor bordro dedi erişime açmamışlar muhtemelen bizimkide açılmamış ben gidip sordum kendiminkiniNihayet eśime ulastim s. Bakacak maasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?