Bugün ne aldin kaç tl harcadin

0 harcama yaptık bugün en son Pazar günü harcama yapmıştık
oo tebrıkler canım masAllah
ay bugun bı tanıs teyzemız var ck severım anneme dedıki bıme a101e gttınızmı poset paralanmısmı dedi
sorudan ck ayın 11i olmus bu marketlerden bırısıne gıtmemesıne sasrdm öyle pahalı yerden alan biri de degıl demekki evinde vardı ıhtıyacı olmadı

Çocuklar kıyafete sevinmiyor zaten, kıyafeti anne baba için alıyoruz aslında:)) O heyecanla paketleri açışlarına bayılıyorum ben de:)

Valla iki yıl önce evimize taşındığımızda tam 14 takım kahve fincan seti geldi hediye Tek tek hepsini götür değiştir baya iş olmuştu bana. Ama eski komşularım para toplayıp getirmişlerdi ve çok makbule geçmişti, yeni evin bir sürü eksiği oluyor zira. Ama çeyrek fiyatı çok yükseldi yahu bence gram iyidir:))

Hahahah ben haftada 1 kere gidiyorum genelde

Ben hediyelerin içinde değişim kartı varsa mağazaya ürünü iade edip, mağaza kartına nakit olarak para yükletiyorum ve istediğim zaman kullanıyorum. Çoğu mağazada var bu uygulama. Mesela yenidoğan kızıma Zara’dan çok fazla hediye geldi ancak oranın kalıpları dar ve kızım iri bir bebek. Hep küçük geldi alınanlar. Gelenleri karta yüklettim. Toplam 450 lira tuttu. Kartı da kardeşime verdim oradan alışveriş yapacaktı. O da bana 450 lira eft yaptı

Ben de mutfağı toparladım, nevresim takımını değiştirdim, duş aldım,
Aft çıkmış ağzında kızımın acıktım dedi, yalvar yakar tek lokma yediremedim.
Ilaç sürdü az önce, muzu küçülteyim ye, yok.
Süt iç, yok.
Bal ye, yok.
Hem üzgün hem kızgınım

Aft çok acır ya çok geçmiş olsun tuzlu suyla gargara yapsın

Onu da söylerim şimdi, umarım çabuk geçer.
Pazar günü tiyatro oyunu var kültür merkezinde, çok rahat, enerjik konuşması gerekiyor, başrolde çünkü

Kızlar A para da gram altının yatırımcıların portföyünde bulunması gerektiğini söylediler şimdi,
2018 de fazla rağbet olmadı ama2019 da rağbet artacak gibi dendi

oh ne guzel olmus
bn de mont kaban zaradan alıyorum genelde bi anım var paylasmak ıstedm bı kaban aldm 5.5ay falan kullandm ck severek almıstm zaten neyse dıstan ıplıkleri attı sonra zaraya goturdum anlattım boyle boyle, gorevli bu urunden bu tarz bı sıkayet aldk muhtemelen onaylanır degısım dedı. neyse urun geldi ben degısım degıl ıade ıstıyorum dedım. malesef slip lazm dedı atmadımki var ddım kız şok kabanı verdim parasını aldm yaz gecti kısın aynı parayla yine zaradan kaban aldm

Maaşımız ayın 15 inde yatacakmış ama tazminat yatmayacakmış 20 sini geçermiş yatması Acil ödemeleri yaparız birikimi ay sonuna o zaman
ben de ayın ıkısını beklıcem canım bıse almadan beklemeyı planlıyorum esımın zam alıp almayacagı belli olcak 2sınde ona gre planlarım artk

oyy ck acır cocuklarda kullanılabılıyomu bılmıyorum ama piraldyne dıye bi oje gıbı bı ilac var aftlı kısma suruyosun 15dk oyle duruyo bıse yıyıp ıcmıyosn cok etkılı nerdeyse ertesi gun gecıyo tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…