Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kizlar ben tuncelide yasiyorum. burda hic doğuda gibi değiliz inanin. insanlar cok kulturlu bilgili. kadinlar acayip bakımlı felan :) aslinda rahatiz burda maasimiz da teror tazminatiyla baya iyi bi rakam oluyo ama ben lojmandan nefret ediyorum ya icim karardi kahverengi mutfak dolabi gormek istemiyorum artik :)) esim kalmak istiyo ama ben kalmak istemiyorum burdan gidince en az bin lira kira odiycez nasi olacak bilmiyorum

şimdi ne kadar ödüyosun eğer dışarıyla çok farketcekse bence defix yapışkanlı kağıtlar var internetten sipariş var onlarla kapla dolapları

şimdi ne kadar ödüyosun eğer dışarıyla çok farketcekse bence defix yapışkanlı kağıtlar var internetten sipariş var onlarla kapla dolapları
simdi 300 lira felan sanirim canim. onu dusundum de girintisi çıkıntısı cok dolabin yapamayiz sanirim bide yerler beton yazin karincalarla yasiyoruz :) bak bunlari dusununce ucarak gidesim geliyo :))

simdi 300 lira felan sanirim canim. onu dusundum de girintisi çıkıntısı cok dolabin yapamayiz sanirim bide yerler beton yazin karincalarla yasiyoruz :) bak bunlari dusununce ucarak gidesim geliyo :))
yaşadığın yer önemli ama geçici olduğu için sabredebilirsin bende takıntılıyımdır yamuk çatlak vb şeylere acayip sinir olurum ama alıştım biraz nasılsa sürekli oturmayacağım tayinciyiz diyorum ya kiraya veririm giderken ya satarım gittiğim yerden alırım

evet canım öyle 3 yıldır sabrediyorum zaten o yuzden ben kalmak istemiyorum.

Cnm biz 8. Kattayız kendi evimiz sıfır bina girdik ve karıncam eksik olmaz yazın. Her ay 1000 tl kira verene kadar git marangozdan kapak al yıllarca otur memleketin her şehri kendine has güzel şimdi iletişim çağındayız Ankara’da olup Tunceli’de olmayan pek bir şey Yoktur diye düşünüyorum . Eşin de görevinden mutlu ise hiç rahatınızı bozmayın valla eşim Ankara’da çok mutsuz işine zor gidiyor fırsat olsa değiştirecek Evi falan gözü görmüyor

İnternette Videolar var kendin kaplayabilirsin dolapları

Bende lojmandayim kahverengi dolaplarimiz ama hiç şikayetçi değilim burda kiralar 1200-1500 civarı kiyipta o parayı veremem

Evet bizde masallah deriz
Yinede sen bilirsin tabi
Bunu tabiki yapmam herkesin aldığı maaş kendisine çünkü. Çevremde kanaatkarsız birçok insan görüyorum . Elimizdekine çok şükür bin şükür diyoruz istemenin de sınırı olmaz biliyorsun. Ben diyelim ki 5000 tl ile zor geçinirim insanlar 2000 tl ile geçinmeye çalışır gibi gibi . Çekemeyen insan da çok oluyor o yüzden ailemiz bile bilmez aldığımız rakamı Yaşadığımız sıkıntılara mahrumiyetlerimize göre yine az demiyorum çok şükür ediyorum. En basiti geçen hafta sehpamı boyatacak bir yer bulamıyorum ev sütü bulamıyorum prof yar doc doktor bile bulamıyorum eşim zaten daha 6 aydın araziye çıkmaz oldu önceden 20 gün evde kapıyı bile açmadan oturduğumu biliyorum. En önemlisi mesleğimi yapacak iş imkanı yok onu geç hiç iş imkanı yok ama buna şükür huzurumuz var önemli olan para kazanmak değil parayı kullanabilmek ayrıca şunu da eklemek istiyorum bizim ciddi gelirimiz var fakat çok ciddi de giderimiz mevcut büyük dağın büyük dumanı meselesi yani

Tabiki kendine tuce bende yazdım ne kadar olmuş nisbet olsun diye degil. Çoğumuz da ogretmeniz burda.nazar değer falan diye de korkmadim valla

Tabiki kendine tuce bende yazdım ne kadar olmuş nisbet olsun diye degil. Çoğumuz da ogretmeniz burda.nazar değer falan diye de korkmadim valla
Şimdi şöyle ki sizin durumla askerin polisin aldığı çok farklı . Hele askerin ki çok daha farklı biz 1.derece terör bölgesindeyiz eşim komando bunlar çok fark ettiriyor . Burada benim evimizin kazancını yazmam çok büyük yanlış olur . Bunu okyonus da bilir onun eşiyle biz aynı durumdayız çünkü.

Ya evet .mesela bi esnafa maasi soyledik bi ton laf isiittik. Siz gecinemiyosaniz biz intihar edelim vs dedi.
Biz de memuru fakir esnafi zengin bilirdik
Kimin nasil tepki verecegi belli olmuyor maaslara
Birgun biri benim maasi duyunca beni bi asagiladi gormelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…