Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bugün aksam hamburger patates icecek var. hamburgeri kendim yapicam. ogluma da ıspanaklı yumurta yaparım

Devlet herkese ücretsiz bez torba file dağıtacakmış. Millet ölüyordu dağıtılsın niye dağıtılmıyor diye işte dağıtılıyor . Poşet kavgası biter artık herhalde

Benim cok uyarmam gerekli sanirim boyle ddediler boyle yapmaya calisiyorum ama ilk zaman 3 saat demislerdi o zamanlar 20 cc cikiodu sabah 30 cikiyordu şimdi biberonun dibi kadar cikiyor canm bircok sey yedim ictim soylediklerin dde dahil sut artırıcı caylar damlalar kullandim amaolmadi emmedigi icin icin diyo herkes

Hiç emmiyor mu senden? Emiyorsa sık sagarak artar ama çok hiç emmiyorsa süt üretim uyarısını beyin almıyor olabilir. Süt üretimi tamamen arz talep, bol uyku bol su

Hiç emmiyor mu senden? Emiyorsa sık sagarak artar ama çok hiç emmiyorsa süt üretim uyarısını beyin almıyor olabilir. Süt üretimi tamamen arz talep, bol uyku bol su
hiç emmiyor canım 5 ayda toplasan bir buçuk saat emmistir o da ilk 2 ay yani

Duzenledigim paralari nasil kullansam diye sormustum ya kizlar soyle dusundum

35,5 bozuk parayi su alirken kullanicam ddamacana tanesi 9 TL olmus

Kagit 50 TL yi de aylik alisveriste kullanicam

Babamin verdigi 50 TL yi napsam karar veremedim markette mi kullansam kenara mi koysam sadece kendim icin bir sey mi alsam ne dersiniz ?

Ya da hic nakitleri kullanmayip her seyi kk ile alip elimde para mi biriktirsem hangisi mantikli ?

babanın verdiğini kendin için güzel bir şey alarak harcarsın bence ee doğum günü hediyen sonuçta bu arada mutlu yılların olsun sağlıklı sıhhatli ailenle beraber...
35,5 a .50 kuruş koy 4 damacana edeer iyi düşünmüşsün.. Allah kolaylık versin canım..

Tesekkur ederim canim
Allah hepimize kolaylik versin
Dun esim masaya 50 kr birakmis yani sigara almis.... Onu atayim madem duz hesap olsun :)
Allah hepimizw kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…