- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.001
bende yapamıyorum al satal sata giremiyorum al unut daha iyi yaa :)
Doğru birşey oldu benceBir důzenlemeyle eczanelerdeki posetler ucretsiz olacakmis. Dogru mu yanlis mi bilmiyorum
İnsallah İnsallah canim :)Ben okudum o kitabı üzerinde deniz ve içinde cam fanus ve bir turuncu balık vardı güzel kitaptır bir gün bitir mutlaka.
Benim cok uyarmam gerekli sanirim boyle ddediler boyle yapmaya calisiyorum ama ilk zaman 3 saat demislerdi o zamanlar 20 cc cikiodu sabah 30 cikiyordu şimdi biberonun dibi kadar cikiyor canm bircok sey yedim ictim soylediklerin dde dahil sut artırıcı caylar damlalar kullandim amaolmadi emmedigi icin icin diyo herkes1 saat az olur sağmak için çalışan ve sürekli süt sağan biri olduğum için 3 er saat arayla her memeni en az 10 dk sağmayı neden canım bol su iç yeşillik soğan bulgur pilavı ye üstünede az uyursan baya süt yapıyor evdesinya uyuma imkanın olur
Cnm tahin süt yapıyormuş bir dene istersenİnsallah İnsallah canim :)
Kaçtan bozdunBende de tl var. Yuksekken bozmustum. Şuan güzel kardayim. Bende alacagim
Hiç emmiyor mu senden? Emiyorsa sık sagarak artar ama çok hiç emmiyorsa süt üretim uyarısını beyin almıyor olabilir. Süt üretimi tamamen arz talep, bol uyku bol suBenim cok uyarmam gerekli sanirim boyle ddediler boyle yapmaya calisiyorum ama ilk zaman 3 saat demislerdi o zamanlar 20 cc cikiodu sabah 30 cikiyordu şimdi biberonun dibi kadar cikiyor canm bircok sey yedim ictim soylediklerin dde dahil sut artırıcı caylar damlalar kullandim amaolmadi emmedigi icin icin diyo herkes
Hayırlı olsun canım :)1500 tllik gram altın aldım kızlar.. umarım iyi yapmışımdır
hiç emmiyor canım 5 ayda toplasan bir buçuk saat emmistir o da ilk 2 ay yaniHiç emmiyor mu senden? Emiyorsa sık sagarak artar ama çok hiç emmiyorsa süt üretim uyarısını beyin almıyor olabilir. Süt üretimi tamamen arz talep, bol uyku bol su
Onu da denedim canım özel tahin helvası bile aldıkCnm tahin süt yapıyormuş bir dene istersen
sağol canım daha iyisi senin olsun..Hayırlı olsun canım :)
babanın verdiğini kendin için güzel bir şey alarak harcarsın bence ee doğum günü hediyen sonuçta bu arada mutlu yılların olsun sağlıklı sıhhatli ailenle beraber...Duzenledigim paralari nasil kullansam diye sormustum ya kizlar soyle dusundum
35,5 bozuk parayi su alirken kullanicam ddamacana tanesi 9 TL olmus
Kagit 50 TL yi de aylik alisveriste kullanicam
Babamin verdigi 50 TL yi napsam karar veremedim markette mi kullansam kenara mi koysam sadece kendim icin bir sey mi alsam ne dersiniz ?
Ya da hic nakitleri kullanmayip her seyi kk ile alip elimde para mi biriktirsem hangisi mantikli ?
Tesekkur ederim canimbabanın verdiğini kendin için güzel bir şey alarak harcarsın bence ee doğum günü hediyen sonuçta bu arada mutlu yılların olsun sağlıklı sıhhatli ailenle beraber...
35,5 a .50 kuruş koy 4 damacana edeer iyi düşünmüşsün.. Allah kolaylık versin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?