- Konu Sahibi pure hazel
-
- #21.941
Benim de yemek plani yine degisti annemler geldi lahana sarmasi yapmis ben de corbayi yapmistim onlari yedik. Sut istedigim duzende sagamadimBugün domates çorbası, salata ,fesleğenli domates soslu spagetti , ve tavuk haşlayacağım. Belki suyuna çorba yapar domatesten vazgeçerim
oo tebrıkler canım masAllah0 harcama yaptık bugünen son Pazar günü harcama yapmıştık
Yarın sağarsın bozma moraliniBenim de yemek plani yine degisti annemler geldi lahana sarmasi yapmis ben de corbayi yapmistim onlari yedik. Sut istedigim duzende sagamadim
Çocuklar kıyafete sevinmiyor zaten, kıyafeti anne baba için alıyoruz aslında:)) O heyecanla paketleri açışlarına bayılıyorum ben de:)Hic unutmam. Yeni evliydik. Dogum gunu partisine davetliydik. Yaklasik 30 aile vardi 2ser cocuktan en az 40 cocuk.
Herkes ama herkes kiyafet almis.
Biz de cok guzel zip zip at almistik kocaman. Hediyeler acildi. Bizim paket buyuk diye en son acildi.
Aman Allahim cocuklari gormeliydiniz . Bi guruldu bi kaos bi kavga . Zor ayirdik
Cok guzeldi
Simdi de esimle hatirlayip gulumsedik
Valla iki yıl önce evimize taşındığımızda tam 14 takım kahve fincan seti geldi hediyeGeçen Benim de iki ev için ev hediyesi Almam gerekiyordu o kadar çok gezdim ki tencere tava kahve Makinesi vs sonra dedim ne düşünüyorsun götür çeyrek altın kendisi alsın ihtiyacını. Ayıp oldu mu bilmiyorum dedim ama gerçekten çok geDim baktım kafa yordum ama en mantıklısı böyle geldi diye :))
Sıkma canını düzelir inşallah canımBenim de yemek plani yine degisti annemler geldi lahana sarmasi yapmis ben de corbayi yapmistim onlari yedik. Sut istedigim duzende sagamadim
Hahahah ben haftada 1 kere gidiyorum geneldeoo tebrıkler canım masAllah
ay bugun bı tanıs teyzemız var ck severım anneme dedıki bıme a101e gttınızmı poset paralanmısmı dedi
sorudan ck ayın 11i olmus bu marketlerden bırısıne gıtmemesıne sasrdmöyle pahalı yerden alan biri de degıl demekki evinde vardı ıhtıyacı olmadı
Ben hediyelerin içinde değişim kartı varsa mağazaya ürünü iade edip, mağaza kartına nakit olarak para yükletiyorum ve istediğim zaman kullanıyorum. Çoğu mağazada var bu uygulama. Mesela yenidoğan kızıma Zara’dan çok fazla hediye geldi ancak oranın kalıpları dar ve kızım iri bir bebek. Hep küçük geldi alınanlar. Gelenleri karta yüklettim. Toplam 450 lira tuttu. Kartı da kardeşime verdim oradan alışveriş yapacaktı. O da bana 450 lira eft yaptıBu götürdüğüm yerler için o civarda götürmeliydim.
Benim de çok yakın olmadığım arkadaşlar için hediyem english home dan nevresim seti içine de bir değişim kartıdır. Mutlaka değişim yapacak bir şey bulur diye düşünüyorum.
Pes etmek Yok müsait olduğun ilk an kaldığın yerden devam edersin.Benim de yemek plani yine degisti annemler geldi lahana sarmasi yapmis ben de corbayi yapmistim onlari yedik. Sut istedigim duzende sagamadim
Aft çok acır ya çok geçmiş olsun tuzlu suyla gargara yapsınBen de mutfağı toparladım, nevresim takımını değiştirdim, duş aldım,
Aft çıkmış ağzında kızımın acıktım dedi, yalvar yakar tek lokma yediremedim.
Ilaç sürdü az önce, muzu küçülteyim ye, yok.
Süt iç, yok.
Bal ye, yok.
Hem üzgün hem kızgınım
oh ne guzel olmusBen hediyelerin içinde değişim kartı varsa mağazaya ürünü iade edip, mağaza kartına nakit olarak para yükletiyorum ve istediğim zaman kullanıyorum. Çoğu mağazada var bu uygulama. Mesela yenidoğan kızıma Zara’dan çok fazla hediye geldi ancak oranın kalıpları dar ve kızım iri bir bebek. Hep küçük geldi alınanlar. Gelenleri karta yüklettim. Toplam 450 lira tuttu. Kartı da kardeşime verdim oradan alışveriş yapacaktı. O da bana 450 lira eft yaptı
ben de ayın ıkısını beklıcem canım bıse almadan beklemeyı planlıyorum esımın zam alıp almayacagı belli olcak 2sınde ona gre planlarım artkMaaşımız ayın 15 inde yatacakmış ama tazminat yatmayacakmış 20 sini geçermiş yatmasıAcil ödemeleri yaparız birikimi ay sonuna o zaman
oyy ck acır cocuklarda kullanılabılıyomu bılmıyorum ama piraldyne dıye bi oje gıbı bı ilac var aftlı kısma suruyosun 15dk oyle duruyo bıse yıyıp ıcmıyosn cok etkılı nerdeyse ertesi gun gecıyo tavsıye ederımBen de mutfağı toparladım, nevresim takımını değiştirdim, duş aldım,
Aft çıkmış ağzında kızımın acıktım dedi, yalvar yakar tek lokma yediremedim.
Ilaç sürdü az önce, muzu küçülteyim ye, yok.
Süt iç, yok.
Bal ye, yok.
Hem üzgün hem kızgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?